Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 http://www.tenbyten.org/10x10.html Aşağıdaki mail Benetton'dan geldi; said: Dünyada 1 saat içinde olanları tek bir fotoğrafa sığdırabilir misiniz? Bütün bu olanları hangi kelimelerle ifade edersiniz? United Colors of Benetton'un Araştırma ve Geliştirme Merkezi "Fabrica" da eğitim gören Jonathan Harris'in projesi, işte bu sorulara cevap arıyor. 10X10 isimli projesiyle, dünyada 1 saat içinde gelişen olayları 100 fotoğraf ve bunları tanımlayan 100 kelimeyle internet ortamına taşıyor. Örneğin, ünlü bir yıldızın fotoğrafının yanında görülebilen cansız bedenler, dünyanın acımasızlığını, kaosunu ve ihtişamlı yaşamını aynı anda gözler önüne seriyor. Merak ettiğiniz fotoğrafa tıkladığınızda ise haberle ilgili bilgilere ve bağlantılı konulara ulaşabiliyorsunuz. Bütün dünyanın ilgisini çeken projeyi öğrenmek için... Hemen tıklayın! Çok enteresan bir proje. Görsel sanatlara koyma konusunda çok tereddütte kaldım çünkü direk fotoğrafçılık ile ilgili değil ama fotoğrafın farklı bir şekilde kullanılması açısından burası uygun gibi (evet kıvırıyorum).. :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 20 Aralık 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 onu geç de sağdaki menüyü çok sevdim. flash rulez diyebilirim. onun dışında pek birşey anlamadım denilenlerden. siyasi olaylar di mi bunlar? bi de 100 tane fotoğraf koymamışlar mı? tek bi fotoğraf zaten çok zor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ya fotoğraflar sabit, her saat haberlere göre 100 tane yeni foto diziliyor. Süfer![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 her saat yeni haberlere göre yeni fotoğraflar ekleniyorsa o zaman çok orjinal bir site. tam bir haber kaynağı ancak dünyada 1 saat içinde olan birçok şey var, doğumlar ölümler acılar mutluluklar, bunları "tek bir fotoğrafa" sığdıran bir site olsa görsel sanatlık olurdu da, bu şekilde internet bölümüne uygun gibi geliyor. ayrıca tekrar söylemek istiyorum, sağ menü çok eğlenceli, oyun oynarmış gibi hissediyorum :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Evet detaylı inceleyince banada öyle geldi (internet bölümü). Taşıyıveriniz anacım. Bu arada haberleride bir portaldan otomatik alıyor, nasıl yapıyorsa fotoğrafları seçiyor ona göre.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ya görsel bir iceriği yok ama durmadan güncellerniyorsa cidden hoş bir kaynak, ve yeride daha cok Internet. Ha burda olmuş daha küzel olmuş =)[signature][hline][ small]Beş Hececiler[ /small] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 fotograflar otomatik geliyor yani belli tip fotolar var hazırda işte 300 tane fln varsa çeşitli haberler için şu fotoları kullan sistemi var gibi çünkü yan yana 3 tane aynı fotodan duruyo mesela veya farklı yerlerde aynı foto görülebiliyor bu arada yandaki menü cidden cok kullanışlı hazırlanmış görsel sanatlık kısım orası bence ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Menü dehşet canım sağdaki menuye laf edeni döverim =)[signature][hline]Beş Hececiler huun, 13 Aralık 2004 23:54 tarihinde derken:gozunun ustunde niye kas var karpuz, 13 Aralık 2004 23:56 tarihinde deyivermiş:Doğrusunu söylemek gerekirse gözünde bile kas olan adamla kavgaya girişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 çok güzel bi site gerçekten[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar