Apache Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 çok ilgincime gitti anlatmak istedim.böyle sandstone gibi birşeylerin üzerindeyim bır anda ıcımde dayanılmaz bır ucma ıstegı geldı.verdım kendımı ucurumlara baktım harbi harbi ucuyorum dedım ucmusken artıslık yapayım falan boyle salto atarken bırden bosluga dusmeye basladım terler ıcınde uyandım.battanıye yere dusmus.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers
wook Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 üç vakte kadar ya ii bi haber alcan ya da ot cekcen
Slat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bende rüyamda gördüm forumlarda biri bişey başlatıyordu herkesde onun bokunu çıkarıyordu.. Allah allah...?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 g.tun acıkta kalmıs iste ondan oluyor :)[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ahaha abartmasak ?!?! =)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Uçmak guzel sey hafıflemek anlamına gelır bı sey bakımından hafıflıcen belkı sorunların fln duzelır[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Rüyada uçmak sevişme göstergesiymiş derler, peki o zaman rüyanda sevişmek ne gösterir.[signature][hline][ small]Beş Hececiler[ /small]
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 abazalık göstergesi[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Genç olduğunun ifadesi =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 zoauahha burasıda paticik rüya tabirleri alanımı oldu lan[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
geffen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 eeheheç[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 rüyamda ekiyodum :D (girçek=)[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 yaw herkesin kıçı açıkta yaw[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 özentisiniz ne diiyim:([signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
somebody Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 kıpranırken battaniye yere düşüyor, düşerken bir hava akımı oluyor; hava akımı küçük lakin sen terli olduğun için büyük gibi geliyor; uçuyorsun sanıyorsun.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bilimsel acıklama yukarıda.[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ?
somebody Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 başka rüyası olan ? söyleyin açıklayım :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ben rüyamda sevdiğim kızı pklardan koruduğumu anlatıyormuyum hiççççç ben bi başlarsam rüya yazmaya kedi rüya diye bölüm açmak zorunda kalırrrrrrrrr[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Rüyamda accountum açık unutuyorum ve keremcan accountumla başlık açıyor "Ben Penthesilea accountumu açık unuttum ekieki" diye.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hahahha superdi ya bu dediğin her patinin kabusu :)[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bende uçmuştum bi iki kere rüyamda:)
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bende bu kiloda uçmuştum bi kez düştüğümde yer kabuğu delinmişti[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ya yuh paticik rüya tabirleri kitabına döndü gidin kardeşim rüya tabiri diye kitap alın ne bu ya her gören rüyasını anlatıo yok uçuyodum yok kaçıodum.Rüya adı üstünde[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
Öne çıkan mesajlar