wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Aradım dümbüğü hadi dışarı çıkalım dedim alemlerdeyim dedim gel, hacı işteyim eve gidince de yatacam dedi.. Senkodan bu kadarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bir aksilik olmassa balgat olacak inş. hayvan gibi yemek yeme imkanı var ankara geceleri dondurmadan akalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ankarayı seçmen senin için iyi olmuş. Ankara ile kırıkkale aynı diyenlere de kafanız çok güzelmiş güle güle kullanın diyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 DEĞİŞTİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Horrible said: ankarayı seçmen senin için iyi olmuş. Ankara ile kırıkkale aynı diyenlere de kafanız çok güzelmiş güle güle kullanın diyorum =D Ankara SOĞUK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 soğuk iyidir, cildi gerer, genç gösterir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 daha da genç gösterirsem anaokuluna gitmek zorunda kalıcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 liseli senko hmmpsss hmmpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 takım elbise biraz zorluayacak gibi bir de ofis ortamı çok havasız sigara içmneye çıkar gibi hava almaya çıkıp donmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Geçen kutulu oradayken getir dövelim bi demiştim ama kendi ayağınla gelmişsin şimdi, gün zaman ver bi hoşgeldin dayağını ye bizden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 balgat bölgesin su aboneliğii açma ve ikametgah ı değiştirme binası nerede çankaya aski acayip bir yerde oraya mı gitmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 gelisine dalcam ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 wastyrx said: Archangel_ said: wastyrx said: löl, eved eved senkoyu ara elinden tutsun hahaha +1 en son 3 ay önce görüşelim dedi, o gün mesaiye kalması gerektiği için iptal ettik, ondan beridir telefonlarıma cevap vermiyor. hakan sen de aramaz sormaz oldun. 3 gündür yatıyorum evde 39 derece ateşle :/ Derdim çok ararım akşama doktorum civanım LAN! Noluyo burda? Yıllık Angara vaktim geldi benim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mr_Hand said: LAN! Noluyo burda? Yıllık Angara vaktim geldi benim. :D Gelmeden 1 hafta önce haber et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 evet bebeler forgiver a hosgeldin zopasını ne zaman atiyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 forgiver said: balgat bölgesin su aboneliğii açma ve ikametgah ı değiştirme binası nerede çankaya aski acayip bir yerde oraya mı gitmek lazımhayirli olsun ben de sehir degistirmek istiyorum ama lanet olasi calistigim iş o kadar rahat ki baska sehirde yeni bir işe gitmemi engelliyor ya bu kadar rahat olmazsa bulacagim iş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yaz kış farketmiyor. ankaraya sabah adım attığım anda titriyorum soğuktan ne foktan memleket orası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ankaraya gidilir mi ya. kafayı mı yediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 geldik, gidemiyoruz şimdi de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 forgiver said: balgat bölgesin su aboneliğii açma ve ikametgah ı değiştirme binası nerede çankaya aski acayip bir yerde oraya mı gitmek lazım aski genel mud gitmen lazim galiba yeni abone kaydi icin kazımkarabekire ikametgah icin de cankaya nufusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 evet öyleymiş önce çankayanın yokuşunu çıktım R yapıp ulusa indim boş viteste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Fistan said: forgiver said: balgat bölgesin su aboneliğii açma ve ikametgah ı değiştirme binası nerede çankaya aski acayip bir yerde oraya mı gitmek lazımhayirli olsun ben de sehir degistirmek istiyorum ama lanet olasi calistigim iş o kadar rahat ki baska sehirde yeni bir işe gitmemi engelliyor ya bu kadar rahat olmazsa bulacagim iş diye iş iyiyse hiç kasma benim iş kötü ama zevkli, şehir basit ama kötüydü ondan değiştirdim kek said: ankaraya gidilir mi ya. kafayı mı yediniz. bir de istanbula 100 km daha yakın oldu Kaede said: yaz kış farketmiyor. ankaraya sabah adım attığım anda titriyorum soğuktan ne foktan memleket orası ya yazın serin olsun diye kış günü kuzey cepheli ev tuttuk yazın yorganla yatamazsam üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Haftaya hoşgeldin partisi düzenleyelim o zaman sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ankara yazları soğuk geçiyor zaten. daha doğrusu sıcak olamiyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 wastyrx said: Haftaya hoşgeldin partisi düzenleyelim o zaman sana gidiyorum sanırım bugün aradılar istanbul'da başvurduğu işten 1 sene durup giderdim diyordum çok şükür öyle oldu, 1 sene 1 ay :) inş güzel olur ağlıycam ya gözümü kıprmadn giderdim diyordum ama ankara kalbii çaldı sanırım o avmleri, geniş caddeleri, park sorunu olmaması, istanbula dönüşü, türkiyenin ortasında olması filan "giderim ama daha da gelmem" yazamıycam sanırım hoşçakal gri şehir, memur şehri, toplu taşıması olmayan şehir, havaalanına ulaşamadığım, bürsürü aspavası olup doğru düzgün karın doyuracak yer olmayan dürüst olayım hiç de duygusala bağlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar