Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Vingthor said: boşver abi salak salak konuşuyodun zaten Ahah ya şunu görünce anlık gülme krizine girdim. Gecem şenlendi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 böyle bir düşüş görmedim kesin mavi israil yıldızı atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi sessizliğini bile topic açarak ifade etmen çok acayipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ne yapsın evini ateşe mi versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 suskunluğu asaletinden belki adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Saeros said: abi sessizliğini bile topic açarak ifade etmen çok acayipmiş http://data2.whicdn.com/images/21686108/2077223_460s_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ÜZÜLME :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Sessizim sadece ya bir düşüş yok aksine sessizlikle gelen daha cool birşeyler var. Hoşuma gitti =) her konuyuda u......u'ya bağlamayın artık. kendi kimyasını abuse ederek harkulade bir esneklik ve özgürlük kazanmış biriyim. onların olması ya da olması beni kritik olarak etkilemez çünkü en nihayetinde senin dışında olan herşey tükendiğinde kendin ile başbaşa kalırsın. Bu yüzden benim en sevdiğim kafam hiç bir etkenin olmadığı kafamın rahatlığıdır. Bedava.. beyin gibi =)) edit: u......u ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Certhas said: http://www.youtube.com/watch?v=HJubxU-raW8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Theridone said: ne yapsın evini ateşe mi versin yapıyorum böyle evde dumanla işaret çalışmaları anladın sen ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar