sonkullanici Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ARKADASLAR BEN ANKARA ETLIK TE OTURUYORUM CAFE ISLETIYORUM 5MBIT BAGLANTIM VAR VEDE BANA ACIL SCPDEN ANLAYAN BIRI LAZIM SATAN VEYA VERECEK OLAN BIRI ARRIYORUM DUSUNCEM BASKASININ SERVERINDE OYNAYANA KADAR KENDI SERVERIMI KURMAYI DUSUNUYORUM MSJLARINIZI BEKLIYORUM msn :[email protected] mail to:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 arama yap bakalim arkadaslar senin gibi baslik acanlara ne gibi tepki vermisler?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 arama yapmasina gerek yok tepkiler gelir simdi gozden kacmistir.... Baskasindan edit isteyene kadar kendim editimi yaparim ha :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 http://web.paticik.com/scripts/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Aman arama yapmasın çünkü sonuçların hepsinde kendi çıkar karşısına :-) Cafe'de 5mbit bağlantı da ilginç tabi ..[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hangi kafe yaw.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bu konuda actıgın 3. mu 4. topic mi?[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 5 Mbit in fiyati 4800 $ ile 5200 $ civarında . bir cafe için büyük bir masraf cafede 4000 bilgisayar falan var herhalde :)[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 512k adsl yazcaktı da , eli kaydı herhalde abisi :)[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 aa sizde iyice dusurdunuz ama 2048 falan der insan.. ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 2048k yı eli kaymış 5mbit bağlantı yazmış , hah böyle iyi oldu :-)[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: sonkullanici, 20 Aralık 2004 12:37 tarihinde demiş ki: ...5MBIT BAGLANTIM VAR... Hmm, nasıl oluyor bu? Yurtdışı desteği almadan bunu başarmak mümkünmü? Ayrıca çalıştığın firma, yurtdışı destekli olmalı ki, buda pahalıya patlar... Kaldımı öle zengin insan? :D[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Çanak kullanıyorlar herhalde, NASA ile bağlantılı. Dimi üstadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Herşeyi gördüm ama bu kadar yalanını görmedim abi ya yemin ediorum 5mbit dedi ya inanmıorum.Git kendin kas yap ezik olduğun herşeyden belli oluor acil server ve scp miş pffff.sen daha server ne bilmessin vardır yanında 2-3 app az bişi biiliolardır seni kandırmışlardır onlara güveniosun.Hadi gidin ekşın man oynayın[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Artık gülüp geçelim bide Caps lock u açıolar HEDE HEDÖ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 olur böyle şeyler anlayışla karşılamak lazım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Alıştık Artık :)[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 5 mbit baglantim olsa ah ah.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Yeni Internet Cafe'ler en az 5mbit bağlantı ile açılıyor haberin yok galiba :-)[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ogrenmis oldum :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ahh ah ne kdr tatli bi tip degilmi iki scp araklasam kardir diyen cinsten :D ay ne komik baslik scp ariyorum satan fln al anam satayım sana scp :D ah komik 5 mbit cafe uhm azmis...:))[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Boyle topicler ; " Artık yeni bir Zebula istiyoruz höytt " anlamına geliyor sanırım :D[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Tam bir "son kullanıcı"[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 sufer :D[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 5mb bağlantım olsa ah ah.. satardım be :D[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar