Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rank atmayın abi
kafayı mı yediniz

özellikle lose streak girdiğinizi anladığınız an ranktan kaçın
böyle aptal bi sistemle rank mı atılır?

pubta stack gelmediği sürece sansın daha yüksek
gerçi losestreak giriince kesin 3lu stackler denk geliyor da :P
Mesaj tarihi:
Ve sonunda kaybettim :( Bunu yazdım yine kaybettim bi ara verme zamanı geldi anlaşılan. Kaybettiğim 2 oyunda da karşı acayip tryhard oynadı. allah aşkına wraith king+ nyx roamer olur mu ya şaka gibi. :D Bir de nerdeyse 5k olucam hala support oynamayı bilmeyen adamlarla oynuyorum o da ayrı bi enteresan.
Mesaj tarihi:
Aha başladı 100 winli adamları atmaya :D
Beyler son atttığım oyundaki win sayılarını yazıyorum iyi bakın;

Bizim takım 976(benim)-130-250-350-170
Karşı takım 2000-1700-1200-1500-biri de kapalıydı profili

Bu nedir ya şaka mı bu
Mesaj tarihi:
^^^^^^^^ üstteki postlar, abi ahahah ya.

Meanwhile in league of legends:

http://teambuilder.na.leagueoflegends.com/en/teambuilder/

Sonra valveden random yeto developer çıkıyor random sitelere LOL ÇİNLİLERE UZAKDOĞULULARA YAPTIĞI PR HYPEI SAYESİNDE BUGÜNLERDE diyor fsdsdff.

Hani haksız demicem de adama derler bir adamların geldiği yere bak bir de senin sikko sistemine matchmakingine falan bak diye.
Mesaj tarihi:
Tori said:

^^^^^^^^ üstteki postlar, abi ahahah ya.

Meanwhile in league of legends:

http://teambuilder.na.leagueoflegends.com/en/teambuilder/

Sonra valveden random yeto developer çıkıyor random sitelere LOL ÇİNLİLERE UZAKDOĞULULARA YAPTIĞI PR HYPEI SAYESİNDE BUGÜNLERDE diyor fsdsdff.

Hani haksız demicem de adama derler bir adamların geldiği yere bak bir de senin sikko sistemine matchmakingine falan bak diye.

Abi volvoya sorsan sistem güllük gülistanlık.Adamlara hava hoş varsa yoksa turnuva maçlarına göre ayar çekiyolar. Pub game'in rezilliğini gören yok. Oyunda bikaç laf dalaşına girsen bir de mute yiyosun o olaya hiç girmiyorum zaten. Adı competetive olan bir oyunda mute, adamlarla sinyalle anlaşıyoruz ASDASDSADSADAS ASDSADDSADSADASDSA
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...