Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Consoldaki şu hatalar....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle herkese selamlar.Uzun zamandır buraya yazmıyordum...Artık uo yu bıraktım....Eee yaş geldi geçiyor...Yalnız birkaç gündür arkadaş için birşeyler yapmaya çalışıyorum az evvel çu hatayı gördüm consolda:
(char.scp,787)Undefined keyword 'ITEMNEWBIE'
20:35:ERROR:(char.scp,788)Undefined keyword 'ITEMNEWBIE'
20:35:ERROR:(char.scp,789)Undefined keyword 'ADDSPELL'
20:35:ERROR:(char.scp,790)Undefined keyword 'ADDSPELL'
20:35:ERROR:(char.scp,791)Undefined keyword 'ADDSPELL'
20:35:ERROR:(char.scp,792)Undefined keyword 'ADDSPELL'
20:35:ERROR:(char.scp,793)Undefined keyword 'ADDSPELL'
20:35:ERROR:(char.scp,794)Undefined keyword 'ADDSPELL'
20:35:ERROR:(char.scp,795)Undefined keyword 'ADDSPELL'
20:35:ERROR:(char.scp,796)Undefined keyword 'ADDSPELL'
20:35:ERROR:(char.scp,798)Undefined keyword 'ITEM'
ben scriptlerden örneğin cahr.scp,788'i nasıl bulabilirim?Veya hata nedir sizce.Yardımlarınız için teşekkürler....

[Bu mesaj mami tarafından 21 Aralık 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arkadaşım seni çözemedim ben.Control+G ye basınca birşey çıkmadığını söyledim.Geyik yapmaya çalışıyorsan hiç hoş değil yok eğer ciddi ise scripti açıp Control+G ye basınca birşey çıkmadığını tekrar söyliyeyim.
Mesaj tarihi:
scripti notepad ile aç, yukarıdaki menülerden Düzen'e tıkla, çıkan menüden Git'e tıkla (sağında Ctrl+G yazan), gitmek istediğin satır numarasını yaz ve enter tuşuna bas.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kardeşim sen scp den anlamıyosan ben napiyim gelmiş bide afra tafra yapıon Sana Ne Dedik Scp Uzantısı Nasıl Notepad Şeklinde Sen Gidip Başka Bişeyle Açarsan Ben Napiim..
Mesaj tarihi:
said:
LeBaaL, 22 Aralık 2004 20:15 tarihinde demiş ki:
kardeşim sen scp den anlamıyosan ben napiyim gelmiş bide afra tafra yapıon Sana Ne Dedik Scp Uzantısı Nasıl Notepad Şeklinde Sen Gidip Başka Bişeyle Açarsan Ben Napiim..

ne celenleniyorsunki ? unutmayın hepimiz acemiydik herkes anasının karnında bilerek dogmadi..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI

SATILIK USB ADSL MODEM

Mayhem kimdir, nedir, ne değildir?

God Hates Us All..
Fear Of The Dark!!
  • Yeni Oluştur...