MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 waa bilmiyorum oresimleride bulunca inandırıcı geldi ama saçma olan okadar reklam yapılmamsı sanırım habercell in gelişmişi mms li vs bişiler olur[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 oda war zaten bana hergun mms le hbr gelıyo ama ole kendı servıslerıyle fılan alakalı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 abi 3. kuşak telefonlar içnde olabilir fakat onun içinde çok erken ya[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 28 May 2003 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 sölediklerinizin/söylenenlerin hepsi hurafe olay şudur arkadaşlar: TurkCELL in SimPlus kartı vardır ya. İşte bu Shubuo da onun gibi olacak. 0530 başlangıclı olacak bu dogru. SimPlus ta nasıl daha fazal ozellik varsa Shubuo da butun ozellikler olacak sağlam seyler de olucak listesi elimde yok henüz ama gereksizi de olcak yararlısı da.. Ve güzel bişi olucak. Yeni hat ve yeni çip işte olay budur. Sim kart , SimPlus kart, Shubuo kart. İnanmayanlar 3 haziran günü tapınacak bana :p[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Mysterio, 28 May 2003 18:31 tarihinde demiş ki: sölediklerinizin/söylenenlerin hepsi hurafe olay şudur arkadaşlar: TurkCELL in SimPlus kartı vardır ya. İşte bu Shubuo da onun gibi olacak. 0530 başlangıclı olacak bu dogru. SimPlus ta nasıl daha fazal ozellik varsa Shubuo da butun ozellikler olacak sağlam seyler de olucak listesi elimde yok henüz ama gereksizi de olcak yararlısı da.. Ve güzel bişi olucak. Yeni hat ve yeni çip işte olay budur. Sim kart , SimPlus kart, Shubuo kart. İnanmayanlar 3 haziran günü tapınacak bana :p[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... Ewet kart demekle doğru demişsin işte sonuç olarak turkcell in tüm özelliklerini 0530 lu hatların altında toplayacak bir sim kart bu. Yada hat demek daha doğru olur sanırım. Kartla birlikte istediğniz yada istemediğiniz tüm turkcell servislerine sahip olacaksınız olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Bari İyibişey cıksa diyoz da bence D@T gibi bişey cıkacak :D[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 gereksiz bir olay değmez bu akdar reklama[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Benim tahminim, telefona reklam sistemi olacak. Yani telefonuza devamlı reklam zırvaları gelicek sizde onlar sayesinde extra'dan kontör yada çeşitli bedava konuşma süreleri kazanacaksınız. Umarım bu değildir ama içimden bir ses bu olduğunu fısıldıyor bana :)[hline]David "Fubber" Hausen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Oky, 28 May 2003 23:57 tarihinde demiş ki: Benim tahminim, telefona reklam sistemi olacak. Yani telefonuza devamlı reklam zırvaları gelicek sizde onlar sayesinde extra'dan kontör yada çeşitli bedava konuşma süreleri kazanacaksınız. Umarım bu değildir ama içimden bir ses bu olduğunu fısıldıyor bana :)[hline]David "Fubber" Hausen içindeki sese güvenme :D[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sustur o içindeki sesi[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 içindeki sesi dinle....S....e(reklam olmasın) iç:)[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 reklam olsa kaç yazar şurda biz bizeyiz hem reklam yasak mıki?[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ben digiturk diye bir şey diye duymuymuştum.çünkü sitede sanki bir televizyon kanalı gibi bir hava var.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 shubuo : çevedeki bazı insanlara göre, bir kozmetik ürünü falan olabilir yada yeni bir dizi film olabilir diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ya neyse ne kardeşim, insan ya meraktan ya .... yani curiousity kills the cat. bekleyin göreceksiniz, bu tür reklamlar zaten nefret reklamlar oluyo, genelde büyük birşey de olmuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Yarın 3 Haziran büyük gün herşey açıklığa kavuşacak (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 kablosuz internet shubuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 evet shubuo neymiş bakalım o kadar reklam yaptılar :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Şu köşe yaz köşesi şu köşe kış köşesi ortada köntür gişesi[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Millet Yarın Büyük Gün Herşey Açığa Kavuşuo! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 galiba paticikte konuşuldu o turkcell yeni bir hizmeti olması gerek...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Necromancery, 02 June 2003 20:48 tarihinde demiş ki: kablosuz internet shubuo ee budur zaten panoların altında yazıyo kablosuz bişiydi unuttum şimdi eheh kablosuz yayın mı ne diyo turkcell in yine sömürme politikalarından biri kahrolsun kapitalistler kısaca[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 galiba cep telefonuna haber hava durumu reklam fln gönderiyo ama emin değilim...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Cep telefonu ile olan bir servis aylık 3 milyon mu ne üyelik ücreti alınacakmış. Portal gibi bir yere bağlanıyorsun bir restorana gideceksin cepten mesaj atarak rezervasyon yaptırıyormuşun, sinema bileti filan böyle özellikler olacakmış bildiğim kısmı ile.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 eee olm 3 haziran oldu saat 00:08 hane sitesi açılmadı yıkarım lan burayı (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar