salvation Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 delucia niye bomboş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 beyler nacizane tavsiyem tamer charlarınıza mage eva ins <- şunun yerine hayvan bulmaca kasılabilir poi medi animal tame + animal lore şeklinde yapın cunku binek alırken güzel ekşınlar dönüyor bakar kalırsınız, çükünüzü keserler. craft'larınızı baska char'a kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 nebula da ilk evimizi iki arkadaş, günlerce koyun spawnı gözleyip, kırpıp, yün eğirerek almıştık. Böyle bir para kazanma yöntemi yok mu ? ins kasana kadar, hatta scroll işi düzene girene kadar, yada stoklayacak parayı bulana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 loop said: nebula da ilk evimizi iki arkadaş, günlerce koyun spawnı gözleyip, kırpıp, yün eğirerek almıştık. Böyle bir para kazanma yöntemi yok mu ? ins kasana kadar, hatta scroll işi düzene girene kadar, yada stoklayacak parayı bulana kadar.. ahhaah bende ole yapmistim bu brit farmlarin oldugu yerde koyunlar vardi dimi?) spawn farmliodunuz hatta bende ayni sekilde yapiodm ne yazikki cloth satilmio ya lanet olsn bole sacma uo sistemine ya birlesip bi page atsak duzeltilerler belki cok sacma sistemleri var abi ekonomi donmuo anasini satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 HotLine said: kermit said: ne zaman gördünki beni ben az oynadım ben değilimdir ya oyundaki nicki kermit. demekki senin nick kermit deil yoo kermit diye açtım karakteri bende asldjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kermit said: HotLine said: kermit said: ne zaman gördünki beni ben az oynadım ben değilimdir ya oyundaki nicki kermit. demekki senin nick kermit deil yoo kermit diye açtım karakteri bende asldjas alla alla o nasil bi bug ya :) dogru serverdemisin sen?? adamin nicki kermitti adama dedim sen paticikteki kermitmisin diye adam yok hayir dedi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kaç tane server varki lan dün nebulanın sitesindeki dosyaları indirdim north denen servera girdim başkada server yoktu zaten sanırım listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 parayı mage kasarak daha hızlı taming için kullanıcam napcam başka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kermit said: kaç tane server varki lan dün nebulanın sitesindeki dosyaları indirdim north denen servera girdim başkada server yoktu zaten sanırım listede o zaman sen benle tassak geciosn :) lan sordm paticikteki kermitmisin diye hayir dedi adam ne diim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yok abi cidden dün toplasan yarım saat oynadım gece oynadım bide minoc maden dışında bi yerede gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Catze said: azcık para versene nolax :D nerdesin ne kadar istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Bilet konusu nedir ? Bu biletler nerden ediniliyor ? çöpe bir şey atınca mı ? Çöpe atacak bir şeyim yok lan, faik gibiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 mage kasacak kadar yew deyim de gelirim brit e fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 oyunda birden fazla kermit var dün bende gördüm seslendim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 başka şehirlere nasıl gidicez runebooku doldurayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 şerefsizler ya o insanlara itibar etmeyin arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 hahahaha ok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 oha runebook un da mı var gief plx ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 moongate ne gune duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 mumbleda geçsek ya gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Beyler quest yapın saçmasapan şeyler ama iyi para veriyolar. 50k yaptım 30dkda skeleton ıvır zıvır keserek. 3-4 tane atım oldu. Ayrıca gemi aldım bi çok yeri markladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Benim elemani resisting spells kassin diye Jhelom training zone da biraktim, skill seviyesi en son 67'di ve sabah 80 90 olmustur diye buyuk bi umutla actim 68 olmus ve gebermis. Aksam poisoning ve healing'i 100 yapinca karakter bitmis olucak. En mantiklisi taming kasmak sanki diye dusunuyorum da her dk adam sayisi artiyor sanki haritaya sigmicaz. Adminler zaten yine yormaya devam ediyo, okadar ugrasmis etmis ve server onun ama su kafayi degistir yani vizyoner ol abicim mesela niye 7x de 8x deil. Oyunu kolaylastircak insanlari ve oyuna kitlicek seyler yok gibi sirf kastiran bos isler mevcut simdilik. Bizim tunca ile apachi serverimizde bunlarinki gibi server makinasi ve internet baglantisi olcakti varya nebulaya ambargo koyardik heralde ehehe. benim noktali virgullu yazm ancak bukdr oluo ole michael sikkofield gibi yazamiorm bu bile kasti yani duzeltmesi acaba kac dk aldi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Noktalama işaretlerinin ne olduğunu kimse öğretmemiş çocuğa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 para scribe ilemi kasılıyo cidden evler pahalımı küçük bi ev alıp bi madenin girişine koymak istiyorumda ne kadar small house lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 500-600K sanirim kucuk evler cozemedim bende tam nekdr ama en dusuk fiyatlar 500-600k civarindaydi. ayrica evlerin ismide bi deisikti veya ben coktan unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar