Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Polonya'daki arkadaşıma çukulatalı kuru baklavalı bir hediye pakedi göndermek istiyorum PTT kargosu ile. Kargodaki memur, pakedini güzel yaparsan bir de aldığın pastaneden yazı koyarsan sorun olmaz dedi de ben yine de size bir sorayım dedim. Nasıl sorunlar yaşayabilirim, bu adamların benim pakedimi bozup içine bakma ihtimalleri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ben polonyadan türkiyeye kıyafetlerimi yollamıştım polonya ptt'si ile hiç açıp bakmamışlardı. nasıl bantladıysam kolilediysem aynen o şekilde geldi ama biraz harap olmuştu gelmesi 1 ay sürdü. banada yolla lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 kızmı arkadaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ptt kargodakiler yer abi. başka bi kargoyla yolla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Acilen yoksa yolla PTT ile, en ucuz o olur, kimse de açmaz. Daha hızlı gitsin dersen FedEx ile yolla, onların da Fiyatları uygun baya, PTT kadar değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 baklavanın biyolojik ve fizilsel niteliklerinde sorun yaşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Gıda yasak değil mi ya? Bi de ne hale gelir o yolda, püreye döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 güllüoğlu falan kendileri gönderiyordu galiba onlara sorsan ayrıca şunlara da bakabilirsin, direk gönderir belki, http://kocakbaklava.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 "Tatar Ramazan" said: Gıda yasak değil mi ya? Bi de ne hale gelir o yolda, püreye döner. kuru diyor şerbeti dökülmemiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Bana gonderseydin getirirdim, polskadayim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 kithnos_1 said: Acilen yoksa yolla PTT ile, en ucuz o olur, kimse de açmaz. Daha hızlı gitsin dersen FedEx ile yolla, onların da Fiyatları uygun baya, PTT kadar değil tabi PTT'de 7 iş günü sürer dediler, benim için makul bir süre. FedEx'e sordum gıda gönderilmesi yasak, 60% ihtimalle gümrükten çıkmaz dediler. Ayrıca 88 euro mu ne fiyat söylediler. PTT uçak ile 12 lira dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 uçağın modeli neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Uçak vs Ground 2-4 gün falan fark ediyor zaten. 7 gün sıkıntı değilse en iyisini yapmışsın. FedEX, DHL falan 1-2 iş gününde götürür . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 mektup gönderir gibi gönderiyosun PTT ile, büyük baloncuklu zarflar işini görür. Daha önce çok yolladım no probs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ne güzel arkadaşları var lan milletin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bende almanya dan kargoyla ritter sport getirtmek istiyorum. olmaz mı? şşöyle 3-4 kg ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar