j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Boatın üstünü sıvayla kapatmışlar. Sonra odayı duvar kağıdı kaplamışlar. O kağıt biraz yırtıldı falan. Üstüne bi şey yapıştırcam ama kararsızım. Portal yapıyım diyorum da çok yavan olur. Başka pek bi şey gelmiyor aklıma. Güzel bi öneri falan çıkar diye düşünüyorum tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ridvana soyle sana tablo yapsin mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 boatın nedir yawe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Rerore said: boatın nedir yawe Duvarların üst kısımlarında yuvarlak kapaklar olur. İçinde elektrik devreleri birleşir veya ayrılır. O kapağın arkasındaki kutuya "buat" deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 vay be ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 buat benim göbek adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 buat koyyimde turrr at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar