mami Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Öncelikle herkese selamlar.Uzun zamandır buraya yazmıyordum...Artık uo yu bıraktım....Eee yaş geldi geçiyor...Yalnız birkaç gündür arkadaş için birşeyler yapmaya çalışıyorum az evvel çu hatayı gördüm consolda: (char.scp,787)Undefined keyword 'ITEMNEWBIE' 20:35:ERROR:(char.scp,788)Undefined keyword 'ITEMNEWBIE' 20:35:ERROR:(char.scp,789)Undefined keyword 'ADDSPELL' 20:35:ERROR:(char.scp,790)Undefined keyword 'ADDSPELL' 20:35:ERROR:(char.scp,791)Undefined keyword 'ADDSPELL' 20:35:ERROR:(char.scp,792)Undefined keyword 'ADDSPELL' 20:35:ERROR:(char.scp,793)Undefined keyword 'ADDSPELL' 20:35:ERROR:(char.scp,794)Undefined keyword 'ADDSPELL' 20:35:ERROR:(char.scp,795)Undefined keyword 'ADDSPELL' 20:35:ERROR:(char.scp,796)Undefined keyword 'ADDSPELL' 20:35:ERROR:(char.scp,798)Undefined keyword 'ITEM' ben scriptlerden örneğin cahr.scp,788'i nasıl bulabilirim?Veya hata nedir sizce.Yardımlarınız için teşekkürler.... [Bu mesaj mami tarafından 21 Aralık 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Revision mu? Kullanıyorsun.. Pek Açık yazmamıssın ayrıca.. Msn ekle elimden geldigi kadar yardım etmeye calısayım..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 sphere .55i kulalnıyorum.Msn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 açıcaksın 791 inci satırı ondan sonra 799 a kadar hata var add spelllerin muhtemelen üstünde item=i_spellbook olmadığındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 İşte o 791.satırı nasıl bulacağımı söylersen sevineceğim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 dosyayı aç, CTRL-G yap satır numarasını yaz.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Control+G yapınca hiçbirşey çıkmadı arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 lol :)[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 scripti Aç CTRL+G ye bas satir no gelio 787 den başlıo heralde hata 787 yaz [Bu mesaj LeBaaL tarafından 22 Aralık 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Arkadaşım seni çözemedim ben.Control+G ye basınca birşey çıkmadığını söyledim.Geyik yapmaya çalışıyorsan hiç hoş değil yok eğer ciddi ise scripti açıp Control+G ye basınca birşey çıkmadığını tekrar söyliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 scripti notepad ile aç, yukarıdaki menülerden Düzen'e tıkla, çıkan menüden Git'e tıkla (sağında Ctrl+G yazan), gitmek istediğin satır numarasını yaz ve enter tuşuna bas.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 o satirdakileride buraya yaz ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Notepad ile açılamayacak kadar büyük,ancak wordpad ile açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 kardeşim sen scp den anlamıyosan ben napiyim gelmiş bide afra tafra yapıon Sana Ne Dedik Scp Uzantısı Nasıl Notepad Şeklinde Sen Gidip Başka Bişeyle Açarsan Ben Napiim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: LeBaaL, 22 Aralık 2004 20:15 tarihinde demiş ki: kardeşim sen scp den anlamıyosan ben napiyim gelmiş bide afra tafra yapıon Sana Ne Dedik Scp Uzantısı Nasıl Notepad Şeklinde Sen Gidip Başka Bişeyle Açarsan Ben Napiim.. ne celenleniyorsunki ? unutmayın hepimiz acemiydik herkes anasının karnında bilerek dogmadi..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar