Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Az sonra sipariş vericem applestore'dan ama Hangisi alınır hala kararsızım. Mini rahat tasınıyor,hafif & air ise daha büyük ekran peder'e alıcaz ama bizde otlanırız artık ama cok kararsızım. Siz alıcak olsanız hangisini alırdınız? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Mini. 10" tablet var taşımaktan sıkıntı duydugum için kullanmıyorum bile keşke daha ufak olsaydı dediğim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 pedere air, kendime mini alırdım dert tasa kalmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 psf okuyorum genelde ipadde o yuzden air aldim gayet memlunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 film icin mini de gayet iyi degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 okumak için ideal mi bunlar? ekitap yerine alınır mı kaç para bunlar bi de? hiç ayıracak param yok ama canım çekti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 harcayacak paran yoksa ebook al abi 300 liraya ebook al en ucuz ipad 700 lira (salladım ama daha çoktur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 e-kitap yerine degi, onun icinln kindle'im var ama tutupta yazilim kitaplarinin pdflerini okuyamiyorsun kindle da. Eger roman okuyacaksam kindle. Eger itunes U da takilacaksam veya pdf okuyacaksam ipad. izleme konusunda hic dizi falan izlemedim ipadde ne yalan soyleyeyim; ama itunes u'dan ve ted'den baya bisey izledim. Ozellikle yatarken cok guzel oluyor. Ama ipad biraz cit kirildim. Uyumadan once mutlaka bi yere koymak lazim. ama kindle oyle degil. Mesela roman okurken bayilincaya kadar okudugumdan sabaha kadar yatakta kindle ile sevisiyoruz bi sey olmuyor. Ipadde oyle degil. Birisi mistressim birisi karim gibi. zaaaa edik: imla vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 devamlı yanımda taşıyacağım diyorsan mini. onun dışında air. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mini cok tatli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ne amaçla kullanacağın önemli. Benim çizgi roman merakım var, Air aldım. Ama Mini'nin ceketinin iç cebine sığacak kadar ufak ve kullanışlı olmasını da kıskanmıyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 galaxy tab 10.1 vardı bende geçen aya kadar. Büyük olduğu için pişman oldum zamanla şu an yerine ipad mini retina aldım çok memnunum. Airle işlemci farkı da yok dolayısıyla uygulamaları aynı hızda açabiliyosun. Kitap okurken de çok rahat. Mini al bence pişman olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kitap okumak için air daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar