Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 nebulaconnector cok yavas iniyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Saeros said: =)) said: lan bende geliyorumda bu connector niye 40 la iniyor arkadaş başka bir yerde yok mu ? idm bile 40 la indiriyor şurdan dene bi istersen, burdaki başka bi arkadaş için upload etmiştim sabah https://www.dropbox.com/s/691na6l9ta3xbn9/NebulaConnectorV2.rar size güzellik yapıyım saeros aracılığı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bu kadar kişi nasıl indirdi anlamadım. bildiğin 10 kbs ile iniyor. 13 saat falan diyor 600 mb için sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 konnektoru indirdim zaten de uo inmio. bi yerlerde eski uo cdsi vardı onu mu taksam acaba sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 at mat 3 5k para bişi ayarlayın lan bi de mark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 3-5 k verilir recall scrollu olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 oha 10 senelik falan uo cdsi buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 calvaria said: Saeros said: =)) said: lan bende geliyorumda bu connector niye 40 la iniyor arkadaş başka bir yerde yok mu ? idm bile 40 la indiriyor şurdan dene bi istersen, burdaki başka bi arkadaş için upload etmiştim sabah https://www.dropbox.com/s/691na6l9ta3xbn9/NebulaConnectorV2.rar size güzellik yapıyım saeros aracılığı ile oh!! cok saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 çok büyük sövdüm serfsizler arcmagein kapısını tutmus 2-3 kişi gecmeni engelleyip parayı çalıyorlar :S bende hiç dikkat etmiyordum noluyo bu kalabalık derken gitti paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 y abu setuofolter.exe nedir? ne zaman calistirmak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 oyunu kurduktan sonra. tuzaklara hazır olun. eski bildiginiz action donmuyor oyunda. saglam tuzak kuruyorlar. 3-4 kisi aynı anda energy field atıp seni kapatabiliyor. invis halde atıyolar falan saka gibi organize tuzaklara hazır olun ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 tailoring i neyle kasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 valla unutmusum ben :D hatirlamiyorum skilleri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 jacabo said: tailoring i neyle kasıyım body sash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 abi banlanmışım galba client öyle dio salkdjsaldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 600 kisi siniri dolunca oyle diyomus, dikkate almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 oha 600 mü vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 arada soru sorayim. bana scroll yapabilecek babayigit var mı? bir de runebook gerek. 30 magery kasmam lazım sanırım teleport için =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 30 u direk ögreniyorsun teacherden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 calvaria said: jhelom da skill kasma yerinde 6-8 tane vendor var boş scroll derdi olanlara haber vereyim boşa brit mage i dolaşmasınlar. nerdeymiş hocam onlar marklayalım:D Dworgian said: arada soru sorayim. bana scroll yapabilecek babayigit var mı? bir de runebook gerek. 30 magery kasmam lazım sanırım teleport için =/ YAPARIMMM SUKROLCU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 calvaria said: 30 u direk ögreniyorsun teacherden hah vardı dimi böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 @xhi abi kaça yapıosun madenler marklı kitap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 normal newbie area da ya sağda solda mavi robeli vendorlar var benim bankada 1000 tane boş scroll var ama para kasasım kalmadı 100k yıçarptırdım şimdi resist kasıyorum. 7. skill ne kasıcaz ya parry mi biri yardımcı olsun mage medi eva ins poi resist 7.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 newbie area derken? olm kör cahil olmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 oyuna ilk başladığında yanında bir gate var ya ona gircen jhelom da newbie areya ya gönderiyor orda az dolaş bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar