janis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Yarış severler için yeni bir simülasyon. http://www.assettocorsa.net/it/ Iracing , RFactor , LFS gibi oyunlara güçlü bir rakip geldi. Hatta yıllardır Iracing 'te yarışan insanlar bile Assetto Corsa'nın mekaniklerini oldukça başarılı buldular. Şuan oyun halen beta aşamasında. Fakat isteyen steam üzerinden "Early Access" edinebilir. Ama çoğu özellik kullanım dışı şuan.(Pistler, Araçlar ve Yarışların çoğu kullanım dışı) Fiyatı şuan 40$.Kendi sitesinde daha pahalı :D Oyun tahminlere göre 2-3 ay içerisinde çıkacak deniyor. O zaman fiyatı daha da yükselebilir. Eğer iyi bir direksiyon setiniz varsa ve bu tarz oyunlara meraklıysanız kesinlikle almanızı öneririm. Ben Log G27 ile oynuyorum. Oldukça uyumlu oyun ile. Şansıman geçişlerini dahi hissedebiliyorsunuz araç içindeki tepkimelerle. Bunlarda benim almış olduğum bazı SS'ler ; Edit : Resimleri kendim aldım oyun içinden. Grafikler gerçekten oldukça gerçekçi. İyi bir sistem istiyor oyun. I7 3770K , Zotac GTX 670 ve 8 GB ram ile herşey ultra ayarlarda rahatlıkla 50 fps alıyorum. Ama ilerde online olduğu zaman ne olur bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 up! early access ile alinmaya deger mi bu hardcore sim seven insanlar icin yorumlari alalim biraz gercekcilik ne durumda ai nasil hareket ediyor yaris icinde, carmageddon kafasindalar mi, yoksa 0 agresiflik mi? sesler nasil, motor sesi zangir zangir sizi arabanin icinde hissetiriyor mu yoksa motor.wav mi calisiyor arkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Opel yapmıs çok güzel araba Tüp takınca kmde 20 kuruş yakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 direksiyonum olsa bakarım derdim pad le hiç bulaşmak istemedim yoksa başarılı duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar