Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 benjani said: gökhan zan'ın röportajı http://www.youtube.com/watch?v=aIn-UQO-KNo panpada çene yok, çenenin panpası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ahah merak ettim lan roportajı. bulamadım nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yapmayın yahu hakkı adamların sevinmek, üstelik öğle saati çoğunlukta izleyemedi Portekizli hıyar hakemin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 inanılmaz komik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 http://i.imgur.com/jlzjEqh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 mani said: Pyro said: said: Galatasaray üst üste 2 sezon ŞL'de gruplardan çıkma başarısı gösteren İLK Türk takımı oldu. abi şu ucuzluğu biz yapmayalım ya. Rekorları kırılmak üzereyken tanımlama işi FB ve BJK'nın. biz evrensel rekor tanımlamalarına bağlıyız. Yok efendim topu 5 kere sektire sektire 20mt sürdü, yok ilk 10dakika içinde attığı gollerin toplamı buradan bakkala yol oldu falan. Bunlar boş işler. Kısmen katılıyorum amaaaa Bu hiç de ucuz değil. Avrupa'da şampiyonlar liginde süreklilik bir HEDEFtir ve bence bu Galatasarayın bu hedefe yürüyen tek takım olduğunun göstergelerinden birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 o diil de juventuslular ne ağlar lan şimdi. italyan basınını merak ediyorum. haklılar da gerçi. dediğim oldu o saha gs ye yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 soyunma odası pozu çok iyimiş sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Conte basin toplantisinda agladi zaten, hakeme soyledim bizim taraf çamur fln diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 GÖKHAN ZAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 çok ağlamadı ya en sonda söyledi onu abartsın medya diye. manciniyle konuşmuşlar devre arası ikiside tatil olsun demiş hakem uefayla konuşmuş olmaz demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 BİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ TAKIMIYIZ ULAN UEFA DEĞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 GÖKHAN REİS GAZA GETİRDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Drogba olmasaydı görürdüm o Zanı, abartmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Juve'yi Drogba yıktı resmen. Deplasmanda 1 gol 1 asist Umut'a. Aynı kafa ile indirme asisti bugün Sneijder'e. Helal olsun aldığı paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ALLAHUEKBERRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 drogba'nın yanına burak'tan daha iyi bi adam koysan şu devre arasında final oynatır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 uasdhasduıasubdashıdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bu sezon Schalke gibi 1. çıkan takım yok be abi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 geçen devre arası sneijder drogba geldi. bu sene bakalım napacak reis ahaha jpg ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Drogba carryledi iki sezondur code. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kolarov u alsak 3-5-2 nin soluna koysak yardırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Madem hayal kuruyoruz, Şecu'yu verip bunu alalım: http://news.bbcimg.co.uk/media/images/61816000/jpg/_61816799_kompany_getty.jpg Edit: ismini yazmamışım: Vincent Company istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Forvete Drogba'nın yanına C.Ronaldoyu alın bence (tabiki bir yüce drogba değil ama yancı olur ona) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Grast said: Forvete Drogba'nın yanına C.Ronaldoyu alın bence (tabiki bir yüce drogba değil ama yancı olur ona) Ne koymuş sana be. Juveliler bu kadar genişlemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar