Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 riglous, 19 Aralık 2004 02:02 tarihinde demiş ki: Holy secmenin ben bi anlamini gormedim. sadece heal spell'lerinin etkisini artiriyo, iyi guzel de, sen zaten eger sadece heal yapacaksan bunu shadow priest olarak da yapabiliyosun... ama yeri geldiginde adam gibi dmg verebilmek icin shadow gidilmesi daha dooru bence. ha tabi discipline bolumu de baya guzel, ama holy'nin pek fazla etkisini goremedim ben. tabi oynayan oynar. riglous +1 Grup savaşlarında priest sadece heal atacaksa priest oynayan arkadaş nasıl zevk alacak oyundan yani herkes adam kesecek priestler sadece heal atacak benimde işime gelir bu durum rogue olarak ama durumu birde priest oynayanlar açısından düşünmek gerekirse siz sıkılmazmıydınız bu durumdan? [Bu mesaj Deadmarine tarafından 19 Aralık 2004 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Blizzard, Priest'i supporting class olarak dusundu sonucta.. Ve Priest secenler kendileri adam kesmekten cok, asli gorevlerinin heal ve buff oldugunun bilincindeler.. Supporting classlari oynamaktan zevk alanlar da var.. Bu durumda sıkılmak soz konusu degil bana gore..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ölmek üzere olan bir adamı kurtarmak, partinin gücünün kat kat arttığını görmek, bol bol teşekkür almak adam kesmekten daha zevkli geliyor bana.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 eğer ultima'dan başka oyun oynamadiysaniz bilemezsiniz tabi heallaminin zevkini pvp sadece adam kesmek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Elufulec, 19 Aralık 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Blizzard, Priest'i supporting class olarak dusundu sonucta.. Ve Priest secenler kendileri adam kesmekten cok, asli gorevlerinin heal ve buff oldugunun bilincindeler.. Supporting classlari oynamaktan zevk alanlar da var.. Bu durumda sıkılmak soz konusu degil bana gore.. herseyi kendi acindan görme.heal atmak ve buff vermek gayet zevkli bir olay.ayrica priestler en cok saygi gören ve sevilen classdir.iyi bir priest adini oyunda kolay duyurur.herkes tarafindan taninir. ayrica shadow priest mi yoksa holy mi de kesinlikle holy diyorum.pvp 1vs1 deil %90 durumlarda ve shadow priest in bir gruba anca 2.healer ve 2.damage dealer olabilecegini düsünüyorum.yani hep 2.[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 xrex yanlış quote yapmışsın sanırım[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ya bence biraz adam yetenekliydi aslında bir ara yatıyodu ama warioroun kazmlagına geldi ıskladı cok hit pointsi kalmıstı nasıl olduysa yırtıyo cozemdi :D ama priest ii ama paladin daha ii :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 adamın bir an hp baya düştü ama heal ı iyi ayarladı bence planlamıştı bunu. baştaki kovalamaca çok saçma sapandı o hunter baya yanlış yaptı bence. bi de sonunda gelen tauren sanki biraz geç mi kavradı olayı yoksa benim bilediğim bişey mi var oyunu oynayan biri değilim direk patada diye dalamaz mıydı o da ?[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 dalardı ama bunlar uzaktaysa kosarak anca gelmistir beni pwp den cok adamın ping metresi dikketimi cekti icim gitti iicim tt'nin ben .........[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Fileplanetten US final beta aldığımız günün akşamı arkadaşlarla başlamıştık ve ondada yeşildi o pingmeter :) Tabi sonra 1500 pinglere çıkmıştı :P[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ben sadece sarıyı gordugum icin icim gidiyo genelde kırmızı oldu kore betasında ama 800-600arası gordumu 0 lagle oynudum yarımsaate bir kucukcuk takılmamlar oluyodu[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Biraz daha güzel başlıklar açmaya özen gösterelim.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 tabii ki holy priest yapanlara saygimiz sonsuz, ama tekrarliyorum, shadow priest olmak iyilestiremeyeceksin demek diil. eger grup cok fazla dmg yiyosa, saldirmayi kesip iyilestirirsin tabi. tamamen bi healer gibi oynarsin. bu arada sorun healer olarak oyundan zevk almak almamak diil, suphesiz alan vardir ki ben su an buyuk bu haz duyuyorum. kafama takilan, holy, dmg vermesi gerektiginde veremiyo, shadow verebiliyo. ikisi de heal'liyo, holy daha kolay heal'liyo. isini bilirsen ve grubundaki adamlar da senin nasil oynadigini bilirse bence bunu buyuk bi avantaj olarak kullanabilir insan..[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 shadow priest'in adam gibi heal edebilmesi için shadow büyülerini kısıtlı kullanması lazım. attack büyüleri çok mana yiyor, heal büyüleri de holy priest'e göre daha fazla mana yiyor. mana kontrolü iyi yapılırsa epey can yakabilir tabii shadow priest. holy priest'in de shadow priest kadar olmasa da dmg verebildiğini unutmamak lazım. ayrıca ben holy priest'ime holy smite talent'leri de almayı düşünüyorum. 