Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ghost mouse niye loop etmiyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 toggie said: client not responding sorunu yasayan yok mu benden baska. sehirde gezerken cat diye gidiyo valla, cok sık oluyo hem de. abi bende de yeni oldu bikaç kez demin. şimdi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Dworgian said: ghost mouse niye loop etmiyor arkadaş abi yeni ghostmouse saçmalık. loop etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 yönetici olarak çalıştırın düzelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Dworgian said: Ehem. Oyunda önce craft karakter açayım dediğim içindür ki, Dwordigger gibi hem beni hatırlatan ama aynı zamanda saçma ötesi bir karakter açtım. miner/bs im efenim. minoctayım. Şimdi macro programı bakmaya girişiyorum hadi bakalım. 10 dakkadır Yokedici diye bi balıkçı sana dworgigger bak bi şş şş bak bi diyo niye bakmıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 tiLi said: Dworgian said: Ehem. Oyunda önce craft karakter açayım dediğim içindür ki, Dwordigger gibi hem beni hatırlatan ama aynı zamanda saçma ötesi bir karakter açtım. miner/bs im efenim. minoctayım. Şimdi macro programı bakmaya girişiyorum hadi bakalım. 10 dakkadır Yokedici diye bi balıkçı sana dworgigger bak bi şş şş bak bi diyo niye bakmıyosun? sadjhdkhdjas abi hahahaha ben de sandım yeniyetmenin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 tiLi said: Dworgian said: ghost mouse niye loop etmiyor arkadaş abi yeni ghostmouse saçmalık. loop etmiyor yenisini buldum. aynı adamın. remouse. interval verebildigin loop u var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 teminden beri oynuyorum düştüm oyundan şimdi güncelleme dosyası bulunamadı diyor nedemek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bana da aynı şekilde güncelleme dosyası bulunamadı diyor herhalde bir güncelleme falan yüklüyorlar. forumlarına da girilmiyor ki bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 server patladı demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 nebula eski günlerini aratmıyor. lag çökmeler... millet aç gibi herşeye saldırmış alacak scrool yok. 500 tane adam var neyle gold kasıyorsunuz diyorum zorla 1 tanesi cevap verdi. Sanki bedava i phone 5 dağıtılıyormuş gibi bir hava var millet deli gibi ordan oraya koşuşuyor ama birşey sor cevap yok robota bağlamışlar dünyayı kurtaracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 sene 2014 olmus hala uo gibi sikindirik bi oyunu host edecek server bulamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 server geldi beyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bana verseler dosyalarını ben host ederim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 server hala çökük ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 hahah ali ya sen de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 llama ya ban, yalancı! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 2014 hala yiyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 parayı neyle kastınız lan harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 res scroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 adamların sunucu kapandı bence açmayı unuttular scribe kasıcaz onun için yani neyse kasarız onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 devlet sırrı söylemiyoLLLLAAAAAAa >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 res scrool ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 devlet sırrı degil uo oynamıs herkes scribe ve fishing ile para kasıldıgını bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar