Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula item ve char reset!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim tekrardan inscription ve magery tuto bulmam lazım.

karakter esasen crafter ama; miner, bs, tinker, insc, yanına ne kasmak lazım ki. fisher, cooking vs herhalde.

bir de dex 60 da takıldı müzik aletleriyle artmıo.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

Mortis said:

taming 50-65 (ata gelene kadar) ne ile kasmam gerekiyor, ve bu hayvanları nerde bulabilrim

ya 3. quotelayışım kendimi, yok mu bilen :)

bildiğin mal gibi britten çıktım yardırdım ormana bişleyler bulurum tamelerim diye 2 at gördüm 65 istiyor. 50 65 arası nasıl artıracam etrafta hayvan yok. :)
Mesaj tarihi:
Mortis said:

Mortis said:

Mortis said:

taming 50-65 (ata gelene kadar) ne ile kasmam gerekiyor, ve bu hayvanları nerde bulabilrim

ya 3. quotelayışım kendimi, yok mu bilen :)

bildiğin mal gibi britten çıktım yardırdım ormana bişleyler bulurum tamelerim diye 2 at gördüm 65 istiyor. 50 65 arası nasıl artıracam etrafta hayvan yok. :)

ahahaha aynen abi britanya resmen kurumus gitmis. scorpion ve at disinda hicbsy yok bataklikta oyle delirdim yaw :) millet bi sekil yapio taming e ama cozemedim.
Mesaj tarihi:
guards makrosu da var ama adam yinede kesmiş üstüne ceseti bile bulamadım :D yani kasılmıyor.
yanlış anlamadıysam ceseti lootlarsan guard geliyor fakat ceseti kesersen gelmiyor
Mesaj tarihi:
loop said:

Uff, pazartesi sabahı, deli scroll stokladım. Akşama evi alırım herhalde. Kafamızı sokacak bir gör odamız olsun..

o toplayan senmisin len
bende isyan ediyordum toggie teminden beri
scrool yok diye
Mesaj tarihi:
3k depoladım bende ^^ pazartesi işe gidince kasabileyim diye şimdi alttan kasıo :D
7 saniyede 1 tane
8 saatte 560k para ediyor bugün tek char yarından ihtibaren 2 char yapıcak bunu

günde 1m güzel para :D

int 25 dex 100 yapın zor çalıyorlar
Mesaj tarihi:
şidmi kafa çalıştıralim biraz şu işi nasıl yaparız hatırlamıyorum ben autopilot kullanmayı falan
300 tane scroll alıyorum üstüme bunlar x sürede bitiyor istiyorumki bunu bankaya atsın oradan 300 er300er ayırdığım önceden hazırlamış olduğum malzemeleri çeksin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...