Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keçiboynuzu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aranızda daha önce keçiboynuzu kullanmış olanlarınız mar mı? nedir,ne değildir? afrodizyak etkisinin belirtileri ve sonuçları nedir? kan yapar mı? thanx[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
yapmayın arkadaşlar, bu kadar cahil olamazsınız. keçiboynuzu bi bitki. ağaçtan toplanıyo, şifalı bişey..uyuşturucu filan değil[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
tezek kokuyor ama , ekmek arası keçiboynuzu yiyin.

daha güzel , daha özel.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
ben keçiboynuzu yemedim ama nerdeyse boynuz çıkıyordu[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Mesaj tarihi:
halkımızın kurutulmuş besin olan herşeyide maşallah güç veriyo, vitamin, protein deposu, kemikleri güçlendiriyor, görüşü açıyor, zihni açıyor, zekayı ilerletiyor, forma sokuyor,kilo aldırıyor verdiriyor, bütün iç organları temizliyor.. ayriyetten aganigi naganigi boost veriyor

yani ben inanmıyorum kırk derde deva yiyeceklere
olurmu lan öyle şey
kaç yıllık simya kimya tıbbın yapamadığını 2 kurutulmuş besinmi yapıcak?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
lol :D
*gnam gnam*
"sen söle bakayım kaç bunun sonucu"
*gnam gnam*
"aloo"
*gnam gnam*
"bırak şunu be"
*gnam gnam"
"sana diyorum"
*gnam gnam.. kansızım hocam*[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
Biz yazları herp yerik.Dopla dopla ye tabi pek bi tadı yoh[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mesaj tarihi:
Bir dirhem bal için bir avuç odun çiğnemek, bana göre değil. Ayrıca felaket bir kokusu vardır. Birgün koklamayı deneyin hak vereceksiniz. :)[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Kendisine taparım, ve evet bağımlı keçiboynuzu "kullanıcısıyımdır"

Aslıdan bu bir ceşit meyve dir, bağımlılık yapmaz, deliler gibi glikoz icerır dehşet enerji verir, ama yenmez deliler gibi kemırmek gerekırkı dehşet enerjı depolamasına rağmen daha fazlasını harcarsınız.

Adam gıbı kuru yemışcılerde bulunur, öle pek ahım sahım bırsey degıldır.

Kullanmak gıbı bı olayda yoktur yersınzı bu veletı.

Cınsel gucu arttırmaz, kafa yapmaz, yersınız daha dogrusu kemırırsınız sadece agzınızı oyalamış olur, bazı ınsanlar -mesela ben- tadını cok sever.

Kecı boynuzu agaçta yetışır akdenız kıyılarında zebil gibidir.

Sıfalı ot kök falan degildir, ay cekirdeği gibi bi olaydır.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
bi iki keçiboynuzu aldım da..kuru incir filan daha güzel bundan..keçiboynusunu yerken bi pleasure yok[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
said:
Troil, 21 Aralık 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
ağaçtan toplanmıo direk topraktan köküknden koparılıo tadı ekşi ama çok yararlıymış

Olur mu yahu koca koca ağaç olur keçiboynuzu. Güzel geölgesi için dikilir fidanları, keçiboynuzu bonus olarak gelir.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 21 Aralık 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
kaç yıllık simya kimya tıbbın yapamadığını 2 kurutulmuş besinmi yapıcak?

Keciboynuzu simya, kimya ve tiptan, hatta merve'den bile daha uzun suredir dunya uzerinde olan bir bitki olsa gerek.
Mesaj tarihi:
Keçi boynuzunun yaklaşık 20-30 metrelik ağacı vardır kuşadası milli parkına gitmiş olan varsa görmüştür orta boy yaprakları olan hafiften dikenli bi ağaç. Sonradan kurutulmuyor birde dalında kuruduktan sonra toplanıyor.

SadButcher A.K.A.
Keçi Boynuzunu Koruma Derneği Başkan Vekili[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 21 Aralık 2004 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben Keçi boynuzu pekmezi yedim.Hiçde uyşturucuya benzemiyordu.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
  • Yeni Oluştur...