xhi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 @dwo madenleri marklamak uzun sürer istediğin 2 3 tane varsa marklıyım. şuan yanımda frienzid ostard var tamer var mı?X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 client göçtü dışarda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 xhi said: @dwo madenleri marklamak uzun sürer istediğin 2 3 tane varsa marklıyım. şuan yanımda frienzid ostard var tamer var mı?X( Orayi marklasana ben alirim senden su an yetmiyor taming ama az kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 umarım ölürsün daha 100 mb yükledi sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Red said: hakkaten oynuyorsunuz lan şaka maka. 1 hafta içinde kimse kalmaz ama sdfs 600 KİŞİ sınırına dayandık giremedim olm ne kalmaz ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 xhi said: res scroolu yazarken delucia papua derken tüm wasteland ı gezdim bırakın binek spawnını bir tane bile yaratık yok. Çok ölü bir dünya beni üzdü:( bu arada page attım binek spawnları randommuş.8-) binek spawnları random olmaz sistem aynı ise. böyle elle koyuluyor o abidik spawnlar. hatta minoc madende 1 noktada iron elemental spawn var galba, orada kazma sallayınca "madende kazılır" diyor saolsun :D moonglow a gelip bana runebook verir misin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 neyse biraz gündeme bakayım. ne kaptırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 xhi said: @dwo madenleri marklamak uzun sürer istediğin 2 3 tane varsa marklıyım. şuan yanımda frienzid ostard var tamer var mı?X( aaa şunu şimdi gördüm. abi minoc da şehrin üstünde bir maden var. orası ve şehirlerin marklı olması bana kafi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bi recall scrollum olsa herkese runebook vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Catze said: xhi said: @dwo madenleri marklamak uzun sürer istediğin 2 3 tane varsa marklıyım. şuan yanımda frienzid ostard var tamer var mı?X( Orayi marklasana ben alirim senden su an yetmiyor taming ama az kaldi markladım ne kadar kaldı 60damı tameleniyor:)-D @Dwo tmm dwo hangi şehirleri istersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 80 de tameleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 abi minoc moonglow britain. bir de minoc da sehrin üstündeki dagların ora ve sagındaki normal maden o kadar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bir de yiyecek bulmazsam yakında moonglow un bankasında cesedimi bulacaksınız abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 hayrına yün verebilcek olan var mı ya 60 lamak istiyorum kaldım 45 de easudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 acc blocked diyor ya, oyun göçtü falan mı yoksa niye bloklanayım ben ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 600/600 dolu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 etkinlik ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 server göçtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ejderha basacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 etkinlik nedeniyle restart öfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 adamlar kapattı galiba serveri lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 geldi geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Dworgian said: etkinlik nedeniyle restart öfft RUNEBOOK hazır lortum nerdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 kermit sana bi at verelim böyle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bana yün verin ya asudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar