DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 son zamanlarda random anlarda kasadan bildiğiniz çınlama sesi geliyor. ilk başta kulağım çınlıyor falan sandım da yok bildiğin kasadan geliyor ses. ne zaman nerde başlayacağı da belli olmuyor durup dururken başlıyor bi anda ve sinir bozuyor. açtım baktım nerden geldiğini de anlayamıyorum belli olmuyo çünkü. bazen farkında olmadığımda yattıktan sonra kulağımın çınlamasından anlıyorum farkettirmeden beynime işlediğini. bir fikri olan var mı? nerden gelir nasıl çözülür? p.s: daha 1.5 hafta önce temizledim kasanın içini. p.s2: bazen tvleri açtığınızda bir süre boyunca çıkan çınlama sesiyle aynı ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Fanlardan birindendir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 %90 ya ekran karti ya da psu voltaj regulatorleri otuyordur. oyun moyun actiginda, yogun grafik islemi yaptiginda "cinlama" nin frekansi degisiyor mu? yapicak bisey yok buna bu arada. olacak o. edit: aslinda daha da cok kapasitorler de oter. Ama bu kadar yuksek sesi regulatorler yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi şöyle örnek veriyim mesela ekstra bir tab açtığımda bile değişiyor frekans. ne bileyim simge durumuna küçültünce, farklı bir programı açınca/kapatınca, dediğin gibi oyuna girince vs. şu ana kadar %90 dizi falam izlerken başladı. ekşi'de başlıktan başlığa atlarken de değişiyor frekans. çok sinir bozucu. zaten müzisyenlikten kaynaklı base bi kulak çınlaması var. bi de bu üstüne biniyor iyice leş bi hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 KHaRoN said: %90 ya ekran karti ya da psu voltaj regulatorleri otuyordur. oyun moyun actiginda, yogun grafik islemi yaptiginda "cinlama" nin frekansi degisiyor mu? yapicak bisey yok buna bu arada. olacak o. edit: aslinda daha da cok kapasitorler de oter. Ama bu kadar yuksek sesi regulatorler yapar. benimki tam dedigin bendede var ses altab yapınca ses gidiyor oyuna donunce çiiin merak ediyordum ne diye sorun yaratırmı bu? hoş 3 aydır var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Topic sahibi arkadasin sorunu bi kademe daha ileri boyutta ama bu genelde bi problem yaratmaz. Kalitesiz komponent kullanimi, kotu psu filtrelemesine falan isaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Kasayı anan birisi var. [ birinin bunu demesi gerekliydi, üzgünüm ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 KHaRoN said: Topic sahibi arkadasin sorunu bi kademe daha ileri boyutta ama bu genelde bi problem yaratmaz. Kalitesiz komponent kullanimi, kotu psu filtrelemesine falan isaret. yani? yapmam gereken birşey varmı komponent dedigin ne =) değişmesimi gerek usta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yanisi yok iste, yazdim; problem yaratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ama bundan sonra daha kaliteli marka al diyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Esasen oyle bisey de demedim. Aslinda tum coil , cap, ve regler kendi icerisinde cok yuksek frekanslarda titresir/oterler. Eger duyamiyorsaniz, duyu alginizin cok otesinde bi frekansla calistigindan duyamiyorsunuzdur. Bazilari insanin duyabilecegi frekanslara kadar dustukleri icin o sinir bozucu ses oluyor. EVGA vs gibi cok cok kaliteli kabul edilen kartlarda dahi cokca gorulebilen bi olay. Ama dusuk kalite urunlerde daha da fazla rastlaniyor, ve akim degisikliklerine karsi daha hassas oluyorlar. Mouse oynatmak, klavyede bi tusa basmak, fan hizinin degismesi, ekranin daha beyaz/daha siyah olmasi vs gibi ufak dalgalanmalar bile sesin frekansini degistirebilecek kadar etkiye sahip. degisimden baska cozum yok, degistirince gececeginin garantisi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nasıl bir belaymış öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Oyle. Bu yuzden kac tane elektronik esya attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 eski pcde bendede bu sorun vardi. hatta kulaklik takinca mouse hareketinde bile cinliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Odeon o senin bahsettigin ses baska, kulakliktan gelen ses ses kartinin EMI shieldinginin az yapilmasiyla alakali , etraftaki diger cap lerin interference i yuzunden oluyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar