SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ehehehaheh hehieih.... Dualarımız yerimi buldu bakalım şimdi sıra beddualarımızda... hısss...[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 gidileybıl duruyor[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Abi, yandığım şey ben bütün Opeth forumlarıdna Türkiye ye gelin diye çığırttım, adamlar ben yokken geliyolar, yolda uçaklarıyla karşılaşırsam atlııcam uçaklarına kaçırıcam :) Nesse, başka zamana, bi senemi bu işe yatırıcam belki ben :)[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 OPETH!!!!!!!!!!!!! Gidiyorum, kesin! kaçmaz!.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 [Bu mesaj SadButcher tarafından 29 May 2003 11:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Beraber gidelim beyler..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 allah bilir hayatinda opeth dinlememis admlar bile yazi yazmistir buraya hatta Mikael Åkerfeldt adini duymadan bile aboo obaa die dalmışlardir kanatindeyim cunku turkiyede cok opeth seven saglam dinleyici kesim yok.. genede o gun o gurubun tsirtunu alıp gelenler falam oluo ... ?????[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 o zaman 29 haziran'da biz de istanbuldayız :)[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: BlacKDagger, 29 May 2003 13:16 tarihinde demiş ki: allah bilir hayatinda opeth dinlememis admlar bile yazi yazmistir buraya hatta Mikael Åkerfeldt adini duymadan bile aboo obaa die dalmışlardir kanatindeyim cunku turkiyede cok opeth seven saglam dinleyici kesim yok.. genede o gun o gurubun tsirtunu alıp gelenler falam oluo ... ?????[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Hepsiyle tanışma fırsatınız oldu sanırım eheh. Opeth dinleyen kesimin uyması gereken kurallar kitapçığı isterim ben.[hline]RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör [Bu mesaj SadButcher tarafından 29 May 2003 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 yannız süfer oldu H2000 falan denildi, yalan oldu. sonra ağustos falan filan büsürü şey dendi. ama artık yalan olmaktan çıktı![hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Yukarıda bahsi geçen bedduam da zaten H2000 ile ilgilidir kıl oldum organizasyona.[hline]RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: BlacKDagger, 29 May 2003 13:16 tarihinde demiş ki: allah bilir hayatinda opeth dinlememis admlar bile yazi yazmistir buraya hatta Mikael Åkerfeldt adini duymadan bile aboo obaa die dalmışlardir kanatindeyim cunku turkiyede cok opeth seven saglam dinleyici kesim yok.. genede o gun o gurubun tsirtunu alıp gelenler falam oluo ... ?????[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| bu topicdekilerin opeth dinleyicilik oranini muneccim boku yiyerek tahmin ettigin ve foruma mesaj atanlari bu sayede yargilayabildigin icin sana afiyet olsun diyesim geliyordu... ...vazgectim sonra bosuna tartismanin da anlami yok[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 HellHound haklisin, ben de patlamaya geliyodum tam, sagol yani attigin icin. Blackdagger zaten dogustan her grubu dinleyenin sayisini biliyor. Hemen sey yapti. Neyse, kimileri icin guzel olan bir haberin verildigi bu topicte boyle bir seye tartismanin luzumu yok[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 açıkçası o lafa ilk atlayan olmak istemedim ama blackdagger'ın o lafına ben de tepki gösterdiimi belirtmek isterim.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Demise Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ekrandaki yazıyı okuyunca bayılır.. [hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sizce hangi şarkıları çalarlar?[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… riglous Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Bende Opeth tişörtü yok. Muhtemelen oradan alacam :) Yazık bana................ A Fair Judgement turnesi... O albümden çalarlar. Ama Closure'u çalmadan kalkmalarına biz Türk Milleti olarak izin vermeyiz heralde. Ha bir de Black Rose Immortal'ı çalmadan sahneden indirtmeyelim derim. (Tabi "ha bi de" diyerekten liste baya bi uzayacak heralde, malum OPETH!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Berk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Count me in bölük halinde geliyoruzzzzzz =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 OPETH DE YAŞ SINIRI YOK MU!?!?!? ALLAAAH GİDİYORUM KESİN[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 isteyen gider konsere yahu neden büyütüyorsunuz noolcak ki opeth ı hiç dinlememiş adam konsere giderse size ne zararı var onu anlamadım ?[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Odun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 eha annem dediki baban olmadan gidemessin öle metal konserlerine korkarım falan dedi ve babamla gitmek zorundayım =) işin kötüsü babamda kendi biletini bana ödettirecek yoksa gidemiycem yani bi bilet bana 70 mile patlıo =) ama olsun opethbu babamda görsün belki sever(metalci oluomuş süper olur =) ) neyse yani bende konserdeyim kapıda buluşalım =) [Bu mesaj Odun tarafından 29 May 2003 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ne güzel, pedere headbang yaptırırsın.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Odun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 yaparsa yapar artık ben karışamam peder yani =) olsun bu konser fikri onunda hoşuna gitti alırım biramı yere örtü serweriz otururuz diye hayal kuruo kendisi bilet parası içimde patlıycak bari güzel bi konser olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Buradan(ankara) benimle gelicek adam bulamadim yau. Tek basima buradan istanbula gelmeyide gozum kesmiyor pek. Nerde kalicam?, ulasim nasil olucak? vs. zor olucak gibi. Ankaradan gitmeye niyetli biri varsa bi konusalim onla...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ooo süper olur hem benim lgs sınav hödösüde bitmiş olur rahat rahat gidebilirim zaten pentagram konserine gidemem ve spaltura konserine gidemiyeceğim beni yeterince üzdü.çünkü spaltura konseri sabahı özel okul sınavım var hedehödösü falan.......[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Opeth 29 haziranda istanbulda × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: BlacKDagger, 29 May 2003 13:16 tarihinde demiş ki: allah bilir hayatinda opeth dinlememis admlar bile yazi yazmistir buraya hatta Mikael Åkerfeldt adini duymadan bile aboo obaa die dalmışlardir kanatindeyim cunku turkiyede cok opeth seven saglam dinleyici kesim yok.. genede o gun o gurubun tsirtunu alıp gelenler falam oluo ... ?????[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Hepsiyle tanışma fırsatınız oldu sanırım eheh. Opeth dinleyen kesimin uyması gereken kurallar kitapçığı isterim ben.[hline]RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör [Bu mesaj SadButcher tarafından 29 May 2003 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 yannız süfer oldu H2000 falan denildi, yalan oldu. sonra ağustos falan filan büsürü şey dendi. ama artık yalan olmaktan çıktı![hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Yukarıda bahsi geçen bedduam da zaten H2000 ile ilgilidir kıl oldum organizasyona.[hline]RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: BlacKDagger, 29 May 2003 13:16 tarihinde demiş ki: allah bilir hayatinda opeth dinlememis admlar bile yazi yazmistir buraya hatta Mikael Åkerfeldt adini duymadan bile aboo obaa die dalmışlardir kanatindeyim cunku turkiyede cok opeth seven saglam dinleyici kesim yok.. genede o gun o gurubun tsirtunu alıp gelenler falam oluo ... ?????[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| bu topicdekilerin opeth dinleyicilik oranini muneccim boku yiyerek tahmin ettigin ve foruma mesaj atanlari bu sayede yargilayabildigin icin sana afiyet olsun diyesim geliyordu... ...vazgectim sonra bosuna tartismanin da anlami yok[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 HellHound haklisin, ben de patlamaya geliyodum tam, sagol yani attigin icin. Blackdagger zaten dogustan her grubu dinleyenin sayisini biliyor. Hemen sey yapti. Neyse, kimileri icin guzel olan bir haberin verildigi bu topicte boyle bir seye tartismanin luzumu yok[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 açıkçası o lafa ilk atlayan olmak istemedim ama blackdagger'ın o lafına ben de tepki gösterdiimi belirtmek isterim.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ekrandaki yazıyı okuyunca bayılır.. [hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sizce hangi şarkıları çalarlar?[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Bende Opeth tişörtü yok. Muhtemelen oradan alacam :) Yazık bana................ A Fair Judgement turnesi... O albümden çalarlar. Ama Closure'u çalmadan kalkmalarına biz Türk Milleti olarak izin vermeyiz heralde. Ha bir de Black Rose Immortal'ı çalmadan sahneden indirtmeyelim derim. (Tabi "ha bi de" diyerekten liste baya bi uzayacak heralde, malum OPETH!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Count me in bölük halinde geliyoruzzzzzz =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 OPETH DE YAŞ SINIRI YOK MU!?!?!? ALLAAAH GİDİYORUM KESİN[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 isteyen gider konsere yahu neden büyütüyorsunuz noolcak ki opeth ı hiç dinlememiş adam konsere giderse size ne zararı var onu anlamadım ?[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 eha annem dediki baban olmadan gidemessin öle metal konserlerine korkarım falan dedi ve babamla gitmek zorundayım =) işin kötüsü babamda kendi biletini bana ödettirecek yoksa gidemiycem yani bi bilet bana 70 mile patlıo =) ama olsun opethbu babamda görsün belki sever(metalci oluomuş süper olur =) ) neyse yani bende konserdeyim kapıda buluşalım =) [Bu mesaj Odun tarafından 29 May 2003 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ne güzel, pedere headbang yaptırırsın.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 yaparsa yapar artık ben karışamam peder yani =) olsun bu konser fikri onunda hoşuna gitti alırım biramı yere örtü serweriz otururuz diye hayal kuruo kendisi bilet parası içimde patlıycak bari güzel bi konser olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Buradan(ankara) benimle gelicek adam bulamadim yau. Tek basima buradan istanbula gelmeyide gozum kesmiyor pek. Nerde kalicam?, ulasim nasil olucak? vs. zor olucak gibi. Ankaradan gitmeye niyetli biri varsa bi konusalim onla...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ooo süper olur hem benim lgs sınav hödösüde bitmiş olur rahat rahat gidebilirim zaten pentagram konserine gidemem ve spaltura konserine gidemiyeceğim beni yeterince üzdü.çünkü spaltura konseri sabahı özel okul sınavım var hedehödösü falan.......[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar