felixxx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Aranızda daha önce keçiboynuzu kullanmış olanlarınız mar mı? nedir,ne değildir? afrodizyak etkisinin belirtileri ve sonuçları nedir? kan yapar mı? thanx[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bende bugun gordum uskudar da unı çıkışında harbı garip bişi amacı nedır onun...
TooRan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 eger yeni bi tür uyusturucuya "keciboynuzu" takma adı verilmediyse ben yedim...ama kullanmam,bagımlısı degilim...
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 yapmayın arkadaşlar, bu kadar cahil olamazsınız. keçiboynuzu bi bitki. ağaçtan toplanıyo, şifalı bişey..uyuşturucu filan değil[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
bayat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ben kucukken cok yedim, kuruyemiscilerde olurdu hep. Tadini ve kemirmeyi sevdigim icin yerdim ama hep. Pek bi afrodizyakligini gormedim :)
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 kilo filan yaparmıki?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
bayat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Pek kalorisi olan bir seye benzemiyor.
Frigg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bu keçiboynuzunun pekmezi vardı,o kan ve kilo yapıordu,ayrıca dierlerinin de söledii gibi şifalı bişimişde... kiloya ihtiyacı olan var galiba?
Head Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 tezek kokuyor ama , ekmek arası keçiboynuzu yiyin. daha güzel , daha özel.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben keçiboynuzu yemedim ama nerdeyse boynuz çıkıyordu[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Afrodizyak derler ama denemedim aynı zamanda güç de verirmiş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
sylvanthas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 kudbettinden gördüğüm kadarıyla ne afrodizyak ne enerji verici etkisi var. lutfen kudbettin lutfen lutfen.[signature][hline]consume the forsaken
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Valla ben de yedim ama afrodizyak etkisini felan görmedim yani, anneannem verirdi ...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 halkımızın kurutulmuş besin olan herşeyide maşallah güç veriyo, vitamin, protein deposu, kemikleri güçlendiriyor, görüşü açıyor, zihni açıyor, zekayı ilerletiyor, forma sokuyor,kilo aldırıyor verdiriyor, bütün iç organları temizliyor.. ayriyetten aganigi naganigi boost veriyor yani ben inanmıyorum kırk derde deva yiyeceklere olurmu lan öyle şey kaç yıllık simya kimya tıbbın yapamadığını 2 kurutulmuş besinmi yapıcak?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 lol :D *gnam gnam* "sen söle bakayım kaç bunun sonucu" *gnam gnam* "aloo" *gnam gnam* "bırak şunu be" *gnam gnam" "sana diyorum" *gnam gnam.. kansızım hocam*[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Biz yazları herp yerik.Dopla dopla ye tabi pek bi tadı yoh[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bir dirhem bal için bir avuç odun çiğnemek, bana göre değil. Ayrıca felaket bir kokusu vardır. Birgün koklamayı deneyin hak vereceksiniz. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Kendisine taparım, ve evet bağımlı keçiboynuzu "kullanıcısıyımdır" Aslıdan bu bir ceşit meyve dir, bağımlılık yapmaz, deliler gibi glikoz icerır dehşet enerji verir, ama yenmez deliler gibi kemırmek gerekırkı dehşet enerjı depolamasına rağmen daha fazlasını harcarsınız. Adam gıbı kuru yemışcılerde bulunur, öle pek ahım sahım bırsey degıldır. Kullanmak gıbı bı olayda yoktur yersınzı bu veletı. Cınsel gucu arttırmaz, kafa yapmaz, yersınız daha dogrusu kemırırsınız sadece agzınızı oyalamış olur, bazı ınsanlar -mesela ben- tadını cok sever. Kecı boynuzu agaçta yetışır akdenız kıyılarında zebil gibidir. Sıfalı ot kök falan degildir, ay cekirdeği gibi bi olaydır.[signature][hline]Beş Hececiler
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 çekirdekten daha iyi birşey tabiki boş kovanları toplamak yok:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bi iki keçiboynuzu aldım da..kuru incir filan daha güzel bundan..keçiboynusunu yerken bi pleasure yok[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Troil, 21 Aralık 2004 00:54 tarihinde demiş ki: ağaçtan toplanmıo direk topraktan köküknden koparılıo tadı ekşi ama çok yararlıymış Olur mu yahu koca koca ağaç olur keçiboynuzu. Güzel geölgesi için dikilir fidanları, keçiboynuzu bonus olarak gelir.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
bayat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Chemical, 21 Aralık 2004 00:53 tarihinde demiş ki: kaç yıllık simya kimya tıbbın yapamadığını 2 kurutulmuş besinmi yapıcak? Keciboynuzu simya, kimya ve tiptan, hatta merve'den bile daha uzun suredir dunya uzerinde olan bir bitki olsa gerek.
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Keçi boynuzunun yaklaşık 20-30 metrelik ağacı vardır kuşadası milli parkına gitmiş olan varsa görmüştür orta boy yaprakları olan hafiften dikenli bi ağaç. Sonradan kurutulmuyor birde dalında kuruduktan sonra toplanıyor. SadButcher A.K.A. Keçi Boynuzunu Koruma Derneği Başkan Vekili[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 21 Aralık 2004 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ben Keçi boynuzu pekmezi yedim.Hiçde uyşturucuya benzemiyordu.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Öne çıkan mesajlar