Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Kardeş çokomig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 hangisi daha komik o mu yoksa bu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 tamamen aynı lastik 2 farklı araba arada bu kadar çok fark edebileceğini düşünmezdim hiç renault megane sport tourer gt line 1.6 vs honda civic 1.8 type s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Geçen kıştan beri 205/55/R16 lassa'nın snoways era lastiğini kullanıyorum. Kartalkayanın buzlu yollarında dahi zincir takmadan çıkabiliyorsun. Geçen sene tanesine 210 tl vermiştim ama çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bu arada elinde çıkma kışlık(5,5 mm diş derinliği min.) 195 65 15 lastiği bulunan varsa iletişime geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Abi bu arada viral reklam gibi olucak da, lastikcim.com.tr den aldım ben lastiği. Pazar gecesi sipariş verdim, pazartesi aradım bu hafta içinde ulaştırmaya çalışıcaz bizim depomuzda yok ama ilgilenicez dediler. Bugün öğlende elimdeydi lastikler. Adamlar direk antalyadaki fabrikadan yollatmışlar lastiği. Aradım özellikle teşekkür ettim. Bide biliyosunuz artık sökme takma balans işini de beleşe yapıyo bu siteler. Yarın sabah da taktırıcam lastiği. Kafam rahat lan. Lastikçime gitsem "abi continental kötü x marka vereyim" dicek. Adac dicem "abi bana güven" dicek. "Zaten continental 2 hafta sonra gelir sen al hemen x marka" dicek. Bide üstüne 60 lira sök tak balans alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ya soylemesi ayip ben arabayi yeni aldım, bu hafif jipimsi oldugu icin dikkat etmem gereken bisi varmı? hangi marka alsam lastigi crv icin? son kasadan bi onceki makyajlı kasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 @zegna olculerini yaz abi @seagle hayirli olsun, ne aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Conticross aldim hacit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kharon, abi 205/55/16 grand cmax kışlık şunu alıyoz dimi? conti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 SeaGle said: Abi bu arada viral reklam gibi olucak da, lastikcim.com.tr den aldım ben lastiği. Bide biliyosunuz artık sökme takma balans işini de beleşe yapıyo bu siteler. Yarın sabah da taktırıcam lastiği. Kafam rahat lan. seagle, ben de kafam rahat olsun istiyorum. hadi aldık bu siteden lastikleri diyelim, eve mi geliyor? alıp nereye gidiyoruz? bir de o sitedeki fiyatlar tek lastik fiyatı mı yoksa 4ü dahil mi? :D bu konuda cidden yetersizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Selam, KHaRoN için Mitsubishi Electric ve Continental'den prim alıyor söylentileri var... dgsafsah Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ben de aliyorum saniyordum da vermiyorlar. Bi verseydiler evi arabayi yenilemistim coktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Selam, Olmadı Arda Klima vermeliydi :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 valla ben avon ice touring St aldim, hem cok ucuz hem memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 cacodemon said: SeaGle said: Abi bu arada viral reklam gibi olucak da, lastikcim.com.tr den aldım ben lastiği. Bide biliyosunuz artık sökme takma balans işini de beleşe yapıyo bu siteler. Yarın sabah da taktırıcam lastiği. Kafam rahat lan. seagle, ben de kafam rahat olsun istiyorum. hadi aldık bu siteden lastikleri diyelim, eve mi geliyor? alıp nereye gidiyoruz? bir de o sitedeki fiyatlar tek lastik fiyatı mı yoksa 4ü dahil mi? :D bu konuda cidden yetersizim. Abi ucretsiz kargo ile istedigin yere geliyor. Sonra montaj hattini arayip randevu aliyosun. En yakin yere randevu veriyor gidiyosun orda eskileri sokup yenisini takip balans yapiyolar. Eger ben taktiririm diyosan ucretsiz takma balans hakkin 6 ay daha gecerli. 6 ay sonra kisliklari soktururken de kullanabiliyosun. Fiyatlar adet fiyati. Bizim lastik genis tabanli oldugundan pahali, 1.5 k verdim 4 lastige sfsgsh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kış lastiklerinde en iyisi Continental yaz da ise Michelin bunlar en iyi ratingleri topluyorlar ;) Bide Kumho diye bir marka var onun çok iyi olduğunu söylüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Conti gerçekten iyi. Şöyle bi test ettim de sülük gibi yapışıyor yere. Karda da biraz deneme fırsatı oldu geçenlerde, onda da gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bu arada ADAC ile ilgili bir skandal ortaya çıkmış. Konu açmayayım dedim. said: Almanya'da büyük skandal! Almanya'da en çok güvenilen kurumların başında gelen otomobil kulübü ADAC'nin "yılın otomobili" oylamasında sahtekarlık yaptığı ortaya çıktı. Almanya'da en çok güvenilen kurumların başında gelen otomobil kulübü ADAC'nin imajı skandalla birlikte yerler bir olurken, akıllara "daha başka manipülasyonlar da yapıldı mı?" sorusunu getirdi. Almanya'nın en büyük otomobil kulübü olan ADAC, geçen yıl "Alman halkının en çok sevdiği otomobil" markasını seçerken oylarda sahtekarlık yapıldığını itiraf etti. Almanya'da 19 milyon üyesi bulunan otomobil kulübü oylamaya daha önce duyurulduğu gibi 34 bin 299 kişinin katılmadığını, katılımcıların sayısının sadece 3 bin 409 olduğunu açıkladı. ADAC geçen yılın Almanlar tarafından "en çok sevilen otomobili" olarak Volkswagen Golf'ü seçmişti. ADAC İletişim Müdürü ve "Motorwelt" adlı kurumun çıkardığı derginin Şef Editörü olan Michael Ramstetter, oylarda sahtekarlık yaptıklarını itiraf etti ve kurumdaki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. ÖZÜR DİLEDİ Ramstetter, olayın sorumlusunun sadece kendisi olduğunu söylerken, Alman halkından da özür diledi. Skandalın ardından kurum içinde inceleme başlatıldı. 2015 yılınından itibaren oylamaların noter huzurunda yapılacağı duyuruldu. Konuyla ilgili iddia geçen hafta Süddeutsche Zeitung'da yer almış ancak kurum tarafından yalanlanmıştı. BÜYÜK KAYIP BEKLENİYOR Ramsttetter'in bu itirafıyla birlikte Almanların en çok güvendiği kurumların başında gelen ADAC büyük bir imaj kaybına uğrayacak gibi görünüyor. Skandala ilişkin haberler "son dakika" olarak verilirken, kurumun yaptığı diğer testler ve oylamalar konusunda da şüphelerin oluştuğu tartışması başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 en azından adam istifa etmiş abi suçu kabullenip. bana çok ilginç gelen olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Hehe alıştık buradaki kösele gibi heriflere tabi. Acaba lastik testlerinde filan da dönmüş müdür bi olaylar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Abi jant tavsiyesi alıcam. Ne marka almak lazım. Alüminyum alaşım jant istiyorum. Öyle über süper çekici modeller olmasına gerek yok. Kış lastiği taktık ulan kar yok. Hem yakıt sarfiyatı 1 litre arttı 100 km'de, hem güzelim lastiklerin anasını ağlatıyoruz bu havalarda. 4 jant daha alıp direk kar geliyo dediklerinde 4 mevsimleri söküp kış lastiklerini takıcam jantlarla birlikte. Var mı güvenilir site jant konusunda? 245 70 R16. Jantlarda da yük endeksi hede hödö var mı? 120 x 5 bijon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar