Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula item ve char reset!!!

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

beyler nacizane tavsiyem tamer charlarınıza

mage
eva
ins <- şunun yerine hayvan bulmaca kasılabilir
poi
medi

animal tame + animal lore şeklinde yapın cunku binek alırken güzel ekşınlar dönüyor bakar kalırsınız, çükünüzü keserler.

craft'larınızı baska char'a kasın.
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

nebula da ilk evimizi iki arkadaş, günlerce koyun spawnı gözleyip, kırpıp, yün eğirerek almıştık. Böyle bir para kazanma yöntemi yok mu ? ins kasana kadar, hatta scroll işi düzene girene kadar, yada stoklayacak parayı bulana kadar..

ahhaah bende ole yapmistim bu brit farmlarin oldugu yerde koyunlar vardi dimi?) spawn farmliodunuz hatta bende ayni sekilde yapiodm ne yazikki cloth satilmio ya lanet olsn bole sacma uo sistemine ya birlesip bi page atsak duzeltilerler belki cok sacma sistemleri var abi ekonomi donmuo anasini satiyim
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

HotLine said:

kermit said:

ne zaman gördünki beni
ben az oynadım ben değilimdir ya

oyundaki nicki kermit. demekki senin nick kermit deil

yoo
kermit diye açtım karakteri bende asldjas

alla alla o nasil bi bug ya :) dogru serverdemisin sen?? adamin nicki kermitti adama dedim sen paticikteki kermitmisin diye adam yok hayir dedi ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Benim elemani resisting spells kassin diye Jhelom training zone da biraktim, skill seviyesi en son 67'di ve sabah 80 90 olmustur diye buyuk bi umutla actim 68 olmus ve gebermis. Aksam poisoning ve healing'i 100 yapinca karakter bitmis olucak. En mantiklisi taming kasmak sanki diye dusunuyorum da her dk adam sayisi artiyor sanki haritaya sigmicaz. Adminler zaten yine yormaya devam ediyo, okadar ugrasmis etmis ve server onun ama su kafayi degistir yani vizyoner ol abicim mesela niye 7x de 8x deil. Oyunu kolaylastircak insanlari ve oyuna kitlicek seyler yok gibi sirf kastiran bos isler mevcut simdilik. Bizim tunca ile apachi serverimizde bunlarinki gibi server makinasi ve internet baglantisi olcakti varya nebulaya ambargo koyardik heralde ehehe. benim noktali virgullu yazm ancak bukdr oluo ole michael sikkofield gibi yazamiorm bu bile kasti yani duzeltmesi acaba kac dk aldi bilemedim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...