Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ana makineden agdaki diger bilgisayari yonetmek

Albert

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar, benim eskinden kullandigim bir program vardi. Programi kuruyorsunuz o kurdugunuz makineyi server olarak gosteriyorsunuz ve aga bagli diger makinelerin ekran goruntusunu gozetleyebiliyorsunuz ve isterseniz mouse veya klavyeyi de kontrol edebiliyorsunuz. Aradan 5-6 yil gectigi icin programin ismini unuttum. Aklinin bi kosesinde benim anlattigim tarzda bi program ismi olan varmi, freeware tercihimdir.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

trojan tarzi bisey aramiyorum, anlatamadim sanirim ;)
evde 2 tane makinem var, hatirladigim programda agdaki diger makinenin monitorunu gorebiliyor, arzu edilirse de mouse, klavyesini kullanabiliyorduk.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Sosyal ağlarda paylaş

Uzaktan kontrol benim bildigim xp'de var ki ag baglantisi olan bilgisayarlari kontrol etmek icin kullaniliyor mu bilmiyorum, internet uzerinden baska bilgisayarlara baglanmak icin kullaniliyor bildigim kadariyla. Benim diger makinemde xp yok, winme var, gecicez bi kere onu. Makine kaldirmiyor. download.com dan bi kac program indiriyorum, test edicem ise yarar bisey bulursam burayada yazarim, akliniza gelirse yazmaktan kacinmayin.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Sosyal ağlarda paylaş

RealVNC

Yüklerken seçebiliosun server mi client mi yüklensin diye. Bağlanacağın bilgisayarlarda server çalışacak. Bağlanacak bilgisayarda client çalışacak.

Bir makinada birden fazla client açılabiliyor ama denemedim ben hiç. Ayrıca server'i service olarak tanıtabiliorsun. Böylece bilgisayar açıldığında çalışıyor ve her önüne gelen kapatamıyor.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...