barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Bu mesafe oldukça fazla bizim evde. tek çıbık falan çekiyor bağlantı kopması gibi şeyler oluyor çok sağlıklı değil bağlantım. wireless adaptör alıp usbden tvye taksam sorunu çözer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 belki çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 abi sorunun yarisindan fazlasi "hadi tahmin et bakalim" formatli. heralde bi smart tv var internal wifi i olan, onla kablosuz bi modeme baglanilmak isteniyor ama cok iyi degil performans. Acaba usb wifi mi alinmak isteniyor vs gibi bi dusunce trenine biniyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 aynen öyle abi açık olamamış mıyım :D Tv nin alıcı pek güçlü değil sanırım ya da benim modem güçlü sinyal vermiyor oraya kadar. modemi yakınlaştıramıyorum maalesef. kablosuz bi şekilde nasıl çözerim olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ethernet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bende de aynı sorun var. baktığımda şöyle bir ürünle karşılaşmıştım: http://www.teknobiyotik.com/network/router-ap/dark-300mbps-802-11n-kablosuz-kapsama-arttirici-repeater.html kullanmadım, detaylı da bakmadım onu not düşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 tv o dongleları falan algılamaz. repeater gibi bişi lazım aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 LG'nin kendi dongle ı var abi algılar bence ama bu repeater iyiye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 anteni tv ye çevir http://revolutionof1.files.wordpress.com/2010/05/wardriving1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 PrudenT said: tv o dongleları falan algılamaz. repeater gibi bişi lazım aynen usb si olanlarin neredeyse hepsinin icinde usb wifi driverlari var. ama inbuilt olunca external olanlar internal olani overdrive ediyor mu bilmiyorum. (evet garbage da turkce cumle icerisinde ingilizce kelime kullanimi konusunu gordum, umrumda degil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 o linklediğim repeater bunun aynısını herhalde: http://www.amazon.com/SANOXY%C2%AE-Wireless-N-Repeater-802-11N-Expander/dp/B006J1ZAR2/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1385825143&sr=1-2&keywords=wifi+repeater memnun kalan var kalmayan var. burada fiyatı 2 misli tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 TVlerin çoğu ralink çipli usb modemlerle çalışıyor bildiğim .TV de dahili wifi varsa usb dongle değilse ethernet kullan /yada extender türü şeylere bak (ağ onusu ile aram iyi değil ) ,o linki vrilen aparat elektrik üzerinden ağ kurma aparatı gibi geldi bana .Eğer modem usb ise uzatma kablosu kullanıp tv nin ön tarafına vb daha iyi sinyal ağlabileceği bir yer bulmayı dene. Ama bütünleşik olunca harici olanlar dahili olanın yerini alıyor MU bilmiyorum? olabilir KHaRoN said: ama inbuilt olunca external olanlar internal olani overdrive ediyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ben bizim tarih öncesi tvde denedim olmadı ona istinaden söylemiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar