Phyx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=f-29jMDJROE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bu arada benim kastettiğim buymuş lan VMAmiş. kaliteli versiyonu yok sanırım nette, hepsi leblebiyle çekilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Justin in sahne ekibi cok iyi abi kesinlikle gidilir aldim bilet 4 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Ee akşama konser mi var şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bu nasıl soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 twist yapmışım sonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Ituden metroya bindim karinca gibi binlerce mr timborlek hayranlari vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 onlardan biri olarak =) diyebilirim ki konser güzeldi...adam harbiden muhteşem. Çok kalabalıktı,zar zor gördük falan ama iyiydi şov. Bir de Soma'yı andı, orda ölenler için bir şarkı çaldı bunu çalarken de tüm ışıkları karartıp dinleyicilerden telefonlarını açmasını istedi, çok güzel bir görüntü oluştu o esnada, o naif duyarlılığı görmek güzeldi. giderken de bir de klasik olarak "siziii seviyorum iisssstennnbullll" dedii ve gitti. Her kuruşa değdi=) Eve yeni geldim sarıyerde oturdupum için şanslıyım ama daha hala ( 2 saat oldu konser biteli) eminim arabalara yol açılmamıştır bile, çıkış işkence gerçekten... Apocalypse nedir onu gördüm...Duvarlardan atlamacalar, arabaların üstünden geçmeceler....çimlerden koşmalar...felaketti çıkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Bende gittimde ağır fan değilsen değmiyor ya giriş ayrı dert bekleme ayrı çıkış apayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 kalabalık konserlerde gerçekten çekilmiyor ITU Stadı. Kesinlikle böyle etkinlikler için uygun degil. Konserin son 3-4 sarkisini atlaman şart insan gibi evine gidebilmek icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar