Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir bu Shubuo ?

MrMedia

Öne çıkan mesajlar

sölediklerinizin/söylenenlerin hepsi hurafe olay şudur arkadaşlar:

TurkCELL in SimPlus kartı vardır ya. İşte bu Shubuo da onun gibi olacak. 0530 başlangıclı olacak bu dogru. SimPlus ta nasıl daha fazal ozellik varsa Shubuo da butun ozellikler olacak sağlam seyler de olucak listesi elimde yok henüz ama gereksizi de olcak yararlısı da.. Ve güzel bişi olucak. Yeni hat ve yeni çip işte olay budur. Sim kart , SimPlus kart, Shubuo kart.

İnanmayanlar 3 haziran günü tapınacak bana :p[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir..
#MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer
MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mysterio, 28 May 2003 18:31 tarihinde demiş ki:
sölediklerinizin/söylenenlerin hepsi hurafe olay şudur arkadaşlar:

TurkCELL in SimPlus kartı vardır ya. İşte bu Shubuo da onun gibi olacak. 0530 başlangıclı olacak bu dogru. SimPlus ta nasıl daha fazal ozellik varsa Shubuo da butun ozellikler olacak sağlam seyler de olucak listesi elimde yok henüz ama gereksizi de olcak yararlısı da.. Ve güzel bişi olucak. Yeni hat ve yeni çip işte olay budur. Sim kart , SimPlus kart, Shubuo kart.

İnanmayanlar 3 haziran günü tapınacak bana :p[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir..

Ewet kart demekle doğru demişsin işte sonuç olarak turkcell in tüm özelliklerini 0530 lu hatların altında toplayacak bir sim kart bu. Yada hat demek daha doğru olur sanırım. Kartla birlikte istediğniz yada istemediğiniz tüm turkcell servislerine sahip olacaksınız olay bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim tahminim, telefona reklam sistemi olacak. Yani telefonuza devamlı reklam zırvaları gelicek sizde onlar sayesinde extra'dan kontör yada çeşitli bedava konuşma süreleri kazanacaksınız. Umarım bu değildir ama içimden bir ses bu olduğunu fısıldıyor bana :)[hline]David "Fubber" Hausen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oky, 28 May 2003 23:57 tarihinde demiş ki:
Benim tahminim, telefona reklam sistemi olacak. Yani telefonuza devamlı reklam zırvaları gelicek sizde onlar sayesinde extra'dan kontör yada çeşitli bedava konuşma süreleri kazanacaksınız. Umarım bu değildir ama içimden bir ses bu olduğunu fısıldıyor bana :)[hline]David "Fubber" Hausen
içindeki sese güvenme :D[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Necromancery, 02 June 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
kablosuz internet shubuo

ee budur
zaten panoların altında yazıyo kablosuz bişiydi unuttum şimdi eheh
kablosuz yayın mı ne diyo
turkcell in yine sömürme politikalarından biri

kahrolsun kapitalistler kısaca[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)