Catze Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 30 40 ta ne atcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 3. sayfadan az reg isteyenini at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 kitap yok ki zikko vercekti sanırım ama (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 necro büyüsü atıyolar lan spiritspeak de atıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 at alacak para verin gozunuzun yagını yiyim ya. surunuyorum bos scroll da yok 5k bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 team speak falan açıcazmı bole burdan mı konusmaya kasıcaz? uo ekranı buyuyormuydu unutmusum? kendi kendime en iyi ne sekılde para kazanabılırım ıns mi balık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 az önce arkadasım soyledi; herkes poi kastıgı için normal poi şişeleri şuan cok degerli, hem alch kasarsınız hem de poi'leri 100 tanesini 50k gibi bir fiyattan satarsınız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ne zor oyunmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 beyler brit bankda bekliorm nickim yeezy :)) kimler online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bu gece saat 22:00'den itibaren ev kurulumları açılacak bence biranevvel para kasmaya baslasak iyi olacak yoksa yer kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 necro aktif olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 skill ogrenme nasıl? parayla 30 yapabiliyoduk. bi de client arada bi gocuyo benim. off ya resmen uo oynuyorum amk, basladı klasik sorunlar sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 görünce selam verin Tili ye. 1.5 saatte ev parası kasamam daha karakter yok. blank scroll kıtlığı var fisher açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 toggie said: skill ogrenme nasıl? parayla 30 yapabiliyoduk. bi de client arada bi gocuyo benim. off ya resmen uo oynuyorum amk, basladı klasik sorunlar sdfgh. young areada teacher npc var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 nerzhul nickim. ins kasayım dedim ama scroll'u almıyor npc'ler. zaten bos scroll bulmak ölüm. anlamadım gitti arkadas ya. yine goctu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 lan bende geliyorumda bu connector niye 40 la iniyor arkadaş başka bir yerde yok mu ? idm bile 40 la indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 toggie said: nerzhul nickim. ins kasayım dedim ama scroll'u almıyor npc'ler. zaten bos scroll bulmak ölüm. anlamadım gitti arkadas ya. yine goctu. blank scroll çok zor bulunuyo. high mage e satıcaksın scrolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 =)) said: lan bende geliyorumda bu connector niye 40 la iniyor arkadaş başka bir yerde yok mu ? idm bile 40 la indiriyor şurdan dene bi istersen, burdaki başka bi arkadaş için upload etmiştim sabah https://www.dropbox.com/s/691na6l9ta3xbn9/NebulaConnectorV2.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 5-10k borc verecek güzel insanlar bekleniyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 NolaxThensbane said: 5-10k borc verecek güzel insanlar bekleniyor =) gel veriyim nerdesin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 brit mage tower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 abi vesper'daki itin gotundeki mage'den bile scroll alamıyorum :) bana da biri 5k atsın pls. bi de full spellbook verenin 40 yıl kolesi olurum :) runebook da lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 oppa gangnam style server coktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 millet köpek gibi kasıyor ne reg ne scroll ne pot hiçbirşey yok piyasada ahsdahdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar