Sensible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Çarşamba günleri son 2 ders etkinlik yapılıyor okulumuzda. Ben bilgisayar bölümündeyim,benimle birlikte 5 arkadaş daha var toplam 6 kişiyiz. 2 ders boyunca internete giriyoruz falan ama bizim kendini uyanık zanneden bilgisayar hocası bize kendi işlerini verip,okulun ona verdiği işleri yazmamızı falan istiyor ikidebi,biz sorun çıkartıyoruz falan ama bazıları yazmak zorunda kalıyor. Bugün gene gelmiş,busefer tarih bölümünden birisini getirmiş bize iş verecek aklınca. İlkokul çocuklarının yazdığı arapçadan daha beter olan okunması imkansız hayvan gibi uzun yazıları yazmaya zorladı bizi. Ben de 2 kağıt aldım hemen atladım hocam bunları ben yazarım diye. 1-2 hızlı yazı gösterisinden sonra inandı,başladım yazmaya. Baştaki ve sondaki 3 cümleyi yazdım,sonra internetten konuyla alakalı bi yazı bulup ortasına paste ettim,bakın hocam bitti dedim :D Biraz inceledikten sonra oltama atladı. Bunları printerdan direk çıkarıcaklar sonra konferans salonunda öğrenciler bunları okuyacak. Ne olacağımı çok merak ediyorum :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 dikkat et de iş dönüp dolaşıp sende patlamasın[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ewet bide sana patlarsa yazı olur...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Hic bisi Olmucak yanniz tarih hocasi okursa o baska[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ahahahaha süper ahahahahhahahaha +1 diyorum kahrolsun kendiini zeki zanneden hocalar:D yeni nesiliz lan biz saygı duymazsak ezeriz aa güzel laf mış eee kendi kaşınıyor o bizi ezmeye çalışıyo yaşına başına baksın adam gibi dursun ki saygı kazansın[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 senin dötünde patlarsa yazık olur...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ben olsam "hocam bana bu kağıtlar geldi sizin öğrencileriniz size gösterdikten sonra değiştirmiş olmasın"[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 beter olsunlar :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Razu, 22 Aralık 2004 18:41 tarihinde demiş ki: senin dötünde patlarsa yazık olur... valla patlamazsa da süper olur yane :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ehe eline sağlık ne diyim iyi yapmışındır yırtabilicen gibi gelmiyo bana pek :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 İyi yapmışsın tebrikler :) Ama arkadaşların dediği gibi dikkat et, sende patlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sana yazı yazdırıolar eyi bana öküz gibi kodlar yazdırıolar site yap cart yap curt yap, şu an son bi tane yapıcam bundan sora gelenlere allah versin dicem[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hiç bişey olmaz bence hocada patlar sen gel okula o kadar para ver ve hoca para almasına ramen işlerini sana yaptırsın ohh kıyak valla oturdugun yerden para kazanmak denir buna.[signature][hline]Lathor Wyrm.. Semra Teyze Rulz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Aferin dwm... :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 harbı ii yapmı$sın =)[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Chemical, 22 Aralık 2004 18:41 tarihinde demiş ki: ahahahaha süper ahahahahhahahaha +1 diyorum kahrolsun kendiini zeki zanneden hocalar:D yeni nesiliz lan biz saygı duymazsak ezeriz aa güzel laf mış eee kendi kaşınıyor o bizi ezmeye çalışıyo yaşına başına baksın adam gibi dursun ki saygı kazansın sie eheh :)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ellerine sağlık[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ehe en ortaya -kontrol ederken görülmeyecek biyere- fıkra sıkıştırsaymışsın tam olurmuş :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hocanın yaptığı denyoluksa seninki de hanzoluk bence.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Hocanın yaptığı denoluk değil,düpedüz şerefsizlik. Bi insan kendi sınıf defterini de mi öğrencilere doldurtur ya? Benim yaptığımda hanzoluk değil,ders vermek. Okuldaki hemen hemen her bilgisayara ulaşabiliriyorum ama şimdiye kadar ne bi not değiştirdim ne bişey yaptım,istesem herşeyle oynardım. Bazı hocaların bilgisayardan anlamadığı için yazamadığı,bana rica ettiği şeyleri de yazdım ama bu adamın olayı farklı. İyi oldu görsün bakalım :) Bişey derse müdüre şikayet ederim[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hocanın yaptiğı tamamen yanlış tabiki haketdmiş ama hoca elinde o çıktıyla gelip tepene dikilince ne yapıcaksın? o hocanın sınavına girmeyecekmisin sen?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Girse Ne olacakki bilgisayar dersi pati gencligi gunun 25 saati pc basında post attıktan sonra kurcalamadıkları ayar kalmıyor ben gibim :D[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Beraber Yuruduk Biz Bu Yollarda Fener Bahce Sozum Sana Sizi Bole Agirladik Umarim 1. Lige cıktıgımızda Sizde Ayni b.ku Yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ne diyelim kralsın!!! Sonucunada katlanırsın artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 eheh sorun değil tabiki kimsenin pc bilgisinden kuşkum yok ama eğer hoca çok kızmışsa on takla attırır o sinav kağıdına. Cevap kağıdını üstüne koyar harflerin yeri farklı yerde ise puan vermez :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 22 Aralık 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Sensible, 22 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: Hocanın yaptığı denoluk değil,düpedüz şerefsizlik. Bi insan kendi sınıf defterini de mi öğrencilere doldurtur ya? Benim yaptığımda hanzoluk değil,ders vermek. Okuldaki hemen hemen her bilgisayara ulaşabiliriyorum ama şimdiye kadar ne bi not değiştirdim ne bişey yaptım,istesem herşeyle oynardım. Bazı hocaların bilgisayardan anlamadığı için yazamadığı,bana rica ettiği şeyleri de yazdım ama bu adamın olayı farklı. İyi oldu görsün bakalım :) Bişey derse müdüre şikayet ederim hocanın yaptığı konusunda bir tartışmaya gerek yok bence. kimse onu tasvip etmiyordur. fakat ben, senin yaptığını da tasvip etmiyorum. hoca "şerefsiz" biri olduğu, sen de hocanın karşısına çıkıp "ben bunları yazmak zorunda değilim hocam, bana bilgisayar konusunda birşeyler öğretin diye bu dersi seçtim" diyemediğin için arkasından dolaplar çekinmen "oo süpersin be" denecek bir davranış değil. ayrıca not değiştirme şansı elinde olduğu halde notları değiştirmemiş olman da tasvip edilecek bir davranış değil. zaten senden beklenen notları değiştirmemen. Not: tekrar belirteyim, sorun hocanının neleri hakettiği değil, senin nasıl davrandığın. ben de "süper yapmışsın be, helal olsun" diyebilirim ama denmesi gereken o mu?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar