Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 gelmedi gelmez bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 dusuncelihayvan said: http://www.allahcoin.org/index.php/en/ dsfsdfdsahahahah inciye yayalım pumplayalım dicem de liselilerin parası yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Korax said: su herifin konusmasi noldu buarada ya @maxkeiser: Looks like ITV did not air the interview we shot this afternoon at ITV's studio. No word from them why.... http://twitter.com/maxkeiser/status/406193414024085505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc yarın sabah şöyle bir 10 fln görse (yav tmm yükselsin yine), o ara alsam ne güzel olur aslında. sayfaları okurken eyvah dedim ltc düştü 8 e fln, baktım sonra hala 41. ne paniksiniz arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yandex money'de kk ile para yatırma açılmış. 60,000 ruble yatırdım daha fazla yatırtmadı ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi dur yapma limit var 40k aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nası 40 ya, 100 yazıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 açılmış mı? sabahtan beri denioduk olmuodu. yine deneyelim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 FUUU Anonymous users can send no more than 15,000 rubles at a time and 40,000 rubles a month (transfers with a security code and hold-for-pickup transfers are not factored in to this limit). acılmıs, toplamda 4.800 tl yatırdım. 2/3'üyle 1.15 btc almış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 fizban said: nası 40 ya, 100 yazıyo? abi o sanırım deposit limiti, çok angutça birşey hakikaten. uzun uğraşlar sonucunda anca buldum gerçek limiti https://money.yandex.ru/doc.xml?id=523014 şurda yazıyor abi 40k transfer limiti var parayı geri de çekemiyorsun. doruk'un başına da gelmiş o şöyle yapmış DoruK said: ay başı açılabilir ama ben beklemedim prepaid mastercard alıp paypala iliştirdim sonra ereyon'dan altın siparişi verdim. sonuçta o parayla her gün btc-e -> btcturk yapsam iyi para gelir orda kalmasın 1 hafta bile olsa. benimde 20k ruble içerde kaldı ay başını bekliyorum bi umut kota sıfırlanır diye yoksa doruk gibi prepaid kart çıkarıp bir şekilde parayı geri almaya bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 pazara kadar bekleyelim madem. pazar bakarız duruma göre. kötü oldu. aynen 20k iceride benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 fizban said: FUUU Anonymous users can send no more than 15,000 rubles at a time and 40,000 rubles a month (transfers with a security code and hold-for-pickup transfers are not factored in to this limit). acılmıs, toplamda 4.800 tl yatırdım. 2/3'üyle 1.15 btc almış oldum. benim kartta ops dio ya asjdsa fizban sen bana kart no versene ben sana paypaldan atayım dicem ama yok tabii saçma olur NASIL OLUO ARKADAŞ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 benim de 60k'da durdu zaten, kart benim de ops diyo şu an. hayır iyi ki diyo yoksa devam ederdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ya o benim de çok büyük muamma, altınlar elime ulaşmadan 2 gündür yaptığım mükembel kârların bir anlamı kalmıyor resmen dsfsd bari altın değer kazansa bu süre zarfında hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yahu pes. kartı authorize etmek için çekilen 4.77 rub a tamam diyor ve kartı yandex money e ekleyebiliyorum, ama hesaba 1700 rub para atarken HOP dio. töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 kartı linklediysen 24change vb. payment yaparken problem olmaması lazım karttan çeker sanki, denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 lan ftccccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 DoruK said: kartı linklediysen 24change vb. payment yaparken problem olmaması lazım karttan çeker sanki, denesene denedim "payment failed ftw" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Fistan said: gelmedi gelmez bu saatten sonra Benimki de gelmedi, gelmezse napıyoruz ticket falan açıp mı isteyeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfenstein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 okpay bana da uzun sure gelmemisti belki iki gun olmustu ticket attim biraz sinirlendim tickete cevap geldikten 5 dakika icinde okpaye geldi para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 sadsadsadsa alfacashier den atayım dedim, amount girmem lazım, yazıya bak; "minimum 371.33 RUB,maximum 238 RUB" alfacashier go home you are drunk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 24change'i kullan yandexle alıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 alfacashier da btc kalmadı da ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar