noddle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Kırıkkale ile Ankara nasıl aynı olabilir yahu? 1-) Sosyokültürel etkinliklerde Ankara Türkiye'nin lideri 2-) Eğlence sektöründe Ankara İstanbul'dan sonra 2. 3-) İlerde yaşlandığında vs. Hastanedir şudur budur olanaklarında Ankara çok iyi. 4-) İstanbul'un aksine huzurlu ve az trafikli şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 haci senle farkli ankaralarda yasiyoruz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ooo kırıkkale geceleri de çok hareketli ya hakkını yiyorsunuz birebir zaten kıyaslanmaz da iç anadolu şehri işte ankara ne diyek güzel mi diyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 senin canın dayak istiyo aga angaraya gelirsen yardımcı olurum o konuda endisen olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ikisi de dandik anadolu şehri işte, http://www.random.org 'da ankaraya 1, kırıkkaleye 2 de bas tuşa ne çıkarsa devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 senko said: haci senle farkli ankaralarda yasiyoruz sanirim. Seni çok pis döverim selçuk. Bak bunu da ciddi söylüyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 %50 50 eşitliği bozun agalar biraz daha süre mi istesem verseler hem yıllık iznim açılcak hem de maaş promosyonu geliyor alıp kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Ankara, bir İstanbul değil ama, İstanbul'da iş gününde yolda 1-1.5 saat zaman kaybı yerine, 20 dk'da iş yerinde olmak şeker gibi oluyor. 5 iş günü bokum gibi yaşamak yerine, 2 hafta sonu günü bokum gibi yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 serjuhan said: Abi Ankara ile Kırıkkale aynı diyenler ciddi değil, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 forgiver said: %50 50 eşitliği bozun agalar biraz daha süre mi istesem verseler hem yıllık iznim açılcak hem de maaş promosyonu geliyor alıp kaçarım dedigim giib şehir olarak ankara'nın sana verebilecek hiçbişi yok ben olsam kalırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yok ama sonuçta ankara>kırıkkale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yuzolcumu bakımından buyuktur anca abı 6 buyuksehirde de yasadım ben bı 4-5 tane de anadolu sehrinde ordaki yasamı gözlemleyecek uzunlukta kalmısımdır emın ol ankara buyuksehir klasmanında bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ızmır>istanbul>eskisehir>kocaeli>bursa>ankara siralam da yaptim bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Giresun>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 senko said: yuzolcumu bakımından buyuktur anca abı 6 buyuksehirde de yasadım ben bı 4-5 tane de anadolu sehrinde ordaki yasamı gözlemleyecek uzunlukta kalmısımdır emın ol ankara buyuksehir klasmanında bile değil. katılıyorum ben de en az 150 defa git gel ankara yapmışımdır istanbula 100km daha yakın olması dışında bir şey ifade etmiyor bana da sırf değişiklik olsun diye istiyorum ben verirlerse biraz daha süre istiycem gibi duruyor ilanda şu tarihe kadar başvurman lazım gibi bir tarih belirtmediler, tebligat da yapmadılar, sürünsünler ben kıvranıyorum kaç aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 senko said: ızmır>istanbul>eskisehir>kocaeli>bursa>ankara siralam da yaptim bak :) bursa hepsine bedel şaka la şaka abv bursanın ama kocaelinden iyidir o kadar da düşmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ya orasi degisebilir kocaeli bursa ayni hemen hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yozgat>çankırı>kırşehir>istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 cankiri diye il mi var lan AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 kırdın beni senko bende senin belini kırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/ankara-cankaya-bahcelievler-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=4z9kL4chMhStQzGlN8Luxg==&new=1 http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/ankara-cankaya-emek-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=6gyNMp4rFxJw4lbv3JhgXQ%3d%3d&pId=3&pageSize=20&list=1&new=1 kiralar kötüymüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 gidiyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 amkaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar