Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula item ve char reset!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saeros said:

=)) said:

lan bende geliyorumda bu connector niye 40 la iniyor arkadaş başka bir yerde yok mu ? idm bile 40 la indiriyor

şurdan dene bi istersen, burdaki başka bi arkadaş için upload etmiştim sabah https://www.dropbox.com/s/691na6l9ta3xbn9/NebulaConnectorV2.rar

size güzellik yapıyım saeros aracılığı ile
Mesaj tarihi:
calvaria said:

Saeros said:

=)) said:

lan bende geliyorumda bu connector niye 40 la iniyor arkadaş başka bir yerde yok mu ? idm bile 40 la indiriyor

şurdan dene bi istersen, burdaki başka bi arkadaş için upload etmiştim sabah https://www.dropbox.com/s/691na6l9ta3xbn9/NebulaConnectorV2.rar

size güzellik yapıyım saeros aracılığı ile

oh!! cok saol :D
Mesaj tarihi:
çok büyük sövdüm serfsizler arcmagein kapısını tutmus 2-3 kişi gecmeni engelleyip parayı çalıyorlar :S bende hiç dikkat etmiyordum noluyo bu kalabalık derken gitti paralar
Mesaj tarihi:
oyunu kurduktan sonra.
tuzaklara hazır olun. eski bildiginiz action donmuyor oyunda. saglam tuzak kuruyorlar. 3-4 kisi aynı anda energy field atıp seni kapatabiliyor. invis halde atıyolar falan saka gibi organize tuzaklara hazır olun ahaha.
Mesaj tarihi:
calvaria said:

jhelom da skill kasma yerinde 6-8 tane vendor var boş scroll derdi olanlara haber vereyim boşa brit mage i dolaşmasınlar.

nerdeymiş hocam onlar marklayalım:D

Dworgian said:

arada soru sorayim.

bana scroll yapabilecek babayigit var mı? bir de runebook gerek.

30 magery kasmam lazım sanırım teleport için =/

YAPARIMMM SUKROLCU!
Mesaj tarihi:
normal newbie area da ya sağda solda mavi robeli vendorlar var benim bankada 1000 tane boş scroll var ama para kasasım kalmadı 100k yıçarptırdım şimdi resist kasıyorum.

7. skill ne kasıcaz ya parry mi biri yardımcı olsun

mage
medi
eva
ins
poi
resist
7.?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...