1.5 saniye cast time ile 450 civarı dmg verebiliyorsunuz, kaçanlar için ya da ufak dmg destekleri için birebir.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Böyle konularda insanların bir türlü anlaşamamasına çok seviniyorum. Bir yerde priest güçsüz, bir yerde priest uber konuşuluyorsa Blizzrad işini iyi yapmış demektir :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Prıest arkada durarak cok guzel ısını yerıne getırır bıde ustune heal da atar ıstedıgı kısıye boyle bır ozellıgı olan oyunda pek kısı yok sanırım :) tek dezawantajı kolay olmesı kı nıtekım gayet guzel can dolduran buyulerı war we grup halındekı savaslarda olmesı pek soz konusu degıl[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ya ben bişey anlamadım ne bu shadow priest in çok iyi olan yanı çok mu damage verio hayır mage le karşılaştırılamaz çok mu iyi healliyo hayır holy pri daha ii ha hem damage hem heal mı diosunuz ona da mana yetmio(ben denemedim mana yetio mu yetmio mu die konuşulanlardan biliorum) ee?nedir shadow priestin çok güzel olan yanı??[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yanlış anlaşılmaya yol açmayayım, düzgün kullanılırsa mana yeter yetmesine. ama bir yere kadar. hem dmg , hem heal yapılacaksa epey tasarruflu kullanmak lazım. mana gökten mi geliyo, mağmadan mı geliyo bilmiyorum ama pek hızlı gelmiyor. sonuçta aynen dediğin gibi, ne mage kadar hasar verebiliyor, ne holy priest gibi iyileştirebiliyor ama ikisini de güzel şekilde yapabiliyor. iyi kullananın elinde gayet iyi bence shadow priest. ama ben bir tarafta ustalaşmayı tercih ederim. tercih meselesi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 20 Aralık 2004 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 peki shadow priestin sadece saldırı büyülerinde uzmanlaşılırsa mage kadar güçlü olurmu??[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Hayır dps olarak en çok damage i veren caster mage[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 peki o zaman niye shadow priest pvpde çok iyi deniyo öyleyse magein daha iyi olması lazım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 iyi okursan yukariyi shadow priest bi anti caster, mage e koyuyo mana vampire gibi bisiyi hem dmg yiyosun hem mana kaybediosun manasi olmayan mage nedir? süs? figuran? :) bu yuzden mage vs shadow priest sux bide umm simdi bi partide shadow priest var dier partide holy priest.. shadow gidip holye mana kaybettitirse üstüne dier büyülerini yaparsa shadowun icinde oldugu parti daha sansli olmazmi burda? ben shadowu secerdim sahsen gerektiginde heal gerektiginde ortalama damage dealer.. [signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 20 Aralık 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 vampiric embrace diye bir buyu var curdugunuz shadow dmg in %20 si kadar partiyi heallıyor mesala soyle bir ornek alsak mind blastınız var ve 220-270 curuyor diyelim extra buna dmg veren talentıda aldınız oldu 300 partiyi her mind blstta 60 heallarsınız sonucta mind blast cooldownıda dusurusenız 5 sanıyede mind blast atarsınız ki bu bence cok iyi bi healdır ( bu olay lelve 35-40 arasıdır 60 da falan 150-200 belki daha fazla heal edebilirsiniz vampiric embrace ile. ayrıca silence diye bir buyu var biliyorusunz talent treeden acılan karsıdakı tarafa 5 sanıye buyu attırmıyor yani bence en iyi pvp classlardan biri yanı[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Uzakdan bir mage tepene fire büyülerini sallarken emin ol arkada sağa sola damage vermeye calısan bir priest değil onu heallayan bir priest istersin ve sonuçda çok farklı olur. Grup v Grup düşüdüğünüz zaman 1 priest + 1 druid tercih sebebi olur hatta. Doğru dürüst heal etmeyen bir priestla grup olarak yapılacak pvp'den de hiç zevk alınmaz çünkü çok büyük bir yüzdeyle ölünür .) Ayrıca büyülerine baktığım kadarıyla bir priest'in grup içinde tek işlevinin heal olmayacağıda kesin. En basitinden power word shield iyi kullanılması gerek bir büyü bence. Veya karşı tarafın büyülerini dispel etmek vb. Bir grubu yaşatmakda emin olun zevksiz bir iş değil. Aynı oyun değil sonuçta ama ufak bir ören. Daoc'da bir grup 2 Druid olmadan yola çıkmaz. (Druid = main healer) Ayrıca destek olarak bir warden'da tercih sebebi (seconder healer) gruba dayalı pvp için söylenebilicek tek şey eger iyi 1 veya 2 healer yoksa oyundan zevk almak diye bir şey söz konusu olamaz. WoW'da da herkezin solo geziceğini hiç sanmıyorum.[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist ML10 Duman lvl50 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 iste playerdan playera fark burda doguyo eger isini bilen bi shadow varsa ortamda o magei zaten engeller manasi olmayan mage nereye kafana atio tonla büyüyü tabi benimkisi teorik konusmak oynamadim bilmem siz daha iyi bilrisiniz :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar