KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Kobe Bryant ve Messi'nin çektikleri fotoğrafları birbirlerine göndererek kapışmaları üzerine kurgulanmış.Bence çok güzel. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/57575/25274443/1/messi-ve-kobe-li-yeni-reklam-filmi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi açılmıştı bu sanırım eğlencede. daha bugün ordan izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 çok ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 dindarlar geldiğinden beri çok iyi çalışıyor kurum. allah korkusu var tabi adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 diaboliq said: abi açılmıştı bu sanırım eğlencede. daha bugün ordan izledim. fark etmedim canım,kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar