kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bazı serverlarda onu engellemek için saçmalıyorlar ondan sordum ya scroll pahalı oluyo ya regi pahalı oluyo vs
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 adamlar web server'ını ayırmamıslar da ya, bu kadar gerizekalı bir araya zor gelir. 15 yıllık oyuna girip haftasonu bi nostalji yapalım dedik, onu da yediler. gelmez bugun artık sdfgh. zaten dayanacagımız max 3 hafta.
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 pişmemiş balık 3 gp pişmiş balık 4 gp vendorlarda ağ yok. balıklar bilet olmuyor. fishing tatmin edici gelmedi
madcow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 tava falan varsa gemi alıp balık kasmak coook daha hızlı bi para kasma yontemi belli ki
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 fishing oldum olası beni tatmin etmedi zaten gm olunca işte ağ bulucan da açılcanda öyle para bir ara işte hazıne şişeleri koyduydular millet tatmin olsun diye ama yok
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 scrolla uğraşmayın. bırakın karakteri bi uçtan bi uca gemiyle makroya, easyniz varsa daha rahat olur pişirip kasayada atar
xhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 toggie sakin ol şampuan bu nebula adamlar herşeyiyle eskiyi yaşatıyorlar işte :D Gaboo said: scrolla uğraşmayın. bırakın karakteri bi uçtan bi uca gemiyle makroya, easyniz varsa daha rahat olur pişirip kasayada atar Bi gemi verirsen neden olmasın :D
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 fishing ile daha iyi para kasılır, ama scribe daha az ugrastırdıgı icin millet yonelmiyor balıkcılıga fazla.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ben seyi anlamadim su anda oynamiyorumda , marketten direkt mustang falan alip satamiomusunuz para kasmaya ugrasmak yerine
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 toggie said: adamlar web server'ını ayırmamıslar da ya, bu kadar gerizekalı bir araya zor gelir. 15 yıllık oyuna girip haftasonu bi nostalji yapalım dedik, onu da yediler. gelmez bugun artık sdfgh. zaten dayanacagımız max 3 hafta. sen oynama.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 markette mustang mi satılıyo? hadi satılıyo diyelim, opucukle mi alıcan? hadi opucukle aldın diyelim, kime satıcan?
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 JestersTear said: toggie said: adamlar web server'ını ayırmamıslar da ya, bu kadar gerizekalı bir araya zor gelir. 15 yıllık oyuna girip haftasonu bi nostalji yapalım dedik, onu da yediler. gelmez bugun artık sdfgh. zaten dayanacagımız max 3 hafta. sen oynama. ödevlerini bitir akşam kontrol edicem.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 toggie said: markette mustang mi satılıyo? hadi satılıyo diyelim, opucukle mi alıcan? hadi opucukle aldın diyelim, kime satıcan? bagisla binek alabiliyorsun onu kast ettim. fishing mishing ugrasmak yerine zamanini satin almis olmazmisin ztn. binegi in game satarak gp karsiligi
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 toggie said: ödevlerini bitir akşam kontrol edicem. toggie nasıl ezilir isimli dersimin ödevleri mi?
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 madcow said: tava falan varsa gemi alıp balık kasmak coook daha hızlı bi para kasma yontemi belli ki abi tavanın da pek bi artısı yok. 2.5 saniyede 100 balık mı ne pişiriyo. ateşe çift tıklayıp balığı seçerek pişirmeyle aralarında çok hız farkı yok
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 nebulada 500tlye bi unicorn satmıştım ben, bu da böyle bi anım, daha doğrusu 500 milyon
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Silphatos said: nebulada 500tlye bi unicorn satmıştım ben, bu da böyle bi anım 1m e kirin 3m nigtmare almıştım taa ilk aylarında : )
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 sitede bagis kisminda kac tl idi mesela unicorn su anda acilmio site./
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Gaboo said: scrolla uğraşmayın. bırakın karakteri bi uçtan bi uca gemiyle makroya, easyniz varsa daha rahat olur pişirip kasayada atar şu easy yi açmayı çözebilsem
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 oha : ) tl direk gerçek paraya gitmedi aklım
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Silphatos said: tl diom abi sdf Hangi enayi o ya? nicki neydi alan elemanın?
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 yanında bi eyler daha vermiştim gerçi ama ya, 500 tirink almıştım ama adekste yapmıştık hatta alışverişi çok iyi hatırlıom ahah JestersTear said: Silphatos said: tl diom abi sdf Hangi enayi o ya? nicki neydi alan elemanın? ne bilim hiçbir şey hatırlamıyorum, hatta tipini bile hatırlamıyorum alanın. 2004-5 falandı
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 binek yok orada benim bildigim. black dye, furniture dye gibi seyler var. zaten ticket kasmak icin de yine scroll falan yapman lazım, neyle alıcan baska? hea bagıs derken gercek paradan mı bahsediyoruz ahahaha.
Öne çıkan mesajlar