Albert Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Merhaba arkadaslar, benim eskinden kullandigim bir program vardi. Programi kuruyorsunuz o kurdugunuz makineyi server olarak gosteriyorsunuz ve aga bagli diger makinelerin ekran goruntusunu gozetleyebiliyorsunuz ve isterseniz mouse veya klavyeyi de kontrol edebiliyorsunuz. Aradan 5-6 yil gectigi icin programin ismini unuttum. Aklinin bi kosesinde benim anlattigim tarzda bi program ismi olan varmi, freeware tercihimdir.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 buna benzer trojan biliyorum ben trojan programları bunu yapıyor zararlı programlar bildiğin gibi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 vardi da, adi 3 harfliydi hatta, hatta mac, windows, xwindows farketmiyodu.. ama unuttum adini hehe :) hatirlayinca yazarim buraya :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hah vnc. google 'da aratirsan bulursun sitesini[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 pcanywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Netbuslada kasarsan yaparsın hemde basit olur ama uzaktan kontrol varken neden trojan?[signature][hline] [Bu mesaj Ajan Simit tarafından 1 Ocak 2019 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 vnc iyide tek oturum yonetiyor bilgisayarı başkası kulanıtorsa vnc de nconnect olduğunda aynı oturumu 2 kişi kullanmıyo[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 trojan tarzi bisey aramiyorum, anlatamadim sanirim ;) evde 2 tane makinem var, hatirladigim programda agdaki diger makinenin monitorunu gorebiliyor, arzu edilirse de mouse, klavyesini kullanabiliyorduk.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Uzaktan kontrol değil mi ya o :) ben mi yanlış biliyorum?Xpde var makinelerin OS leri neler?[signature][hline] [Bu mesaj Ajan Simit tarafından 1 Ocak 2019 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 sanırım o adonis'in bahsettiği pcanywhere programı idi[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Uzaktan kontrol benim bildigim xp'de var ki ag baglantisi olan bilgisayarlari kontrol etmek icin kullaniliyor mu bilmiyorum, internet uzerinden baska bilgisayarlara baglanmak icin kullaniliyor bildigim kadariyla. Benim diger makinemde xp yok, winme var, gecicez bi kere onu. Makine kaldirmiyor. download.com dan bi kac program indiriyorum, test edicem ise yarar bisey bulursam burayada yazarim, akliniza gelirse yazmaktan kacinmayin.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 RealVNC Yüklerken seçebiliosun server mi client mi yüklensin diye. Bağlanacağın bilgisayarlarda server çalışacak. Bağlanacak bilgisayarda client çalışacak. Bir makinada birden fazla client açılabiliyor ama denemedim ben hiç. Ayrıca server'i service olarak tanıtabiliorsun. Böylece bilgisayar açıldığında çalışıyor ve her önüne gelen kapatamıyor.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 dedikya pcanywhere :) symantec'in hemide norton antivirus, ghost'un yapımcısından.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 inceleyecegim..[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ha eğer realvnc deneyeceksen ufak bir öneri yapiim, client'ı çalıştırınca direk ip sorar bağlanmak için. Options'a girip renk ayarını 8 bit'e getir. Bayağı hızlı oluyor o zaman. Zaten renk derinliğine ihtiyacın yoktur herhalde diğer makineyi yönetirken.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 derinlige gerek yokta ag baglantisi uzerinden yonetim yaptigim icin kasmamasi lazim yuksek cozunurlukte olsa bile?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glahad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Remote Administrator. bununla agdaki 20 adet bilgisayari kontrol altina alabiliyorum. full control de ayni dedigin gibi makinasina baglanip her turlu islemi yapabiliyorsun. ayrica dosya transferi felanda var. vs vs vs. baya kullanisli bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Baglanacagi ip'ye diger makineden baktigimizda hangisini yazicaz remote admin'e?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 xp nin remote connectionını kullanacaksan localden yapacaksan sadece makina adı yeterli. ya da local ip yazman lazım. dışardan bağlanacaksan behind router kalmamaya dikkat etmen lazım.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 tamam hallettim, hatta astim diyebilirim :) bu konu ile ilgili sorular var ise alabilirim :D[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar