Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ping Sorunu...

Dreamfury

Öne çıkan mesajlar

said:
Darksun, 11 Aralık 2004 19:04 tarihinde demiş ki:
Yine ne yapıyor bu herifler ya , 4 gün öncede sabit 7-9k ping vardı şimdide öyle...

>_< hicbir sey...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 4x Elven Hunter(Warsong-US version)

Sosyal ağlarda paylaş

turk telekom a soyle renkli bi mail aticam ama saka gibi ne telefonla neden mail la direk BU konuyla ilgili bi kisi yok.
444 1 444 u ariyorum,sekreterin saydiklari arasinda internet servisleriyle ilgili hicbir sey yok,sadece adls e abonelikle ilgili bilgi var,hadi mail atiyim diyosun,
Pazarlama
Muhasebe
Bilgi İşlem
İşletme(bizi uye olurken size internet vericek diye isletenler burda herhalde)
Etüd Proje
Uluslararası(...bu degildir herhalde)
APK(bu yeni bi parti galiba)
İnsan Kaynakları(bu servisi bize veren insan olamaz,kaynagina inmeyelim)
Basın Yayın H.İ.
Malzeme(ilk 3 harf oturdu ama sonrasi olmuyo)
Regülasyon ve Rekabet
İdari İşler

ben konuyla ilgili mail atabilcegimiz birini bulamadim.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

ben mail attim cevabida aldim. Dediklerine gore ocak ayinda yurt disi cikislari suanki kapasitenin %50 si kadar arttirilacak ozaman bu yogunluk giderilecekmis. Ama gel gorki bu satis politikasiyla 1 ay duzgun olur adam gibi pingle oynariz 2 ay sonra gene batar. Cunku adamlar kapasitenin ustunde kullanici aliyorlar ve hic bir sekilde bu kullanicilarin interneti ne icin kullandiklarini hesaba katmiyorlar. Ben acikcasi DL yapan adamlara Kota konulmasi gerektigini dusunuyorum. Zaten kapasitenin ustunde kullanici var adsl ve kablo da birde 7/24 dosya paylasim programlarinda dl yapan insanlar var. Bazi ulkelerde bu uygulama yapiliyor ve turkiye icinde iyi olur kanisindayim. Ayrica adsl ler ici pek bi sorun yok dinamik ip iseniz ip degistirip bos bir router bulma sansiniz var sanirim ozaman adam gibi pingle oynayabiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben orta okulda ilk kez telekom u arayip bu yavasligin ne zaman son bulucagini sordugumda 'yakinda,cok yakinda,sorun nerdeyse giderildi' cevabini almistim,universiteye geldim,kendi evime ciktim ayni rezillik kaldigi yerden devam ediyor.1 ay sonra duzelcek %50 mis %1000 mis artik masal gibi geliyor...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 11 Aralık 2004 19:19 tarihinde demiş ki:
ben mail attim cevabida aldim. Dediklerine gore ocak ayinda yurt disi cikislari suanki kapasitenin %50 si kadar arttirilacak ozaman bu yogunluk giderilecekmis.
2030 yılı ocak ayı? doğrudur...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Sosyal ağlarda paylaş

bence TT nette bu bizim maillari yanitlayanlar ve telefonlara yanit verenler elf,adamlarin hepsi 500+ yasinda,adama gore 'yakin' 50 yil,ocak... hangi ocak,5-10 ocak gecmis o adam farkeder mi,ama ocak dediyse ocaktir,soru hangi yilin,hangi yuzyilin ocagi...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

İlginç olan www.worldofwarcraft.com a trace yaptığım zaman 200 pingle newyork a kadar gidebilmem. Ne oluyorsa ny den sonra, 12000 e çıkıyor ping.
Denemek için www.yahoo.com a ping attım, 200 ping, çünkü gidiş telia.com den değil seabone.net diye biyerden. Bide hotmail.com u denedim, ping attırmadı ama yine telia üzerinden gittiği için site çok yavaş açılıyor.

Aşağıda www.worldofwarcraft.com trace i pasteliyorum. Newyorka 188ms ile gidiyoruz, ama oyunda 12000 ping var. Çok ilginç ama belki telekomun bu işte bi suçu olmayabilir. Yada tr den abd ye giden kablo yeterlidir. Ama newyorkdan satın aldıkları ABD içi bandwith kısıtlı olduğu için aşırı kullanım o noktadan sonrasını yavaşlatıyordur.

Host Name IP Address Hop Ping Time Ping Avg % Loss Pkts r/s Ping best/worst
* Unknown Host * 195.175.21.217 2 274ms
bpt-b1-pos4-3.telia.net 213.248.68.89 3 109ms
ffm-bb2-pos1-2-0.telia.net 213.248.64.25 4 108ms
prs-bb2-pos7-0-0.telia.net 213.248.65.117 5 108ms
ldn-bb2-pos7-0-0.telia.net 213.248.65.113 6 108ms
nyk-bb2-pos6-0-0.telia.net 213.248.65.94 7 229ms
nyk-bb1-pos0-0-0.telia.net 213.248.80.133 8 178ms
nyk-b1-pos6-0-0.telia.net 213.248.80.62 9 188ms
* Unknown Host * 0.0.0.0 10 0ms
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Türk Telekom özelleşti ve şu andaki sefaleti özeleştirildikten sonra yaşamaya başladım..
Her yere reklam veriyorlar hala muhteşem hızlı absolüt internet wunderbach kesintisiz erişim için ADSL alın falan diye sorf ticari kaygıyla..
Biz şu anda ızdırap çekiyoruz ki bunlar böle devam ederse yalan olcak[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner
TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı...
Sosyal ağlarda paylaş

ttnet tam anlamiyla ozellesmedi hic bi zaman. ayricasuc telekom da. eger bi serverdan adsl 400 ping kablo7k ping aliyorsa suc telekomdadir. Bit kadar bw i kablo a veriyorlar adsl den abone aliyorlar zirt pirt bizden aldiklari bw leri onlara ayiriyorlar. aman daha cok satalim aman fiyat politikalariyla milleti kazikliyalim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 12 Aralık 2004 04:55 tarihinde demiş ki:
cidden çok garip birşey var.
usa içindeki dağıtımda bir problem var diyecem de değil. avrupadaki sunucularda da sorun var.

Anladığım kadarıyla, telekomun yurt dışındaki herhangi bir yerden data alıp tr ye gönderdiğinde, bu datayı tr de karşılayan merkezinde sorun var.

Deveye sormuşlar neren eğri diye; o da cevap vermiş, nerem doğru ki![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben ve bir kaç arkadaşım şu an kore betada oynuyoruz ancak ben ve bir arkadaşım 30k pingle oynarken diğer bir arkadaşımız 800 pingle oynuyordu sonradan diğer arkadaşımında pingi duzeldi 800 oldu modemi kurcalarken benim ki hala aynıydı.Sonra arkadaşım bize geldi kendi modeminde yaptığı şeyleri denedi olmadı en sonunda modemi fabrika ayarlarına döndürdük bide baktık pingler 800 e düştü.Daha sonra arkadaşım evine gidip makinasını açtığında yine 30k pingle karşılaştı.Sırf o yüzden makinamı kapatmadım gece sabaha kadar açık kaldı.Sizce bunun mantıklı bir açıklaması warmı ne olabilir nedeni?
Sosyal ağlarda paylaş

Telekom a burda yine saygılarımı sunuyorum hafta sonunu bişeye çevirdiği için. İlk açılan telekominükasyon firmasına geçmeyen nolsun...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bir ara sole pati halkı olaralrk toplannalım 30 kisi felan baslaım tt biniasını yeterlan diyeim bune bole 3-4k arası ping alıyoruz nasıl istir bu nerde kaldı bunun hızlı interneti diyelim hem sovelim hem doveli,m cıklaım gelelim bakın sora 500 asagı ping alıyomusun :D[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sorum var burda soruyım bari..

Şimdi ben sınırsız 256k bağlantdan[adsl] 512 kotalıya geçsem ama sadece wow oynıcam ve nette olucam kota bir ayda bitermi...
download falan yapmasam...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 12 Aralık 2004 21:59 tarihinde demiş ki:
Bir sorum var burda soruyım bari..

Şimdi ben sınırsız 256k bağlantdan[adsl] 512 kotalıya geçsem ama sadece wow oynıcam ve nette olucam kota bir ayda bitermi...
download falan yapmasam...

DL yapmadığın sürece değil 5GB, 1GB bile tutmaz. Hatta çok daha az..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

günlük 166MB düşüyor. Net limiter ve benzeri programlarda kullandığın bağlantıyı yazıyor onların birini kurup bir gün boyunca denersen ne kadar kullandığını görebilirsin.
Ama tahminen sadece wow oynarsan %30-%40 ını falan kullanırsın limitin.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...