simonare Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 signiture de yazıyor gel severe gör bakalım KENDI yazmadığım kaçtane script bulucaksın. o scripte gelince arion uo shardda ben yazdım sen orda functionu değiştirdin kullandın geldiğimdede function dorukbabayı silip çalma dedim. olan bişeyi değişiyosun bide 2 yüzlülük yapıyorsun. 2 günlük adamlıkla gelmiş karşıma çıkıyorsun. bak sana tek bişey söylicem her ne yapmışsam kendimedir kimseye hesap vermek zorunda değilim. Kullandığım tüm scriptler SAHIBINDEN izin alınarak kullanıldı şimdiye kadar. yazdıklarımdan sadece 1 ini yaz ben onada razıyım sen paso çalıyosun :-P seninle konuşmayada değmez, okadar konuşmuşum oda boş :D[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 relax beyler.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 simonare yakın arkadaşımdır ve saygın yerlerde gorev yapmakta boyle bir haksızlık soz konusu bile olamaz.. P.s: %100 emin olmadan hiç bir şeyi yazmayınız.[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konus Gecen Sahislar Dagger And Katana Dagger-Selam Katana Aga Bey Nasilsin ? Katana-Iyi Lan Hirto Dagger-Abi Bana Script Yazdilar ;) Katana-Kop Git Lan O benim Bleading'im :) ------ Dagger bi p*k'dan Cakan Sahis Deyildir. Bunu Herkez Bilsin.Her Zaman Yapici Deyil Calici Olmusdur. Kendini Yasindan Buyuk Gostermeye Calisan Ahmak birisidir. Yasi 16 Olmasina Ragmet yasini 20 olarak soylemekdedir.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: -DoruK-, 19 Aralık 2004 16:49 tarihinde demiş ki: www.ultima-strike.com illa reklam ettirecen dimi bu sitede vardı ve ben de koydum kapişş? bir buna bak öyle konuş istersen aldığımın zaman mailim çalınmıştı daha sonra gimmy jimmy benzeri isimlerle takıldım bunu yeni aldım simo sen sadece kendini tatmik isteyen birisin insanlardan scriptleri alıyorsun bir iki scriptle birleştiriyorsun sonra o scriptin aynısını başka yerde görünce senden önce gören insana saldırıyorsun. sen insan mısın? bu foruma ettiğin lafları herkes gördü. 3 günlük bile olsam senden daha fazla hakkım var. Ne demek Sen insan mısın ya buna sen nasıl karar verirsin asıl ben senden suphe ediyorum laflarını bilde konus aslında herkez hırsızlık yapıyor ama Sen Kadar Degil C/P yi script yazma sanma Doruk Terbiye sınırınıda asma[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Doruk Simonare Sen gibi degil . 1 aylık serverlarda 10 playerla ugrasmiyor. Uzun Omurlu Serverlarda 150 playerlarla ugrasiyo TEK basina Onun icin saga sola p*k atma[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 doruk hangi 10 kisilik sunucuda gorev aldiki 10 kisi olsa iyi staff oldugu sunucular'in ip'leri. 1.ip-)localhost,2593 2.ip-)localhost,xxxx 3.ip-)................... 4.ip-)................... 5.ip-)................... vs.vs[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Simo görünüş oki, Kavga çıkarıyosunuz diye kızan sen,şimdi oturdun kavga ediyosun.Modların ve Adminlerin amacını yanlış algılıyorsunuz.Herzaman olaylara müdahale etmek zorunda değiller.Kendini mod yerine koyup tartışmak farklı,laftan sözden anlamayan,arama yapmayan,ve inatla 13254982529827 kez açılmış konuları tekrar eden,fake accountlar alıp bölümle alakası olmayan topicler açmak,bunları uyarmak farklı. Forumlara yeni giren birisi,Öncelikle FAQ yada Kuralları okumuyorsa uyarmak her üyenin yapması gereken şey.Uyaranlara b.k atmaksa,"modmusun sen lağn,sıs zktir git" deyip çıkıntılar,çok cool falan olduklarını sanıyolar.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Evet ya hic usenmeden ffake accountla bide 200 post kasıyolar Cok Zekisiniz Gralsınız Abi Siz amAn ezmeyin insanlari bisi yapmadilar[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Korax sana hakveriyorum fakat üsluba hak vemriyorum. Aşağılayarak nereye gelinebilir. saksuka hangi server demişsin zamanında remoteden açılan arion veya heracless isminde bir sunucu vardı. 30 playerin üstünü hiç görememişti. ben staffına ownerin yakın tanıdığım olduğu ve rica ettiği için girmiştim fakat editlerden dolayı kavgalar oldu servere reset bastık heracless arion oldu tekrar başlattık editlerin ardı kesilmedi ve ayrıldım sonra kapanana dek dorukta ordaydı heralde eray arkadaşımız oradan bahsetmiştir.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Eray_GNR, 19 Aralık 2004 17:20 tarihinde demiş ki: Evet ya hic usenmeden ffake accountla bide 200 post kasıyolar Cok Zekisiniz Gralsınız Abi Siz amAn ezmeyin insanlari bisi yapmadilar Neden herşeyi üzerine alınıyosun sen?Ben balonu patlamamış,sphere satmaya çalışan arkadaştan bahsediyorum.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Aşşağılamak değil bu simo,ben tepkimi gösterdim. Bu işi scriptsharing bölümünde ticarete dökmeye çalışan birine.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 sahibinden az kullanılmış 2004 model sphere demedende tepki gösterebilirsin. Bu sence biraz ağır değilmi + sözüm üslub tarzınıza bana göre fazla sert çıkıyorsunuz fakat sen normal buluyorsun. aslında bence en büyük tepki o forma cevap yazmamaktır :-P sende bunu bi düşünsene hemen alt sayfalara iner :-)[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Korax, 19 Aralık 2004 17:25 tarihinde demiş ki: said: Eray_GNR, 19 Aralık 2004 17:20 tarihinde demiş ki: Evet ya hic usenmeden ffake accountla bide 200 post kasıyolar Cok Zekisiniz Gralsınız Abi Siz amAn ezmeyin insanlari bisi yapmadilar Neden herşeyi üzerine alınıyosun sen?Ben balonu patlamamış,sphere satmaya çalışan arkadaştan bahsediyorum. Ben Ustume aLinmadim ki :-) ben 200 post kastım demedimki !!![signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Herşeye cevap yazıyorum şimdi [li]O dorukbaba hikayesini Paradise istedi benden yapmamı yani simonarenin kullanabileceği komut kalmasın dedi senin orada yaptığın üçkağıtçılık ortadadır[/li] [li]saksuka sen kimsin ne yaparsın beni nerden tanırsın ki bu yargıya ulaşıyorsun? -tamam anladım simonare özel mesajdan iki arkadaşını çağırmışsın sen bunu hep yapıyorsun- fakat saksuka bu senin simonareye de yaptığın hakarettir çünkü ben simonareyle aynı shardda çalıştım üstelik ben scripter değilim webmasterım ve çalışma stilim, ahlakımla serverlarda görev aldım. asla simonarenin yaptığını yaparak kendimi aşağılara çekmedim, her zaman kendimi savunmasını bildim.[/li] [li]Tekrar dediğim gibi ben senin scriptini falan çalmadım benim server açacağım da yok zaten ha script yazmaktan anlarım ama site tasarımları ve programcılıktan para kazanıyorken bu işlere vakit ayıramam[/li] [li]Bu topicte ne olduğunu anlamak isteyenlere tek cevabım var, farkettiğiniz üzere simonare denen şahıs iki kişiye özel mesaj/msn yoluyla ulaşmış ve laf salatası yaptırarak kendini haklı çıkarmaya çalışmıştır. Bu, beni tanımayan kişilerin hakaretlerinden açıkça belli oluyor. Belki bunu dedim diye bu özel mesajla ayarlanan kiralık laf sokucu sayısı 4lere 5lere 6 lara çıkacak ama durumu açıkça görebilirsiniz. Zaten simonarenin lafı hemen o çalıntı script davasına getirmesi, haksız duruma düştüğünü bildiği için, hemen konuyu değiştirip insanların bana antipatik yaklaşmasını sağlamaktır ama ben dediğim gibi o scripti www.ultima-strike.com adresinde gördüm, ki yeni açılmış bir siteydi ve öylesine bakayım derken bu kişi bunu istemişti bari yazayım dedim pişman oldum.[/li] [li]Hadi simonare ne yazacaksın acaba? Ne olmuş? Ben script çalmamışım. Ben kimseyi aşağılamamışım (aşağılanması gereken tek kişi dışında). Ben dalga geçmemişim. Peki sen ne yapmışsın? Haksız duruma düşmüşsün. Hemen konuyu değiştirip saçma sapan yere getirmişsin. İki kişi çağırıp, post kastırıp, 2 kişiyle 20 mesajlık bir kalabalık oluşturarak sanki herkes beni haksız görmüş gibi bir izlenim yaratmaya çalışmışsın. Yine haksız duruma düşmüşsün. Senin ricada bulunduğun kiralık laf atıcı insanın bile farkında olmadan sana taşı gelmiş. [/li] Şimdi ne diyeceksin? Önemli olan ne kişinin çalıştığı server, ne de "böyle arkadaşlarının" çok olması. Emin ol ki sen arkadaşların arasında haklı olsan bile bu mesajı gören çoğunluk bundan sonra sana kötü gözle bakacak. Sen ne kadar sempati kazanırsan kazan, milletin aklında bunlar bir yer edecek. Ben o serverda çok istediğimden değil, arkadaş ricasıyla bulundum. Ondan sonra benim adminliğimde 2 kişi server açmak istedi fakat kabul etmediğim gerekçesiyle proje iptali oldu. Yazık sana ne diyim. Ben milletten ben haklıymışım gibi göstermeleri için dilenmiyorum. Ben haksız düştüğüm yerde konuyu saptırıp insanlara hakaret etmiyorum. Ben ahlaklı bir insanım ama gerektiğinde, 50 kişiye karşı tek kendimi savunmasını bilirim. Daha dün benden account sistemi yazmam için yalvaran sunucusunuz (Beren için söylemiyorum, o çok iyi bir insan. senin hataların çoğunlukta). O gün benden Beren istediğinde Php account sistemi yazmıştım. Fakat sırf senin tavırların dolayısıyla vermedim ve şu an manuel olarak onayladığınız sisteminiz var, ne web üzerinden şifre değiştiriliyor ne birşey. Ben ise kardeşimi sizin sunucunuza alıştırdım, onun arkadaşları da orada oynamaya başladılar. Fakat bundan sonra hiç sanmıyorum sizin serverınızda oynayacağını. Zaten çocuğu haksız yere jaile atıp durmuşsun. Arion zamanında da bu böyleydi. Smoke diye adam ne isterse veriyordun, remoteye girip insanların accountlarının şifresini değiştiriyordun. Yazacağım bir dolu şey var, fakat diyecek söz bulamıyorum. Ha, hadi bir hakarette/suçlamada daha bulunun, her türlü savunurum kendimi. Burayı sevdiğim için takılıyorum ve birkaç kendini bilmez yüzünden bırakacak değilim. Buranın eski katılımcısıyım, iyi bir insan olmadığımı düşünen iyi bir insan çıkarsa özel mesaj atsın, gelsin msn den herkesle konuşayım, her zaman açığım. Bu kadar zaten çok uzun oldu bu gereksiz konuda gereksiz şeylerle uğraştım ama altta kalacak değilim. Saygılar (!)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Sufer :D[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. İs For Me Love Hand3!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ya boşa tartışıyorsunuz he.korax söylediklerinde haklı,he ama söyleyiş tarzı biraz alaycı olmuş ama düşünceleri doğru.bende katılıyorum kendisine[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 korax haklıysa aynı düşünceleri savunduğuma göre ben de haklıyım [signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 orası beni ilgilendirmez sen nereden çıktın :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Doruk sen şimdi namazda kılıyorsundur. Okutulmuş suyla yıkandınmı. bırak bunları beni bilen bilir 100000 kişinin bilmesine gerek yok. sen ancak çamurunu atarsın, bilip bilmeden konuşursun. senin account sistemindeki açığı ben arionda görmeseydim shard ogünden kapanacaktı. allah akıl ezan versin sallama gücün yerinde bakıyorum. ne derlerdi bi hastalık vardı.... neyse aman haa altta kalma bunada cevap yaz :-P[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 İyice kızışıyor... * Eline patlamış mısırını ve kolasını alıp koltuğuna oturur * Hadi hayırlısı :-)[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ha bide merak ediyorum hangi insan evladı çıkarı olmadan kendi serverini dibe götürür. yani akıl var mantık var ben kimin şifresini değişmişim tobe yarabbi.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 valla beni de bilen bilir o zaman. bu lafı kullanmayı hiç bir zaman sevmedim. ayrıca banane allahalla iyi etmişsin görevin. ama doğru düzgün bir şekilde söyleseydin ve bana karşı bu gereksiz tavırları takınmasaydın sonuna kadar yardım ederdim size. ama yok olmaaz. sen beni karşına almışsın bir kere. neyse yatıcam yatağımdan kaldırma beni :yapma: edik: tamam sorun kalmadı ;)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -DoruK- tarafından 20 Aralık 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ksk_smoke Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Beyler bakın Simonarenin nasıl biri oldugunu biliryoruz O adam girdigi serverlarda elinden gelen emegi veriyor yani staff olarak girdigi bir serverda onu kimse olanlardan dolayı onu suçluyamaz arion daki açık süper zaten simonareye duva etsin gerçe gine yapmadıgınız bırakmdık ama Simonare olmasaydı daha farklı olucaktı neyse lafın kısası Simonare bi serverda Elinden geleni yapıyor yok editmiş flan hikaye ben edit istedim adam bana olmaz dedi ki ben en yakın arklarından biriyim Bu adam böyle biri işte Anlayana... [Bu mesaj ksk_smoke tarafından 20 Aralık 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Biraz sakin olup, anlayabileceğimiz bir imla ile yazmayı denesen? :)[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar