yazuach Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Battle.net accountum var bir tane. Kullanmıyorum. WoW'da ayrı accountta zaten. Satayım dedim bende. İçinde başlıkta da belirttiğim gibi Diablo 3, Starcraft 2 ve Heartstone var. Diablo 3'de elle tutulur bir karakter yok. Zaten çok bir para beklentim yok ya Gw2 için gem parası çıksın yeter. Ödemeyi paypalla almayı tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Malbuş + zurna dürüm. (Bak bu zurna dürümü herkese yapmıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 inyormaynd said: Malbuş + zurna dürüm. (Bak bu zurna dürümü herkese yapmıyorum.) adam kadıköylü qwdqiwdid.sadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 shippy said: inyormaynd said: Malbuş + zurna dürüm. (Bak bu zurna dürümü herkese yapmıyorum.) adam kadıköylü qwdqiwdid.sadsa Bir kere de gidip yemişliğim yok ama :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 satıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar