Rerore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 şimdi aktarmak istediğim 20 klasör var. klasörlerin içerisi pdf excel word dosyası dolu bunları mümkünse aynı klasör düzeninde değilse klasörlerin içerisi şeklinde ama tek tek dosyaları seçmeden nasıl aktarabilirim ipade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 dropbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 güzelmiş de evdeyim direk wirelessden alamıyor mu bu meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Dropbox local sync yapiyor ama iPad ile calisiyor mu o bilmiyorum, SugarSync kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 öyle bir seçneke göstermiyor bir de direk ipade kaydetmiyor dosyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ALLAH BELASINI VERSİN BÖYLE SEKRONİZASYONUN DA DOSYA TRANSFERİNİN DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Rerore said: şimdi aktarmak istediğim 20 klasör var. klasörlerin içerisi pdf excel word dosyası dolu bunları mümkünse aynı klasör düzeninde değilse klasörlerin içerisi şeklinde ama tek tek dosyaları seçmeden nasıl aktarabilirim ipade http://www.i-funbox.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 welcome to ipad sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 https://itunes.apple.com/tr/app/ifiles/id336683524?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 apple in user-friendly bir firma oldugunu sanmak hemi de 2014 e bir kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ipade bir klasöre html css ve img dosyalarını atıp çalıştırabilme gibi bir seçenek var mıdır? dropbox klasörüne çeksek ordan safari ile açsak css yi image ları görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 safariye local adres veremiyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 documents2 googledrive dropbox kurdum 3ünü birlikte kullanıyorum ama hala bir kaç dosyayı doğrultamadım drobox sync etmiyor bazı klasörleri google drive a klasör dedik klasörün içersindekileri dizdi karman çorman documents2 wifi dan trasnfer ediyor dedim, kafasına göre takılıyor yarsını transfer etmedi amk bir tane usb sok ne varsa kopyala kadar basit bir şeyden bulut kanseri etti http://www.photofast.tw/iFlashDrive2013_1.html şu lan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 tekrar yazıyorum. ifunbox indirip downloadsını kurup. sürükleyip bırakıyosun. bitti bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 DoruK said: ipade bir klasöre html css ve img dosyalarını atıp çalıştırabilme gibi bir seçenek var mıdır? dropbox klasörüne çeksek ordan safari ile açsak css yi image ları görür mü? hiçbir şey kurmadan nasıl yaparsın en ufak bir fikrim yok. yapılabildiğini de sanmıyorum zaten aletin olayı app satın almadan birşey yapamamak sdfdsf. preview fonksiyonu olan text editorlara bak belki bedava birşey vardır işini görecek. ama tabii bir domaine yükleyip browserda onu açmak daha mantıklı. o yukarıda linklenen ifiles app, • HTML web pages and Web archives (web pages downloaded by Safari) demiş mesela, herhalde o yapabilir istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 moriarty said: tekrar yazıyorum. ifunbox indirip downloadsını kurup. sürükleyip bırakıyosun. bitti bu kadar. eyw bildiğin cihazı haxxorlattın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 http://galeri5.uludagsozluk.com/4/hacker-okan_5490.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Boşuna mı xperia tablet aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 olsun masaya koyunca daha çok prim yapıyor ipad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Rerore said: olsun masaya koyunca daha çok prim yapıyor ipad +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 masaya koyacak daha iyi birseyi olmayanlar icin gecerli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 eheheh, ilahi PascalNouma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar