Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Edirne'de kışın sürülebilecek cross/comm

cagrus

Öne çıkan mesajlar

Daha henüz motorla çok bir tecrübem yok ve aşırı derecede istekliyim bu sebeple bana cross motor almamın daha iyi olacağı söylendi. Sizce Edirne buzunda donunda karında vb cross motor dayanır mı ya da bi nebze daha iyi olur mu bi comm'e karşı?

Ayrıyeten bütçem 4k yani şu iki motor arasında kaldım, hangisi daha az kötüdür?

Şu daha iyi bunu al dediğiniz bir şey varsa onu da paslayabilirsiniz tabi.

Mondial X-treme MAX vs Kanuni Cross 150

Fikirlerinizi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

kışın motor sürebilmen için nerden baksan 600liralık ekipman alman gerekiyor üstüne. 150cclik motorlada kışın çıkma sokağa falan mundar olursun

full kask, dizlik, dirseklik, ceket, pantolon alınır ama böyle kar yağmur falan olmadığında bile sürülmez mi kışın bu motor şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

cagrus said:

NolaxThensbane said:

kışın motor sürebilmen için nerden baksan 600liralık ekipman alman gerekiyor üstüne. 150cclik motorlada kışın çıkma sokağa falan mundar olursun

full kask, dizlik, dirseklik, ceket, pantolon alınır ama böyle kar yağmur falan olmadığında bile sürülmez mi kışın bu motor şimdi?

Motor her hava koşulunda gerekli ekipman ve lastik ile sürülür ama bu hep masraf olarak geliyor karşına. Daha çok endurocuları görüyorum ben kışın malum racing süren abilerimizin jöleli saçları üşüyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

cagrus said:

bişiler

Daha henüz motorla çok bir tecrübem yok ve aşırı derecede istekliyim bu sebeple bana cross motor almamın daha iyi olacağı söylendi. Sizce Edirne buzunda donunda karında vb cross motor dayanır mı ya da bi nebze daha iyi olur mu bi comm'e karşı?

Ayrıyeten bütçem 4k yani şu iki motor arasında kaldım, hangisi daha az kötüdür?

Şu daha iyi bunu al dediğiniz bir şey varsa onu da paslayabilirsiniz tabi.

Mondial X-treme MAX vs Kanuni Cross 150

Fikirlerinizi bekliyorum.

Boyun kısaysa xtreme max baya uzun 1.77 boyum var iki ayak yere değmedi benim tek ayak durmak zorunda kaldım hep oda tecrübe yoksa motoru mal gibi taşımak demek oluyor hemen hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...