Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş/şehir değişikliği

forgiver

Öne çıkan mesajlar

hızlı tren biraz yavaş nisanda gelsin istanbula
gebzeye kadar belki gelir ona bişi diyemem ama kız arkadaşım projenin içerisindeydi
daha istanbuldan pendiğe kadar olan kısmın restorasyon olaylarının planlarını 1 ay önce bitirdiler nerdeyse
istanbul içine kadar yalan yani nisanda olması
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

hızlı tren biraz yavaş nisanda gelsin istanbula
gebzeye kadar belki gelir ona bişi diyemem ama kız arkadaşım projenin içerisindeydi
daha istanbuldan pendiğe kadar olan kısmın restorasyon olaylarının planlarını 1 ay önce bitirdiler nerdeyse
istanbul içine kadar yalan yani nisanda olması

arkadasim calisiyor gecen aradim pendikteyiz dedi ne zamana test suruslerine gecilir dedim nisanı bulur en az dedi bakan subat demis ama kulli yalan
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bence sıkılmışsın sen küçük şehirden.. yapın itibari ile çok sosyal bir adam olmasan da kalabalığa , sosyal mekanlara filan özlemin mevcut.. hatta kazandığın parayı harcayamamak bile koymuş durumda sana.. tamam küçük şehir rahattır , sıkntısı azdır ama adamın canı da çok sıkılır.. biraz özgür hisset kendini , git ankaraya baktın sevmedim git başka şehire.. tabi seni bağlayacak evlilik ,çocuk vs. durumlar yoksa..
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

wastyrx said:

löl, eved eved senkoyu ara elinden tutsun hahaha

+1
en son 3 ay önce görüşelim dedi, o gün mesaiye kalması gerektiği için iptal ettik, ondan beridir telefonlarıma cevap vermiyor.
hakan sen de aramaz sormaz oldun. 3 gündür yatıyorum evde 39 derece ateşle :/

Derdim çok ararım akşama doktorum civanım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...