Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 benim tekrardan inscription ve magery tuto bulmam lazım. karakter esasen crafter ama; miner, bs, tinker, insc, yanına ne kasmak lazım ki. fisher, cooking vs herhalde. bir de dex 60 da takıldı müzik aletleriyle artmıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 new arenaya git orada çalgı aletleri var 2 dk da 100 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 http://www.nebula.web.tr/?p=227 surdaki zanaatkar gorevleri ileride cok işine yarıyor bunları kombolayan bir karakterin olursa daha fazla puanın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hmmmm. miner/bs karakter için tırt ödüller ya. ama anlaşıldı ben benim karakteri full crafter yapayım. sonra main char açarız artık fencer warlock eskisi gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mortis said: Mortis said: taming 50-65 (ata gelene kadar) ne ile kasmam gerekiyor, ve bu hayvanları nerde bulabilrim ya 3. quotelayışım kendimi, yok mu bilen :) bildiğin mal gibi britten çıktım yardırdım ormana bişleyler bulurum tamelerim diye 2 at gördüm 65 istiyor. 50 65 arası nasıl artıracam etrafta hayvan yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yewe git, uğraşamam dersen tamer ı 900tl yapmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yew da varsa hayvan vs. giderim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 izbe bir yerde evi barkı olan kimse vamrmı. 2 char ile ins kasıyorum 2sinide kesmişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 dün brit gz dışında gemimi koydum. bindim sonra. 20 sn geçti hareket ettikten, pat silindi gemi. denizde kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Mortis said: Mortis said: Mortis said: taming 50-65 (ata gelene kadar) ne ile kasmam gerekiyor, ve bu hayvanları nerde bulabilrim ya 3. quotelayışım kendimi, yok mu bilen :) bildiğin mal gibi britten çıktım yardırdım ormana bişleyler bulurum tamelerim diye 2 at gördüm 65 istiyor. 50 65 arası nasıl artıracam etrafta hayvan yok. :) ahahaha aynen abi britanya resmen kurumus gitmis. scorpion ve at disinda hicbsy yok bataklikta oyle delirdim yaw :) millet bi sekil yapio taming e ama cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Wolas said: izbe bir yerde evi barkı olan kimse vamrmı. 2 char ile ins kasıyorum 2sinide kesmişler :( gz'de kasılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 guards makrosu da var ama adam yinede kesmiş üstüne ceseti bile bulamadım :D yani kasılmıyor. yanlış anlamadıysam ceseti lootlarsan guard geliyor fakat ceseti kesersen gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 en ucuz gemi ne kadar gemi alayım bari. vespera açın gemileri bu arada orası baya geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ins kasılmıyor ya gz de aman vermiyorlar ya scroll u çekiyorlar yada parayı çalıyorlar imanım gevredi 150k kaptırdım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 of gemiye bindik mal gibi kaldik lan ne dumenciye soz gecirebiliyorum ne de karaya cikabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Ya gaza gelsem mi gelmesem mi düşünüyorum. Define avcınız var mı? Sistem açık ve çalışır mı? gelirsem bakar mısınız bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Uff, pazartesi sabahı, deli scroll stokladım. Akşama evi alırım herhalde. Kafamızı sokacak bir gör odamız olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 loop said: Uff, pazartesi sabahı, deli scroll stokladım. Akşama evi alırım herhalde. Kafamızı sokacak bir gör odamız olsun.. o toplayan senmisin len bende isyan ediyordum toggie teminden beri scrool yok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 3k depoladım bende ^^ pazartesi işe gidince kasabileyim diye şimdi alttan kasıo :D 7 saniyede 1 tane 8 saatte 560k para ediyor bugün tek char yarından ihtibaren 2 char yapıcak bunu günde 1m güzel para :D int 25 dex 100 yapın zor çalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 şidmi kafa çalıştıralim biraz şu işi nasıl yaparız hatırlamıyorum ben autopilot kullanmayı falan 300 tane scroll alıyorum üstüme bunlar x sürede bitiyor istiyorumki bunu bankaya atsın oradan 300 er300er ayırdığım önceden hazırlamış olduğum malzemeleri çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sene 2014 uo ya başlatacaksınız lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben hayal meyal hatırlıyorum 3k scrollu yere atıp makroya bırakırdık sürekli yerden alıp devam ettiği için silinmezdi, evde yapcan direk kasaya atcan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ceset bugı da vardır burda, cesede atın 3k malzemeyi evde kasın yerden silinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 haha vurduucu diye bir tip var afk ıns leri kesiyor farklı hesaptan girip çekiyor :D gördünüzmü bekleyin afk numarasında çökün scrollara asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 alchmy kasan varmı nasıl kasılıyor ve dmg bonusu varmı haberi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar