Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar Hocasına Kazık

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Çarşamba günleri son 2 ders etkinlik yapılıyor okulumuzda. Ben bilgisayar bölümündeyim,benimle birlikte 5 arkadaş daha var toplam 6 kişiyiz. 2 ders boyunca internete giriyoruz falan ama bizim kendini uyanık zanneden bilgisayar hocası bize kendi işlerini verip,okulun ona verdiği işleri yazmamızı falan istiyor ikidebi,biz sorun çıkartıyoruz falan ama bazıları yazmak zorunda kalıyor. Bugün gene gelmiş,busefer tarih bölümünden birisini getirmiş bize iş verecek aklınca. İlkokul çocuklarının yazdığı arapçadan daha beter olan okunması imkansız hayvan gibi uzun yazıları yazmaya zorladı bizi. Ben de 2 kağıt aldım hemen atladım hocam bunları ben yazarım diye. 1-2 hızlı yazı gösterisinden sonra inandı,başladım yazmaya. Baştaki ve sondaki 3 cümleyi yazdım,sonra internetten konuyla alakalı bi yazı bulup ortasına paste ettim,bakın hocam bitti dedim :D Biraz inceledikten sonra oltama atladı. Bunları printerdan direk çıkarıcaklar sonra konferans salonunda öğrenciler bunları okuyacak. Ne olacağımı çok merak ediyorum :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahaha
süper
ahahahahhahahaha +1 diyorum
kahrolsun kendiini zeki zanneden hocalar:D yeni nesiliz lan biz saygı duymazsak ezeriz
aa güzel laf mış
eee kendi kaşınıyor
o bizi ezmeye çalışıyo yaşına başına baksın adam gibi dursun ki saygı kazansın[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam "hocam bana bu kağıtlar geldi sizin öğrencileriniz size gösterdikten sonra değiştirmiş olmasın"[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 22 Aralık 2004 18:41 tarihinde demiş ki:
ahahahaha
süper
ahahahahhahahaha +1 diyorum
kahrolsun kendiini zeki zanneden hocalar:D yeni nesiliz lan biz saygı duymazsak ezeriz
aa güzel laf mış
eee kendi kaşınıyor
o bizi ezmeye çalışıyo yaşına başına baksın adam gibi dursun ki saygı kazansın

sie eheh :)[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Sosyal ağlarda paylaş

Hocanın yaptığı denoluk değil,düpedüz şerefsizlik. Bi insan kendi sınıf defterini de mi öğrencilere doldurtur ya? Benim yaptığımda hanzoluk değil,ders vermek. Okuldaki hemen hemen her bilgisayara ulaşabiliriyorum ama şimdiye kadar ne bi not değiştirdim ne bişey yaptım,istesem herşeyle oynardım. Bazı hocaların bilgisayardan anlamadığı için yazamadığı,bana rica ettiği şeyleri de yazdım ama bu adamın olayı farklı. İyi oldu görsün bakalım :) Bişey derse müdüre şikayet ederim[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

hocanın yaptiğı tamamen yanlış tabiki haketdmiş ama hoca elinde o çıktıyla gelip tepene dikilince ne yapıcaksın? o hocanın sınavına girmeyecekmisin sen?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

Girse Ne olacakki bilgisayar dersi pati gencligi gunun 25 saati pc basında post attıktan sonra kurcalamadıkları ayar kalmıyor ben gibim :D[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence
[b][i] Yok yok olunca var olur...

Asigo 64
Beraber Yuruduk Biz Bu Yollarda Fener Bahce Sozum Sana Sizi Bole Agirladik Umarim 1. Lige cıktıgımızda Sizde Ayni b.ku Yersiniz
Sosyal ağlarda paylaş

eheh sorun değil tabiki kimsenin pc bilgisinden kuşkum yok ama eğer hoca çok kızmışsa on takla attırır o sinav kağıdına. Cevap kağıdını üstüne koyar harflerin yeri farklı yerde ise puan vermez :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj Endoret tarafından 22 Aralık 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 22 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
Hocanın yaptığı denoluk değil,düpedüz şerefsizlik. Bi insan kendi sınıf defterini de mi öğrencilere doldurtur ya? Benim yaptığımda hanzoluk değil,ders vermek. Okuldaki hemen hemen her bilgisayara ulaşabiliriyorum ama şimdiye kadar ne bi not değiştirdim ne bişey yaptım,istesem herşeyle oynardım. Bazı hocaların bilgisayardan anlamadığı için yazamadığı,bana rica ettiği şeyleri de yazdım ama bu adamın olayı farklı. İyi oldu görsün bakalım :) Bişey derse müdüre şikayet ederim

hocanın yaptığı konusunda bir tartışmaya gerek yok bence. kimse onu tasvip etmiyordur. fakat ben, senin yaptığını da tasvip etmiyorum. hoca "şerefsiz" biri olduğu, sen de hocanın karşısına çıkıp "ben bunları yazmak zorunda değilim hocam, bana bilgisayar konusunda birşeyler öğretin diye bu dersi seçtim" diyemediğin için arkasından dolaplar çekinmen "oo süpersin be" denecek bir davranış değil.

ayrıca not değiştirme şansı elinde olduğu halde notları değiştirmemiş olman da tasvip edilecek bir davranış değil. zaten senden beklenen notları değiştirmemen.

Not: tekrar belirteyim, sorun hocanının neleri hakettiği değil, senin nasıl davrandığın. ben de "süper yapmışsın be, helal olsun" diyebilirim ama denmesi gereken o mu?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...