Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Edirne'de kışın sürülebilecek cross/comm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha henüz motorla çok bir tecrübem yok ve aşırı derecede istekliyim bu sebeple bana cross motor almamın daha iyi olacağı söylendi. Sizce Edirne buzunda donunda karında vb cross motor dayanır mı ya da bi nebze daha iyi olur mu bi comm'e karşı?

Ayrıyeten bütçem 4k yani şu iki motor arasında kaldım, hangisi daha az kötüdür?

Şu daha iyi bunu al dediğiniz bir şey varsa onu da paslayabilirsiniz tabi.

Mondial X-treme MAX vs Kanuni Cross 150

Fikirlerinizi bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Arabaya ehliyet alacağım da, ona benzin koyacağım da.. hem bana itici geliyor arabalar. Göt donmasına ise resist kasacağım artık. Beni düşündüren şey bu crossların karda, buzda vb kayıp kaymayacağı ya da en azından daha mı iyi olur.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

kışın motor sürebilmen için nerden baksan 600liralık ekipman alman gerekiyor üstüne. 150cclik motorlada kışın çıkma sokağa falan mundar olursun

full kask, dizlik, dirseklik, ceket, pantolon alınır ama böyle kar yağmur falan olmadığında bile sürülmez mi kışın bu motor şimdi?
Mesaj tarihi:
cagrus said:

NolaxThensbane said:

kışın motor sürebilmen için nerden baksan 600liralık ekipman alman gerekiyor üstüne. 150cclik motorlada kışın çıkma sokağa falan mundar olursun

full kask, dizlik, dirseklik, ceket, pantolon alınır ama böyle kar yağmur falan olmadığında bile sürülmez mi kışın bu motor şimdi?

Motor her hava koşulunda gerekli ekipman ve lastik ile sürülür ama bu hep masraf olarak geliyor karşına. Daha çok endurocuları görüyorum ben kışın malum racing süren abilerimizin jöleli saçları üşüyor :(
Mesaj tarihi:
Loex said:

çivili lastikler var yaz google motorcycle snow riding diye

bunlar daha iyi performans gösteriyor gibi ama kar olmayınca da bu lastikler ile sürsem motoru bir sorun teşkil eder mi?
Mesaj tarihi:
Eder :), tamamen karla kaplı yollarda sürülebilir o şekilde, asfalta gelince yine sorun.

Açıkçası sulu kar veya buzda pek imkan yok. Kar yağdıktan sonra tuzla açtıkları yollarda veya yağmurda ise hiç sorun yok.
Mesaj tarihi:
cagrus said:

Loex said:

çivili lastikler var yaz google motorcycle snow riding diye

bunlar daha iyi performans gösteriyor gibi ama kar olmayınca da bu lastikler ile sürsem motoru bir sorun teşkil eder mi?

sürmeye sürülürde saçma olur bide normal lastiklerin olmalı
Mesaj tarihi:
Mondial o paraya alınabilecek en iyi motosiklet olabilir.Lakin bu karda buzda motosiklete binilmez abi ,öyle 500 600 liraya alacağın korumalarlada götü böbreği yolda bırakırsın.Gel vazgeç bence sende diğerleri gibi otobüse bin kışın.
Mesaj tarihi:
cagrus said:

bişiler

Daha henüz motorla çok bir tecrübem yok ve aşırı derecede istekliyim bu sebeple bana cross motor almamın daha iyi olacağı söylendi. Sizce Edirne buzunda donunda karında vb cross motor dayanır mı ya da bi nebze daha iyi olur mu bi comm'e karşı?

Ayrıyeten bütçem 4k yani şu iki motor arasında kaldım, hangisi daha az kötüdür?

Şu daha iyi bunu al dediğiniz bir şey varsa onu da paslayabilirsiniz tabi.

Mondial X-treme MAX vs Kanuni Cross 150

Fikirlerinizi bekliyorum.

Boyun kısaysa xtreme max baya uzun 1.77 boyum var iki ayak yere değmedi benim tek ayak durmak zorunda kaldım hep oda tecrübe yoksa motoru mal gibi taşımak demek oluyor hemen hemen.
  • Yeni Oluştur...