Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüyamda uçuyordum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok ilgincime gitti anlatmak istedim.böyle sandstone gibi birşeylerin üzerindeyim bır anda ıcımde dayanılmaz bır ucma ıstegı geldı.verdım kendımı ucurumlara baktım harbi harbi ucuyorum dedım ucmusken artıslık yapayım falan boyle salto atarken bırden bosluga dusmeye basladım terler ıcınde uyandım.battanıye yere dusmus.[signature][hline]shinsetsu desu..
Gamers
Mesaj tarihi:
bende rüyamda gördüm forumlarda biri bişey başlatıyordu herkesde onun bokunu çıkarıyordu.. Allah allah...?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
rüyamda ekiyodum :D (girçek=)[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
kıpranırken battaniye yere düşüyor, düşerken bir hava akımı oluyor; hava akımı küçük lakin sen terli olduğun için büyük gibi geliyor; uçuyorsun sanıyorsun.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
başka rüyası olan ? söyleyin açıklayım :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
ben rüyamda sevdiğim kızı pklardan koruduğumu anlatıyormuyum hiççççç ben bi başlarsam rüya yazmaya kedi rüya diye bölüm açmak zorunda kalırrrrrrrrr[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

member of AAL 'O5

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Rüyamda accountum açık unutuyorum ve keremcan accountumla başlık açıyor "Ben Penthesilea accountumu açık unuttum ekieki" diye.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mesaj tarihi:
Ya yuh paticik rüya tabirleri kitabına döndü gidin kardeşim rüya tabiri diye kitap alın ne bu ya her gören rüyasını anlatıo yok uçuyodum yok kaçıodum.Rüya adı üstünde[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
  • Yeni Oluştur...