Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum Günü Makinam

Daniel

Öne çıkan mesajlar

lcdye verilen paraya acirim ben, 17" flat bi monitor alabilirsin.

ekran karti icinde ben bekleyemem sabirsizim diyosan ati readon 9800xt alabilirsin, yada bi ay falan bekleyip gf 6600gt agp versionu turkiyede satisa baslandigi zaman alabilirsin.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

bence gayet iyi :) 1024 rami alıp turşumu kurcak :) ekran kartıda güzel bence :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir çok oyun artık 1024 mb ram istiyor işin gerçeği.
özellikle az da olsa kaliteli grafikler veya hız istiyorsan.

yoksa tabii p4 3.0 almak bile gereksiz, p4 2.0, 512 MB Ram, geforce 4 ti 4800se ile underground 2 oynarsın, doom 3 felan da çalışıyordu.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Bonecrusher, 20 Aralık 2004 20:09 tarihinde demiş ki:

yoksa tabii p4 3.0 almak bile gereksiz, p4 2.0, 512 MB Ram, geforce 4 ti 4800se ile underground 2 oynarsın, doom 3 felan da çalışıyordu.

seni yesem :)
hp aldım gidip sana biraz uyaraktan 512ram iyidir dedin şimdi kesmeli seni :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 97)
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende Sony'nin Hx serisi 19' Lcd'si var hiç de öyle oyun performansı kötü değil.Hele gözleri yorması hiç doğru değil.

Dedikleriniz ucuz lcd'lerde olabilir ama ekran kalitesi daha iyi olan (kendi içinde sony hariç) çok az crt gördüm.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 20 Aralık 2004 20:09 tarihinde demiş ki:

yoksa tabii p4 3.0 almak bile gereksiz, p4 2.0, 512 MB Ram, geforce 4 ti 4800se ile underground 2 oynarsın, doom 3 felan da çalışıyordu.

p3 866 mhz gf mx4000 128mb ekran kartı 256 mb ddr olmayan (eski ram işte) 1024*768 ve detail level 1 de gayet güzel oynanıyo :)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...