Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversiteden e-mule


Loading

Öne çıkan mesajlar

proxy üzerinden bağlatan (ya da başka bir metod) bir program lazım., biraz yavaş bağlantı hızın olsa da port engelini aşıyorsun o programlarla.
ancak üniversitede adamlar kullandığını anlarsa ipni blockluyabiliyorlar.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Aralık 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anadoludaysan 18 den sonra açam :) htptunnell yada ona benzer isimli bi program wardı, kullanan biriini ipsini bloklamıştık :)
üninde sabit ip deilde havuzdan tombala ip çekiyoasn dene bişi olmaz.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ornegin bizim universitede emule, kazaa portlari kapali iken kazaa lite gibi bazi programlar acik. Universitedeki yetkililerin yenilikliklerden daha gec haberdar oldugu dusunulurse yeni cikan paylasim programlarini kullanirsan sorun olmaz. Alternatif olarak benim yaptigim gibi yapip newsserver kullanirsiniz ve herhangi bir probleminiz olmaz.[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...