Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Cikma orjinal VW jantlarina bak ilk once bence, sahibinden den yurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Ya çıkma janta da güvenilir mi bilmiyorum ki? Isıl işlem fln görmüşse pert oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Onu anlarsin aldigin adamdan, kendi arabasina kuculmeye veya buyumeye gitmisse elindekinden kurtulcak bi sekilde sonucta. Temizse de ona gore fiyat ceker zaten. Arastirmakta fayda var. Pertten cikma aractan alma tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 çalayım ben sana 4 tane fabrikadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Çalma abi süresiz ödünç al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 tanesi 50 60 euro falan ya, orcinal. yılbaşında alsam alırdım aslında 70 bin tane vardı ambarda hihih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Selamlar A3 aracım için yaz lastiği almayı düşünüyorum michelin modellerine baktım primacy 3 ya da energy saver güzel gibi geldi bu modeller nasıldır alınır mı veya önerebileceğiniz başka marka model var mıdır? baktığım lastiklerin linkleri energy saver primacy 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Selam, http://forum.paticik.com/read.php?31,7251688 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar