kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 git git metroya binersin bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 hızlı tren gelirse indikten sonra istanbulda 3 aktarma yapmam lazım işe bak o değil de ankara nın tercih sebebi olacağı hiç aklıma gelmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 sabah 8 yerine 9 da kalkmak için tercih yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 kırıkkalede kalsan sana iyi baktırtırdım olm sen kaybettin kırıkkalede nerde oturuyodun lan kesin yenimahalledir ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bende ist avrupa yakasından anadolu ya geçmeyi planlıyorum.pek şehir değikliği sayılmaz ama bahçeşehir de pek istanbul sayılmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 hızlı tren en erken nisanda bu arada gencler kesin bilgi yayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 nasıl binicen lan o trene güvenip. ilk bir ay falan binme sakın. geberirsen güleriz arkandan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 hızlı tren biraz yavaş nisanda gelsin istanbula gebzeye kadar belki gelir ona bişi diyemem ama kız arkadaşım projenin içerisindeydi daha istanbuldan pendiğe kadar olan kısmın restorasyon olaylarının planlarını 1 ay önce bitirdiler nerdeyse istanbul içine kadar yalan yani nisanda olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yenimah. lojmandayım donuyorum nasıl bir betonsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 adliye lojmanlarımı lan olm o evler 40 senelik yerler bile beton ısınmazki o evler ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 kumburgaza yerlesicem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 berberleri iyiydi buranın dayamadan traş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 kermit said: hızlı tren biraz yavaş nisanda gelsin istanbula gebzeye kadar belki gelir ona bişi diyemem ama kız arkadaşım projenin içerisindeydi daha istanbuldan pendiğe kadar olan kısmın restorasyon olaylarının planlarını 1 ay önce bitirdiler nerdeyse istanbul içine kadar yalan yani nisanda olması arkadasim calisiyor gecen aradim pendikteyiz dedi ne zamana test suruslerine gecilir dedim nisanı bulur en az dedi bakan subat demis ama kulli yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ankara ya geldiginde ara beni tutalim elinden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 löl, eved eved senkoyu ara elinden tutsun hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Abi bence sıkılmışsın sen küçük şehirden.. yapın itibari ile çok sosyal bir adam olmasan da kalabalığa , sosyal mekanlara filan özlemin mevcut.. hatta kazandığın parayı harcayamamak bile koymuş durumda sana.. tamam küçük şehir rahattır , sıkntısı azdır ama adamın canı da çok sıkılır.. biraz özgür hisset kendini , git ankaraya baktın sevmedim git başka şehire.. tabi seni bağlayacak evlilik ,çocuk vs. durumlar yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 wastyrx said: löl, eved eved senkoyu ara elinden tutsun hahaha +1 en son 3 ay önce görüşelim dedi, o gün mesaiye kalması gerektiği için iptal ettik, ondan beridir telefonlarıma cevap vermiyor. hakan sen de aramaz sormaz oldun. 3 gündür yatıyorum evde 39 derece ateşle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 lan adama bak sanki aradı da telefonlarıma cevap vermiyor diyor ben hala seni irlanda da biliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Burdan alınması gereken ders; Ankara tayfasının kolpacı olduğudur. Ancak burda yazdıkları profillerden seviyolar bizi,gerisi yalan dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 angara bu kadar sosyal işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Rotweiler said: Burdan alınması gereken ders; Ankara tayfasının kolpacı olduğudur. Ancak burda yazdıkları profillerden seviyolar bizi,gerisi yalan dfg O işlere el atarsam gayet güzel eğlenceli oluyor, köşeden izlersem dediğin gibi kolpalar halayda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Archangel_ said: wastyrx said: löl, eved eved senkoyu ara elinden tutsun hahaha +1 en son 3 ay önce görüşelim dedi, o gün mesaiye kalması gerektiği için iptal ettik, ondan beridir telefonlarıma cevap vermiyor. hakan sen de aramaz sormaz oldun. 3 gündür yatıyorum evde 39 derece ateşle :/ Derdim çok ararım akşama doktorum civanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 akşam gel çıkalım madem arkençıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yazdığım mesajın son cümlesini okumadınız sanırım senko bey. gelmiyim diye yapıyon di mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ya bırag anca bahane yok ateşim var yok bilmemne zaten mesai'deyim ben sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar