Namessar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 resmini koyduğum bu kedi yaklaşık 1 haftadır koşuyolu cevatpaşa sokakta iş yerimin etrafında dolaşıyor. çok düşük ihtimal ama gene de bildigim her yere post ediyorum, belki sahibi arıyordur ve tamamen şans eseri görür mesajlarımdan birisini. sarı, azman ancak baya korkak bir arkadaş. şu anda pislenmiş durumda ve kurdelesi artık yok. istanbul koşuyolu cevatpaşa sokak ve ismailpaşa sokak civarlarında dolanıyor. sahibini tanıyan varsa haber versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Kedilerin de kendi forumları olsun, sahibini kaybeden kedi fotoğrafını koyup arasın. "1.60 oylarında, siyah saçlı kara kuru biri, avukatlık yapıyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 onu yazabilecek kadar aklı olsa bence ismini adresini falan da öğrenirdi! ve cpt. obvious gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Adam bişeylere kızıp terketmiş insanını, yeni bi köle bulması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 dedigim gibi, arayanı vardır diye bu tur mesajlar atılan/konu ile ilgili olan her yere atıyorum resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 öyle bakan kediyi mahalleye sokmam la ben burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar