Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 selcuk 2. yarı 3 maç daha böle oynasın türkiyenin en iyi kanat oyuncusu dicem. Bir ingiliz futbolu hayranı olarak resmen ayakta alkışladım adamı kalkıp mac izlerken. yontulmaya baslıyo yavaş yavaş..[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Açıkcası geçen hafta takımın yeniLmesini merdivenLerin doLu oLmasına bağLayan bir adamın bu şovu ( kendine göre şov bana göre acizLik ) yapmasına hiç şaşırmadım. Sonra bir de onLarın temizLiği sırasında çaLı süpürgeLi adamLarı görünce birden akLıma rahmetLi KemaL SunaL geLdi. O da bir fiLmde öyLe bir çaLı süpürgesi iLe koca sokağı sürüpmeye çaLışıyordu. Daha stadını süpüremeyen bir adamın Türk futboLunda temizLik yapması da bekLenemez zaten , aksine konya maçında görüLdüğü üzre bu adam sadece pisLetmeye yarıyor.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Maç sonunda röpörtajlarını dinledinizmi bilemiyorum ama FB ye penaltıyı çeken "Valla gözlerim görmez oldu yerdeki şeyler yüzünden kale direğini bile göremedim" dedi.Sizce bu doğrumu yalanmı bunun yorumunu size bırakıyorum arkadaşlar[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 O adam konyadan ileri gidemez işte. Ezik herif. Beckham da kaçırdı penaltı vallahi çim cok dandikti 234 milyon $ lık ayakkabımla kaydım dedimi.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Pyramos, 20 Aralık 2004 18:11 tarihinde demiş ki: Maç sonunda röpörtajlarını dinledinizmi bilemiyorum ama FB ye penaltıyı çeken "Valla gözlerim görmez oldu yerdeki şeyler yüzünden kale direğini bile göremedim" dedi.Sizce bu doğrumu yalanmı bunun yorumunu size bırakıyorum arkadaşlar Oha desem yerimidir acaba?[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ya birde birşeyi acıklaga kavusturalım. Maç konfetiler yüzünden cok cok gec başlatıldı falan deniyor... Maçın basında seronomi normal zamanından 5 dakika erken yapaıldı ve konfetiler atıldı. sahaya düştü 8-10 dakikada temizlendi maç maksimum 3-4 dakika geç baslatıldı.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 mac 19:12 de basladi . yani 12 dk gec. konfeti olayi tam bi rezaletti hic gerek yoktu, varsa bile eline gozune bulastirmadan yapilmasi gerekirdi, 20 kere provasi yapilmasi gerekirdi...[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ben tribünlerdeydim maç başladıgında saatim 19:05 gibi bişieydi tv de olsaydım daha rahat anlayabilirdim tabi..[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar