KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 olm noyanın tarzı değişik. bir miktar huyu da farklı.eyvallah. ama gıda diye satılan şeylerin büyük çoğunluğunun normal şartlarda yenilmemesi gerektiği konusunda haklı. karşı çıkıyorsunuz da her şeye karşı çıkmayın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Adam bilimden 100 yıl ileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Dinden çıkmak 6.5 lira, noyzura'yı trollemek paha biçilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 noyan bilim konusunda haksızsın ama laf falan hazırlamadım afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Vingthor said: senin bilim dediğin şey marketing hacı. bilimin bu anlattıklarının hiçbiriyle alakası yok. sahip olduğunu düşündüğüm farkındalık veya bilinç mi nedir artık ne diyosan onunda bilimle alakası yok yaptığın tespitinde bilimle alakası yok. sosyolojik gözlem yapıyosun o yüzden bilim bilim dediğinde cahil diye cevap alıyosun. bilim diye düşündüğün şey kolgeyt reklamında dişlerinizi fırçalayın iyidir diyen adamın yaptığı şey değil. modern hayatın yaşam dinamiklerin şu anda tamamen bilim üzerine kurulu. sen istediğine inan elektriğini sana cinler uzaylılar vermiyor sen istediğine inan hastalandığında aldığın ilaçlar onu geçtim şu anda içtiğin sprilunasına kadar bilimin ürünü. bu yüzden cahil cahil konuşma deniyor. birçok bilimle alakalı yazdığın şey flash tv'de halka sorduk ne dediler tipi röportaj quotu gibi. ben utanıyorum içim gıcıklanıyor yazdıklarını okuyunca. Şu an calgon reklamlarındaki tesisatçılar gibi konuşşanda dediklerimi yakalamıyorsun ama dediğim gibi bunu anlayışla karşılıyorum. Marketting kısmına girmedim ama bu ülkede lisede psikoloji dersi görmüş adamların bile herkese çatır çutur tanı koyarken üniversitede okurken yaşadığın bilim otoritesi gibi olma kafasınıda anlayabiliyorum. Cahil deyip geçersin.. aldığın eğitiminde hocaların egoların altında ezile büzüle geçtiği için şuanki tavrında hayatın boyunca gördüğün şey gibi . Askerlikte devrecilik muhhabetiniz bana sökmez. Söylediğim şeyler gayet net ama bilimsel bir argüman bile çevirmeksizin "cahilsin olmm sen" kafasında sonsuza dek yardırırsınız. En ufak bir farklı bakış açısına bile boynun dönemeyecek kadar katısın. Bu şekilde süper bir asistan olarak getir götür işlerinde süper yardırıp sonrasında ezintini burada epik şekilde patlatırsın sayın noob bilim otoritesi ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 KuddusiMavra said: olm noyanın tarzı değişik. bir miktar huyu da farklı.eyvallah. ama gıda diye satılan şeylerin büyük çoğunluğunun normal şartlarda yenilmemesi gerektiği konusunda haklı. karşı çıkıyorsunuz da her şeye karşı çıkmayın arkadaş. Ona karşı çıkmıyoruz ki abi. Evet fabrikasyon gıdaların neredeyse tamamı bi şekilde sorun yaratıyor insan vücudunda. Ama bunun suçlusu bilim değil. Sanki bilim adamları her gün "rafine gıda yiyin çogiyi" diye millete baskı yapıyomuş gibi konuşuyor adam. Herhalde reklamlara çıkıp beyaz önlükle "danino yiyin, kolgeyt için" diyen adamları doktor zannediyo gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Jaegerjaquez said: noyan bilim konusunda haksızsın ama laf falan hazırlamadım afsd ya böyle pek olmuyor biraz aşağılasaydın bari bro çok yavan geldi mesajın ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Vinghtor ben diplomayı yakıyorum. Birlikte mi yakalım ayrı ayrı mı yakarız? Gerçi benimki sikko lisans diploması, çok canım yanmaz ama seninki fena olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 SeaGle said: Herhalde reklamlara çıkıp beyaz önlükle "danino yiyin, kolgeyt için" diyen adamları doktor zannediyo gerçekten. Abi adamın bilim adamı denilince aklına gelen şey Calgon reklamlarındaki beyaz önlüklü adamlar ve diğer reklamlardaki beyaz önlüklüler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yazik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Vingthor said: bilim adamları şöyle diyor böyle diyor falan yazıyosun. bilim adamlarının ne dediğini öğrenmek istiyosan al gir mesela www.sciencedaily.com dinleyeceğin yer atv kanald değil. Moruk bunca bilim adamı dünyanın kaderini değiştirmek üzere bir otorite olamadıktan sonra ancak kalifiyeli işçi gibi rafine yağlardan , ürünleri nasıl daha ucuza dandik yaparız gibi işlere yarar . Benim yakındığım konu bu ama "anti" olacaz diye kendini paralamasan ve hakaretlerine engel olabilsen bilim okumaya çalışan bir adam olaran en azından çağımıza yakışır bir iletişim düzeyine geçebileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 vay pati başladı şeytan taşlama ayinine ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dunyanin kaderi bilimadamlarinin elinde olsa, belki biraz tartisiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 http://img04.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/33659_20100621184556.jpg -Bilim bana çok korkutucu geliyor sibel. Çok korkuyorum bilimden. -Bilimden korkmakta haklısın tunç. -DOKTOR AĞLAR MÜHENDİS AĞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: Vingthor said: senin bilim dediğin şey marketing hacı. bilimin bu anlattıklarının hiçbiriyle alakası yok. sahip olduğunu düşündüğüm farkındalık veya bilinç mi nedir artık ne diyosan onunda bilimle alakası yok yaptığın tespitinde bilimle alakası yok. sosyolojik gözlem yapıyosun o yüzden bilim bilim dediğinde cahil diye cevap alıyosun. bilim diye düşündüğün şey kolgeyt reklamında dişlerinizi fırçalayın iyidir diyen adamın yaptığı şey değil. modern hayatın yaşam dinamiklerin şu anda tamamen bilim üzerine kurulu. sen istediğine inan elektriğini sana cinler uzaylılar vermiyor sen istediğine inan hastalandığında aldığın ilaçlar onu geçtim şu anda içtiğin sprilunasına kadar bilimin ürünü. bu yüzden cahil cahil konuşma deniyor. birçok bilimle alakalı yazdığın şey flash tv'de halka sorduk ne dediler tipi röportaj quotu gibi. ben utanıyorum içim gıcıklanıyor yazdıklarını okuyunca. Şu an calgon reklamlarındaki tesisatçılar gibi konuşşanda dediklerimi yakalamıyorsun ama dediğim gibi bunu anlayışla karşılıyorum. Marketting kısmına girmedim ama bu ülkede lisede psikoloji dersi görmüş adamların bile herkese çatır çutur tanı koyarken üniversitede okurken yaşadığın bilim otoritesi gibi olma kafasınıda anlayabiliyorum. Cahil deyip geçersin.. aldığın eğitiminde hocaların egoların altında ezile büzüle geçtiği için şuanki tavrında hayatın boyunca gördüğün şey gibi . Askerlikte devrecilik muhhabetiniz bana sökmez. Söylediğim şeyler gayet net ama bilimsel bir argüman bile çevirmeksizin "cahilsin olmm sen" kafasında sonsuza dek yardırırsınız. En ufak bir farklı bakış açısına bile boynun dönemeyecek kadar katısın. Bu şekilde süper bir asistan olarak getir götür işlerinde süper yardırıp sonrasında ezintini burada epik şekilde patlatırsın sayın noob bilim otoritesi ;D cahil lafına sinirlenip daha çok cahil cahil konuşmuşsun. ben asistan falan değilim ayrıca. herkes asistan olmuyor mesela al sana küçük bir akademik bilgi. bir konuyla alakalı iddialı laflar ediyosan önce bir temeli olması gerekiyor. o temelinin olmadığını gören herkes 'cahil' diyor. cahili hakaret alıp aklınca retaliate falan etmişin de yani şimdi ööööf hadi bende aynısını yapayım mı sırf altta kalmamak için. ki emin ol itin götüne sokar çıkarırım. ben kendime bilim adamı bile demiyorum, kendimi bilim otoritesi zannettiğimi düşünmen senin lise mezunu olmanın verdiği eziklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kafası bu kadar çalışan ve dünyanın kurallarına hakim adamların paralı emir kulları olması belki bana koyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 off bu da ayri bi mal, hala uzun uzun cevap yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 aquila said: off bu da ayri bi mal, hala uzun uzun cevap yaziyo. hakkaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 büyücüler büyücüleeeer DİLEK İKSİRİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 PERİHAN TEYZEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Vingthor said: cahil lafına sinirlenip daha çok cahil cahil konuşmuşsun. ben asistan falan değilim ayrıca. herkes asistan olmuyor mesela al sana küçük bir akademik bilgi. bir konuyla alakalı iddialı laflar ediyosan önce bir temeli olması gerekiyor. o temelinin olmadığını gören herkes 'cahil' diyor. cahili hakaret alıp aklınca retaliate falan etmişin de yani şimdi ööööf hadi bende aynısını yapayım mı sırf altta kalmamak için. ki emin ol itin götüne sokar çıkarırım. ben kendime bilim adamı bile demiyorum, kendimi bilim otoritesi zannettiğimi düşünmen senin lise mezunu olmanın verdiği eziklik. Bilginin her yerde yayıldığı bir çağda ancak diploma ile adam olduğuna koşullananlar gelip liseye dair eziklik suçlamaları yapar. Şimdiki aklım olsa liseyide okumazdım en azından "fetullah gülen koleji terk" demek daha havalı olurdu. Şu "sen lise mezunuzun ezik" mantığın ile kendi poponda açtığın kara delikte zaten gözümde kayboldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Sihirli annem'de oynayacak adammış noyzura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 perihan teyze halan mı yoksa noyan :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bolda almış son kısmı asggashashash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Jaegerjaquez said: perihan teyze halan mı yoksa noyan :DD yok daha fantastik bi halam var ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar