Mel_Legacy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Merhaba Bi server kurdum evde ve en önemli scp ler neler öğrenmek istiyorum
Padishah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 =) hata yaptın arkadasım bence bu topice bida bakma baya bi laf yicen sonra tuslara sert sert bascan mouse u yere fırlatcan falan nese
Theo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Scu, 20 Aralık 2004 15:43 tarihinde demiş ki: =) hata yaptın arkadasım bence bu topice bida bakma baya bi laf yicen sonra tuslara sert sert bascan mouse u yere fırlatcan falan nese +999... Burda yazacagina arama yapsaydin hadi ondanda gectim http://web.paticik.com/scripts/[signature][hline]
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Evde oynucaksan en önemli scriptler ; Sistemler , Npc'ler vsvs diye gider.[signature][hline]to the victory...
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Scripts klasörünü taşlardan oluşmuş bir pramit gibi düşünmek gerekir.A sından Z sine kadar en ufak şeyin bile büyük önemi vardır Bu durumda şunu diyebilirim gül dikeni olmadan ne kadar güldür ? Server eksik scp ile ne kadar serverdir ?[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: - hayatım +15 ver - Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Diemaster çok pis damardan girdin yani he :D[signature][hline]to the victory...
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Lafı koymuş, kapak olmuş :p Şaka bi yane; Eğer evden eğlenmek için açıyorsan, event leriyle birlikte çok güzel bir PvP veya PvM sistemi bulmalısın. Çok eğlenebilirsin. PvP yi geçtim, PvM yi sağlayacak, Monstarlarla birebir playermış gibi savaşıp, zevkin doruklarına ulaşmanı sağlayacak bir script lasım... Ne diyorum ben ya? Offf, neyse, ben yatmaya gidiyorum...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 walla hiç uğraşma direk açılan 503857289572 serverden birine gir hatta çansını zorlarsan seni staff bile yapabilirler demi ama millettt[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bence en önemli script diye bişey yoktur ancak olmazsa olmaz iki script vardır , jailsystem ve pagesystem . Bu ikisi muhakkak yazılmalı . Gerisi fasa fiso zaten :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Tabiki sphere.ini hö ?!? :D[signature][hline]to the victory...
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 skill menüleri itemler npc ler kısacası her şey.[signature][hline]Lathor Wyrm.. bana yazın.... http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=3621
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: zgrw, 20 Aralık 2004 20:05 tarihinde demiş ki: ancak olmazsa olmaz iki script vardır , jailsystem Katiliyorum ;) Bugun bi uo shard'ina girdim oyle bakinayim diye.. Ismini vermeyecegim, neyse minoc bank'a gittim bir baktim adamin teki hapisten kacmis ortalikta dolasiyor. duzgun jail sistemin olmazsa seninde basina gelebilir. :D [signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 [Bu mesaj Math- tarafından 20 Aralık 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 muahuah yerlere yattım böle soru mu olur ya Hadi aslanım sen çapaya bunlar seni aşar puhauhau harbi artık örgüt kuralım *Bilinçsiz Uo cuları bilinçlendirme kampanyası*[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Parapa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 sex scripti her eve lazım :D[signature][hline]
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Tam Senlik Plus[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 :D said: Scu, 20 Aralık 2004 15:43 tarihinde demiş ki: =) hata yaptın arkadasım bence bu topice bida bakma baya bi laf yicen sonra tuslara sert sert bascan mouse u yere fırlatcan falan nese [signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ.
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bi 55i indir. sonra patinin scp bolumu vardır biraz bak bulursun ordan nbl ocagı ındır.. sonra arama bolumunden bi " sunucu " die arat ordanda bi web adresi bul 150 dolarlık bi makine bul ordan.. sipariş ver 1 2 gune kadar al.. sonra patide bi topic daha at xxx server acıldı.. işte bu kadar kolay
Bief_Lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bir Serverda Da Onemli Diye Bir Scp Yoktur Zaten Server Bir Kavramdır Bu Yuzden Her Scp Bir Onemi Bir Payı Vardır ...
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: plus, 20 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki: sex scripti her eve lazım :D hehe cok komik :P[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Öne çıkan mesajlar