Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kediciğe yuva arıyoruz

Pyro

Öne çıkan mesajlar

İstanbullu bu 5 aylık yavru oğlan yakın zamanda geçirdiği talihsiz bir kaza nedeniyle sol arka ayağından tedavi görüyor. Ancak yaşadığı bir sinir problemi yüzünden patisi düz basamıyor. Şu anda tedavisi devam etmekte fakat acil yuvalandırılması lazım yoksa barınağa gidecek. Ev ortamında bakılmayacaksa hasta ayağının kesilmesi gerekecek çünkü ters basan patisi sokakta zamanla enfekte olabilirmiş. Sevimli küçük son derece sıcakkanlı ve sağlıklı bir kedi, ancak bu engeli yüzünden sokaklarda hayatta kalması imkansız. Tüm aşıları yapılmış, ve kısırlaştırılmış olarak yeni ailesine teslim edilecektir.

said:

Yer: İstanbul / Mecidiyeköy
İletişim: 0532 617 70 77

Bizim apartmanın otoparkında bir kedi yavruladı ve ikisi erkek ikisi dişi dört tane sağlıklı, afacan, lokum gibi yavruları oldu. Şimdilik ben bakıyorum fakat evde iki yetişkin kedim var ve eve alamıyorum. Apartmandakilerle şimdiden kötü oldum zaten. İstemiyorlar, uzağa götürüyorlar ama bu akıllı annecik onları hep alıp bizim buraya getiriyor. Mecidiyeköy'deyiz ve ortalık yavru kediler için hiç güvenli değil.Anne de aslında daha yavru sayılır, bir yaşında bile değil. Daha geçen yaz sonu doğmuştu o da. Bir de akıllı, bir de öyle iyi bir anne ki... Resimden de anlaşılacağı üzere hep yavrularıyla ilgileniyor, onları hala emziriyor. Yavrular neredeyse iki aylık oldular, kuru mama yiyebiliyorlar. Göz enfeksiyonları vardı ben tedavi ettim. Fakat iç dış parazitleri yok. Hepsinin bir arada resimlerini çekemedim, ama ikisi tekir ikisi siyah beyaz. Ne olur yuvalanmaları için yardımcı olun. Aklım hep onlar da. Aşağıdaki işyerlerinin köpekleri var ve o köpeklerin en cazip oyuncakları da bu kedicikler, içim parçalanıyor. Özellikle de anneye, yavrularını korumak için o kadar çok çaba sarf ediyor ki…

Ekrana bakan beyaz afacan bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...