gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Aksiyonu görmek için oyunu bitirmeye uraşmayın, aşadaki yöntemle olayları görebiliyosunuz 15 dakkada yaptm :D Bu konuyla ilgli son topic imi açıyorum işallah işinize yarar :D http://faqs.ign.com/articles/557/557181p1.html oyunla ilgili herşey inglizce we özensizce de olsa çok güsel yazıyo. koskoca oyunda 2-3 tane hatun beceriliyo we vidyo şeklinde görüntüler *.sdf mi ne uzantılı.Eğer ben 2 3 tane hatun için koskoca oyunu oynamam diyosanız kolayı war: The video for the cut scenes are located (assuming a default install) C:program filesVUGamesLeisure Suit Larry - Magna Cum LaudeDataCinemaFMV Attract.sfd - Larry Game Trailer DG5NBWGK.sfd - Ione Ending DG5NBWGL.sfd - Ione(L) Ending DL1NBWGU.sfd - Sierra Intro 2 DL5NBWGC.sfd - Barbara Jo Ending DL5NBWGG.sfd - Morgan Ending DL5NBWGR.sfd - Suzi Ending DL5NBWGU.sfd - Koko Ending Ending.sfd - Game Ending Intro.sfd - New Game Intro LB5NBWGO.sfd - Beatrice Ending SL5NBWGN.sfd - Tilly Ending ST1NBWGX.sfd - Zanna Ending Tier1FMV.sfd - Swingles Challenge 1 Tier2FMV.sfd - Swingles Challenge 2 Tier3FMV.sfd - Swingles Challenge 3 Tier4FMV.sfd - Swingles Challenge 4 Tier5FMV.sfd - Swingles Challenge 5 Make a copy of one of the above files and rename to one of these below. Backup up the file your renaming it to first. Logo.sfd - "Danger High Voltage Software" Intro Sierra.sfd - Sierra Intro 1 VUG.sfd - Vivendi Universal Intro Start the game and watch the in game movies instead of the intros! NOT:Gerçekten vidyoları yedekleyin önceden vede bu olay çalışıyo ben denedm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ıgh magna sux laude'den bahsediyormuşsun ben de larry 7'de video mu vardı diye düşünüyordum[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 larry 7 de vardi ya tygh mi ne kaptanin ozel bitisi eheh[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Benzer bir taktik ile 7'nin videolarını da izleyebiliyorsunuz. Ben 7'de ençok strip liars dice oynunun sonundaki videoyu sevmiştim. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar