Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Korax said:

su herifin konusmasi noldu buarada ya

@maxkeiser: Looks like ITV did not air the interview we shot this afternoon at ITV's studio. No word from them why....

http://twitter.com/maxkeiser/status/406193414024085505
Mesaj tarihi:
ltc yarın sabah şöyle bir 10 fln görse (yav tmm yükselsin yine), o ara alsam ne güzel olur aslında.

sayfaları okurken eyvah dedim ltc düştü 8 e fln, baktım sonra hala 41. ne paniksiniz arkadaş :)
Mesaj tarihi:
FUUU

Anonymous users can send no more than 15,000 rubles at a time and 40,000 rubles a month (transfers with a security code and hold-for-pickup transfers are not factored in to this limit).

acılmıs, toplamda 4.800 tl yatırdım. 2/3'üyle 1.15 btc almış oldum.
Mesaj tarihi:
fizban said:

nası 40 ya, 100 yazıyo?

abi o sanırım deposit limiti, çok angutça birşey hakikaten. uzun uğraşlar sonucunda anca buldum gerçek limiti

https://money.yandex.ru/doc.xml?id=523014

şurda yazıyor abi 40k transfer limiti var parayı geri de çekemiyorsun. doruk'un başına da gelmiş o şöyle yapmış

DoruK said:

ay başı açılabilir ama ben beklemedim prepaid mastercard alıp paypala iliştirdim sonra ereyon'dan altın siparişi verdim. sonuçta o parayla her gün btc-e -> btcturk yapsam iyi para gelir orda kalmasın 1 hafta bile olsa.

benimde 20k ruble içerde kaldı ay başını bekliyorum bi umut kota sıfırlanır diye yoksa doruk gibi prepaid kart çıkarıp bir şekilde parayı geri almaya bakıcam
Mesaj tarihi:
fizban said:

FUUU

Anonymous users can send no more than 15,000 rubles at a time and 40,000 rubles a month (transfers with a security code and hold-for-pickup transfers are not factored in to this limit).

acılmıs, toplamda 4.800 tl yatırdım. 2/3'üyle 1.15 btc almış oldum.

benim kartta ops dio ya

asjdsa fizban sen bana kart no versene ben sana paypaldan atayım dicem ama yok tabii saçma olur

NASIL OLUO ARKADAŞ!!
Mesaj tarihi:
ya o benim de çok büyük muamma, altınlar elime ulaşmadan 2 gündür yaptığım mükembel kârların bir anlamı kalmıyor resmen dsfsd

bari altın değer kazansa bu süre zarfında hehe
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...