Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opeth 29 haziranda istanbulda

waxwing

Öne çıkan mesajlar

Abi, yandığım şey ben bütün Opeth forumlarıdna Türkiye ye gelin diye çığırttım, adamlar ben yokken geliyolar, yolda uçaklarıyla karşılaşırsam atlııcam uçaklarına kaçırıcam :)

Nesse, başka zamana, bi senemi bu işe yatırıcam belki ben :)[hline]
nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
Bu goril hala altımda mı :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

allah bilir hayatinda opeth dinlememis admlar bile yazi yazmistir buraya hatta Mikael Åkerfeldt adini duymadan bile aboo obaa die dalmışlardir kanatindeyim cunku turkiyede cok opeth seven saglam dinleyici kesim yok.. genede o gun o gurubun tsirtunu alıp gelenler falam oluo ... ?????[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic|
-The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlacKDagger, 29 May 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
allah bilir hayatinda opeth dinlememis admlar bile yazi yazmistir buraya hatta Mikael Åkerfeldt adini duymadan bile aboo obaa die dalmışlardir kanatindeyim cunku turkiyede cok opeth seven saglam dinleyici kesim yok.. genede o gun o gurubun tsirtunu alıp gelenler falam oluo ... ?????[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic|

Hepsiyle tanışma fırsatınız oldu sanırım eheh. Opeth dinleyen kesimin uyması gereken kurallar kitapçığı isterim ben.[hline]RK1
"Onzac" The Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör

[Bu mesaj SadButcher tarafından 29 May 2003 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlacKDagger, 29 May 2003 13:16 tarihinde demiş ki:

bu topicdekilerin opeth dinleyicilik oranini muneccim boku yiyerek tahmin ettigin ve foruma mesaj atanlari bu sayede yargilayabildigin icin sana afiyet olsun diyesim geliyordu...

...vazgectim sonra bosuna tartismanin da anlami yok[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound haklisin, ben de patlamaya geliyodum tam, sagol yani attigin icin.

Blackdagger zaten dogustan her grubu dinleyenin sayisini biliyor. Hemen sey yapti. Neyse, kimileri icin guzel olan bir haberin verildigi bu topicte boyle bir seye tartismanin luzumu yok[hline]
nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
Bu goril hala altımda mı :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Opeth tişörtü yok. Muhtemelen oradan alacam :) Yazık bana................

A Fair Judgement turnesi... O albümden çalarlar. Ama Closure'u çalmadan kalkmalarına biz Türk Milleti olarak izin vermeyiz heralde. Ha bir de Black Rose Immortal'ı çalmadan sahneden indirtmeyelim derim. (Tabi "ha bi de" diyerekten liste baya bi uzayacak heralde, malum OPETH!)
Sosyal ağlarda paylaş

isteyen gider konsere yahu neden büyütüyorsunuz
noolcak ki opeth ı hiç dinlememiş adam konsere giderse
size ne zararı var onu anlamadım ?[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki:
sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter..
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

eha annem dediki baban olmadan gidemessin öle metal konserlerine korkarım falan dedi ve babamla gitmek zorundayım =) işin kötüsü babamda kendi biletini bana ödettirecek yoksa gidemiycem yani bi bilet bana 70 mile patlıo =) ama olsun opethbu babamda görsün belki sever(metalci oluomuş süper olur =) )

neyse yani bende konserdeyim kapıda buluşalım =)

[Bu mesaj Odun tarafından 29 May 2003 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...