Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 http://i.imgur.com/M2tkqsZ.png hahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=xjnvlzv8Ess hahah izleyin bunların amacı ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 demekki 6k nın üstüne çıkınca mmr kasmak daha da kolaylaşıyor :D O değild e benim karşıma bile daha yüksek mmr'da adamlar geliyor nasıl bir saçmalıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 wagamama haketmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 10 maçtır kazanıyorum inanılacak gibi değil. İçimde çoooook kötü bi his var. 11-12 maçlık bi lose streak bekliyomuş gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 umarım hissetiğin doğru çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 WaNTeD said: umarım hissetiğin doğru çıkar Neden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 flashla dalga geçtin o kadar, KARMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 8winstreak vardı bende de 9. oyunda 3 stack teame denk geldim tabi ki lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 sizin ben derdinizi silkeyim, 4 gündür loss streakteyim hıammmına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Xenocide said: sizin ben derdinizi silkeyim, 4 gündür loss streakteyim hıammmına 4 gündür derken? Kaç defa yenildin onu söyle hele bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 araya da 2 tane "hadi al al sus otur şimdi" kıvamında 2 tane win vermiş. http://i.hizliresim.com/x8VW8a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 zeus almis allahin noobu. pls delete dota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 8 senedir zeus almıyorum lan allahsız. ÖZLEMİŞ OLAMAZMIYIM YANİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Abi benim history bunun tam tersi şu an arada 2 tane lose var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Xenocide said: 8 senedir zeus almıyorum lan allahsız. ÖZLEMİŞ OLAMAZMIYIM YANİ 8 senedir oynamadıklarınla oynarsan böyle olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Naix bende gorunmuyor. Heal cubugu gorunuyor. Res attım yine düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 rank atmayın abi kafayı mı yediniz özellikle lose streak girdiğinizi anladığınız an ranktan kaçın böyle aptal bi sistemle rank mı atılır? pubta stack gelmediği sürece sansın daha yüksek gerçi losestreak giriince kesin 3lu stackler denk geliyor da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Ve sonunda kaybettim :( Bunu yazdım yine kaybettim bi ara verme zamanı geldi anlaşılan. Kaybettiğim 2 oyunda da karşı acayip tryhard oynadı. allah aşkına wraith king+ nyx roamer olur mu ya şaka gibi. :D Bir de nerdeyse 5k olucam hala support oynamayı bilmeyen adamlarla oynuyorum o da ayrı bi enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 ben de yukarıdaki ss'i koyduğumdan beri 4 oyun attım 4'ünü de kazandım lelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Aha başladı 100 winli adamları atmaya :D Beyler son atttığım oyundaki win sayılarını yazıyorum iyi bakın; Bizim takım 976(benim)-130-250-350-170 Karşı takım 2000-1700-1200-1500-biri de kapalıydı profili Bu nedir ya şaka mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 tabi ki free lose sanırım o oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Flassh said: tabi ki free lose sanırım o oyun? Ağır ezildik bizim takımdakiler itemlerini falan satıp basede afk kaldılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ^^^^^^^^ üstteki postlar, abi ahahah ya. Meanwhile in league of legends: http://teambuilder.na.leagueoflegends.com/en/teambuilder/ Sonra valveden random yeto developer çıkıyor random sitelere LOL ÇİNLİLERE UZAKDOĞULULARA YAPTIĞI PR HYPEI SAYESİNDE BUGÜNLERDE diyor fsdsdff. Hani haksız demicem de adama derler bir adamların geldiği yere bak bir de senin sikko sistemine matchmakingine falan bak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Tori said: ^^^^^^^^ üstteki postlar, abi ahahah ya. Meanwhile in league of legends: http://teambuilder.na.leagueoflegends.com/en/teambuilder/ Sonra valveden random yeto developer çıkıyor random sitelere LOL ÇİNLİLERE UZAKDOĞULULARA YAPTIĞI PR HYPEI SAYESİNDE BUGÜNLERDE diyor fsdsdff. Hani haksız demicem de adama derler bir adamların geldiği yere bak bir de senin sikko sistemine matchmakingine falan bak diye. Abi volvoya sorsan sistem güllük gülistanlık.Adamlara hava hoş varsa yoksa turnuva maçlarına göre ayar çekiyolar. Pub game'in rezilliğini gören yok. Oyunda bikaç laf dalaşına girsen bir de mute yiyosun o olaya hiç girmiyorum zaten. Adı competetive olan bir oyunda mute, adamlarla sinyalle anlaşıyoruz ASDASDSADSADAS ASDSADDSADSADASDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar