Loading Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Üniversitedeki bağlantıyla nasıl port açabilirim e-mule için bir bilginiz var mı?Şimdiden teşekkürler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 proxy üzerinden bağlatan (ya da başka bir metod) bir program lazım., biraz yavaş bağlantı hızın olsa da port engelini aşıyorsun o programlarla. ancak üniversitede adamlar kullandığını anlarsa ipni blockluyabiliyorlar.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Aralık 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Sen açamazsın o işi unut (: açtıramazsında bilerek yapilmiş birşey.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Anadoludaysan 18 den sonra açam :) htptunnell yada ona benzer isimli bi program wardı, kullanan biriini ipsini bloklamıştık :) üninde sabit ip deilde havuzdan tombala ip çekiyoasn dene bişi olmaz.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 benim için değil bir arkadaş için lazım bu olay,neyse şimdi tunnel filan uğraşmasın gitmesin bağlantısı.Bunun daha legal bir yolu yok diyosunuz yani:)?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yapabilecegin en legal yontem dilekce yazmak olur heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Valla ben kendi üniversitem için söyledim. Sanırım çoğu devlet üniversitesinde de durum böyledir. P2P programlar, irc, icq, çoğu flash siteler vs vs kapalı bizde. Ha dilekçe olayına gelince ne diyeceksinki :) ben rocco hayranıyım, bilim aşkına izlemem gerek, açın şu portları de istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ornegin bizim universitede emule, kazaa portlari kapali iken kazaa lite gibi bazi programlar acik. Universitedeki yetkililerin yenilikliklerden daha gec haberdar oldugu dusunulurse yeni cikan paylasim programlarini kullanirsan sorun olmaz. Alternatif olarak benim yaptigim gibi yapip newsserver kullanirsiniz ve herhangi bir probleminiz olmaz.[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar