Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahkemeye gidiyorum şans dileyin

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

ya aynen .. geçen bir afterpartyde zekam ile sonsuz espri yardırıp arkadaşlarımı ince dokunuşlarımla gıcık ederken bir oyundan bahsettiler zeka/hafıza ilişkili..

mesela

1) masa
2) ampul
3) helva
.
.
9) cacık
10) konsol

v.s v.s v.s. kelimere numara verilip GM kağıda yazıyor. sonra biraz süre verilip zihninde rakamlar ile kelimeleri hikayeye çevirip oyun başladığında GM 9 dediğinde cacık , 2 ne diye sorduğunda ampul diye hatırlaman gerekiyor.

örnek ilişkilendirme : Bir numaralı yarış otomobili , 2 farındaki ampülleri v.s..

dedim benim sadece beynimin sağ lobu çalışıyor ve rakamlarla aram iyi olmadığı gibi hafızada yok gibi birşey dedim.. 10'luk denedim rezildim.. sonra 5'lik denedik onda bile rezil oldum. O esnada yanımızda olmayan bir arkadaşımız bu oyunu 90'lı rakamlara kadar çat çut kafaya yerleştiriyormuş falan..

ama ankarada değilim. ama sharky'i hatırladım sanki çünkü ankaradan uo oynayan arkadaşlarım vardı hatta UO'cu manita yapmıştım izmire gelmişti sonra ben onunla ankaraya dönmüştüm. UO'cu ekürisi vardı öyle kaynaşmış olabilirim.

Bilim hakkinda nasil o kadar sacma konusabildigin belli oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Söylediklerimden bi halt anladığın falan yok. Sadece kendince aşalıyabileceğin bir ezik bulduğunu sanıp kendi saçmalığını kusarak tatmin oluyorsun o kadar..

Birgün kendin ile yüzleşmen ağır olabilir o yüzden beni boşverip kend halinle ilgilenmen yapabileceğin en faydalı davranış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...