Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SABAHLAMA VOL. X

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

sabahlamadıgım günleri normal saymaya başladım artık ben. yeter yahu bır daha ortalama kasanın. sınavdan 2 gun once calısacaksın en güzeli o, kafan rahat.

sınava 1 gün var, yarın sabah 7de kalkcam 9da sınav
uyku halsizlik vs. var yine ne yapayım ?
Mesaj tarihi:
Hafta sonu dahil günde ortalama 4-5 saat kadar galiba anca uyuyorum. fazlası yoruyor çünkü bir yerden sonra. Uyuyunca daha çok yoruluyorum, hala anlayabilmiş değilim.

Ama uykusuzluğa alışmayın cidden, ben bildim bileli böyleyim. Sonra imkansız geri toparlamak.
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

sabahlamadıgım günleri normal saymaya başladım artık ben. yeter yahu bır daha ortalama kasanın. sınavdan 2 gun once calısacaksın en güzeli o, kafan rahat.

istemeden 4.00 yapacagim sanirim. tek olayim devamsizlik yapmamaya kasmak ve meger sihir buymus.

devamsizlik yapmayan ogrenci :gozegirgozegir:
Mesaj tarihi:
Lyv said:

AtlaraFisildayan said:

istemeden 4.00 yapacagim sanirim. tek olayim devamsizlik yapmamaya kasmak ve meger sihir buymus.

devamsizlik yapmayan ogrenci :gozegirgozegir:

isteyerek 4.00 a kasıyorum da en ufak hata bile fena moral bozuyor. sabaha kadar nietchzse oku, sofokles oku işin yoksa. sonra sınıfta participation adına her söze atlamalar, baydım hakkatten baydım çok pis.
  • Yeni Oluştur...