cagrus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Daha henüz motorla çok bir tecrübem yok ve aşırı derecede istekliyim bu sebeple bana cross motor almamın daha iyi olacağı söylendi. Sizce Edirne buzunda donunda karında vb cross motor dayanır mı ya da bi nebze daha iyi olur mu bi comm'e karşı? Ayrıyeten bütçem 4k yani şu iki motor arasında kaldım, hangisi daha az kötüdür? Şu daha iyi bunu al dediğiniz bir şey varsa onu da paslayabilirsiniz tabi. Mondial X-treme MAX vs Kanuni Cross 150 Fikirlerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 gotun donar edirnenin sogugunda 2 3 daha koy araba al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Arabaya ehliyet alacağım da, ona benzin koyacağım da.. hem bana itici geliyor arabalar. Göt donmasına ise resist kasacağım artık. Beni düşündüren şey bu crossların karda, buzda vb kayıp kaymayacağı ya da en azından daha mı iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 heder olursun kışın o motorla edirne'de, gel kendine yazık etme, vazgeç bu sevdadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kışın motor sürebilmen için nerden baksan 600liralık ekipman alman gerekiyor üstüne. 150cclik motorlada kışın çıkma sokağa falan mundar olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 NolaxThensbane said: kışın motor sürebilmen için nerden baksan 600liralık ekipman alman gerekiyor üstüne. 150cclik motorlada kışın çıkma sokağa falan mundar olursun full kask, dizlik, dirseklik, ceket, pantolon alınır ama böyle kar yağmur falan olmadığında bile sürülmez mi kışın bu motor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 çivili lastikler var yaz google motorcycle snow riding diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 cagrus said: NolaxThensbane said: kışın motor sürebilmen için nerden baksan 600liralık ekipman alman gerekiyor üstüne. 150cclik motorlada kışın çıkma sokağa falan mundar olursun full kask, dizlik, dirseklik, ceket, pantolon alınır ama böyle kar yağmur falan olmadığında bile sürülmez mi kışın bu motor şimdi? Motor her hava koşulunda gerekli ekipman ve lastik ile sürülür ama bu hep masraf olarak geliyor karşına. Daha çok endurocuları görüyorum ben kışın malum racing süren abilerimizin jöleli saçları üşüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Loex said: çivili lastikler var yaz google motorcycle snow riding diye bunlar daha iyi performans gösteriyor gibi ama kar olmayınca da bu lastikler ile sürsem motoru bir sorun teşkil eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Eder :), tamamen karla kaplı yollarda sürülebilir o şekilde, asfalta gelince yine sorun. Açıkçası sulu kar veya buzda pek imkan yok. Kar yağdıktan sonra tuzla açtıkları yollarda veya yağmurda ise hiç sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Edirne'nin ayazında motor kullanmak abov! kuru üzüm gibi buruşur düşer takımlar, çocuğun olmaz ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ahahahah so true nisanda bile agzim yuzum donuyodu benim kask takmayinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 cagrus said: Loex said: çivili lastikler var yaz google motorcycle snow riding diye bunlar daha iyi performans gösteriyor gibi ama kar olmayınca da bu lastikler ile sürsem motoru bir sorun teşkil eder mi? sürmeye sürülürde saçma olur bide normal lastiklerin olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Sana şundan lazım :D: Cidden motor lastiğinde nasıl fayda sağlar merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mondial o paraya alınabilecek en iyi motosiklet olabilir.Lakin bu karda buzda motosiklete binilmez abi ,öyle 500 600 liraya alacağın korumalarlada götü böbreği yolda bırakırsın.Gel vazgeç bence sende diğerleri gibi otobüse bin kışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 cagrus said: bişiler Daha henüz motorla çok bir tecrübem yok ve aşırı derecede istekliyim bu sebeple bana cross motor almamın daha iyi olacağı söylendi. Sizce Edirne buzunda donunda karında vb cross motor dayanır mı ya da bi nebze daha iyi olur mu bi comm'e karşı? Ayrıyeten bütçem 4k yani şu iki motor arasında kaldım, hangisi daha az kötüdür? Şu daha iyi bunu al dediğiniz bir şey varsa onu da paslayabilirsiniz tabi. Mondial X-treme MAX vs Kanuni Cross 150 Fikirlerinizi bekliyorum. Boyun kısaysa xtreme max baya uzun 1.77 boyum var iki ayak yere değmedi benim tek ayak durmak zorunda kaldım hep oda tecrübe yoksa motoru mal gibi taşımak demek oluyor hemen hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 kışlık ekipman alacak bütçe yoksa biraz daha bekle, havalar ısınınca başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar