akirafes Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ya CEX.IO nun binasına ve kurdukları sisteme youtube da baktım çok ufak . Mesela bireylerin kurdugu sistemler bile bunun 10 katı buyuklugunde. Ama en profosyonel cloud mining icin CEX.IO gözüküyor . Bende bir 500 dolar vericem . Giderse de senelerce kıyısından kösesinden giremiyorum diye aglıyordum . en azından denedim olmadı derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Dark_Soul said: Gencler hevesinizi alincaya kadar cex.io falan takilin hardware isine girmeden,hevesiniz gecmezse ondan sonra rig toplamaya baslarsiniz,benim tavsiyem boyle. Aslinda doguda elektrigin beles oldugu yerde iyi para kazanilir bu isden,belkide bilmedigimiz hayvani farmlar kurmus olabilir herifler. cex.io'dan uzak durun. hatrı sayılır bi miktar gommediginiz surece para kazanamazsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 para gömmek icin zaten 3 ay üye olmak gerekiyormuş. Buldum ebay den CEX.IO unique voucher code alabiliyormusum para aktarmak icin bir deneyeyim. Hmm codu fiziki posta ile gönderiyorlarmış emaille göndermiyorlar. Cok karışık bu iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 e-maile gonderen de var ama ebay accountununda en az 5 -10feedback lazim son 1 senede,birde accountun yeni acilmamis olmasi gerekiyor.Ebaydan cex ghs voucher alip btc ye cevirebilirsin. Cex.io da trade den vole vuruluyor asil, cloud mining kesintiler asiri yuksek,aylik kazancinin %35 i falan cex e kaliyor,bakim elektrik vs ayagina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 56 feedback var yaklasık 20 senelik üyeyim ama emaille gondereni bulamdım . bir cok kisiye gonderirmi diye mesaj attım. Birde 1 bitcoin ebayde 1000 dolar civarı satılıyor normalde 500 dolar 2 misli fiyata satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar