Daniel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 pentium 4 , 3.00 ghz 512 ddr ram fx5500 256 ekran kartı 80 gb hard disk lcd ince ekran kablosuz mouse kablosuz klavye vs vs sizce nasıl[signature][hline]Lathor Wyrm.. bana yazın.... http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=3621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ekran karti ve ramin yetersiz kalmis, yeni oyunlarda cok zorlanirsin bence monitorden kisip onlara ekle parayi daha duzgun biseyler yapabilirsin.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bu mesela need for speed underground 2 oynatırmı ?[signature][hline]Lathor Wyrm.. bana yazın.... http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=3621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 oynatır ama sen ginede rami 2ye katla ekran kartı için bişey diyemiycem hergün yenisi çıkıyo monütörüde değiştirme zira yeni nesil ekkran kartlarından performans almak için sağlam bir ekrana ihtiyacın var[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 lcdye verilen paraya acirim ben, 17" flat bi monitor alabilirsin. ekran karti icinde ben bekleyemem sabirsizim diyosan ati readon 9800xt alabilirsin, yada bi ay falan bekleyip gf 6600gt agp versionu turkiyede satisa baslandigi zaman alabilirsin.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Oyun oyanayan biriysen LCD dusunme derim, gozlerini cok yorar ve normal monitorden aldigin verimi alamazsin. Ha diyorsan ki ben oyun pek oynamam o zaman LCD uygundur.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 nasıl yani millet lcdye niye o kadar para bayılıyo normal crtlerden dahamı kötüki görüntüsü[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ingilizce iyi bir kaynak http://compreviews.about.com/od/multimedia/a/CRTvsLCD.htm[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bence gayet iyi :) 1024 rami alıp turşumu kurcak :) ekran kartıda güzel bence :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Lcd ekranlar genellikle yeri pek musait olmayan dar olanlar için uygun işyeri burolar için fln...O yuzden ev için gereksiz bence...Ondan kısıp ram i 2 ye katlamak çok daha mantıklı...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bir çok oyun artık 1024 mb ram istiyor işin gerçeği. özellikle az da olsa kaliteli grafikler veya hız istiyorsan. yoksa tabii p4 3.0 almak bile gereksiz, p4 2.0, 512 MB Ram, geforce 4 ti 4800se ile underground 2 oynarsın, doom 3 felan da çalışıyordu.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Makinemi toplayali 7-8 ay oluyor, upgrade etsemmi diye dusunmeye basladim artik ya :) o kadar hizli ilerliyorki teknoloji..[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Bonecrusher, 20 Aralık 2004 20:09 tarihinde demiş ki: bir çok oyun artık 1024 mb ram istiyor işin gerçeği. özellikle az da olsa kaliteli grafikler veya hız istiyorsan. yoksa tabii p4 3.0 almak bile gereksiz, p4 2.0, 512 MB Ram, geforce 4 ti 4800se ile underground 2 oynarsın, doom 3 felan da çalışıyordu. seni yesem :) hp aldım gidip sana biraz uyaraktan 512ram iyidir dedin şimdi kesmeli seni :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 97) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 valla bende Sony'nin Hx serisi 19' Lcd'si var hiç de öyle oyun performansı kötü değil.Hele gözleri yorması hiç doğru değil. Dedikleriniz ucuz lcd'lerde olabilir ama ekran kalitesi daha iyi olan (kendi içinde sony hariç) çok az crt gördüm.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 orcuğum sen bana yazın sormamış mıydın? 6 ay felan geçti aradan. nvidia/ati 6 ayda bir yeni ekran kartı serisi çıkarıyor, teknoloji o kadar hızlı ilerliyor anlıyacağın.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Bonecrusher, 20 Aralık 2004 20:09 tarihinde demiş ki: bir çok oyun artık 1024 mb ram istiyor işin gerçeği. özellikle az da olsa kaliteli grafikler veya hız istiyorsan. yoksa tabii p4 3.0 almak bile gereksiz, p4 2.0, 512 MB Ram, geforce 4 ti 4800se ile underground 2 oynarsın, doom 3 felan da çalışıyordu. p3 866 mhz gf mx4000 128mb ekran kartı 256 mb ddr olmayan (eski ram işte) 1024*768 ve detail level 1 de gayet güzel oynanıyo :)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar